Rastopoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Περίεργο ρε γμτ... Μου κοψες τα πόδια τώρα.... Ουυυυυυφφφφφφ
Συν ότι ρε παιδιά τουλάχιστον το τελευταίο 8μηνο δεν έχω κάνει τίποτα χωρίς προφύλαξη, αλλά τίποτα όμως!!
Συν ότι ρε παιδιά τουλάχιστον το τελευταίο 8μηνο δεν έχω κάνει τίποτα χωρίς προφύλαξη, αλλά τίποτα όμως!!
Όχι ρε γαμώτο, πώς έγινεεεεεε, δεν είναι δυνατόν. Γαμώτο
ακου να σου πω φιλε ... σου λενε κατι και αμεσως πεφτεις στα πατωματα.. τα νευρα μου γινονται τσαταλια καθε φορα που βλεπω καποιον σαν εσενα αντι να παει σε ενα γιατρο κατευθειαν για να ησυχασει να μπαινει εδω και να ρωτα.. Τωρα που εκανες την βλάκεια και ρωτησες μεινε με την αγωνια ολο το σκ .. μα το δια δεν μπορω να κατανοησω τι μυαλο κουβαλατε..
Υ. Γ μπορει να μην ειναι και τιποτα (λεμε τωρα) παρολα αυτα μαλακισμενα ρωτας και μαλακισμενα δεχεσαι ως θεσφατο τις απαντησεις..
Κονδυλωματακι !!!
Και συ πιο πάνω όμως δεν κρατήθηκες και την πέταξες την μπαρούφα σου...
Άντε και
Ψυχρο Αζωτο !!ενταξει ρε φιλε δεν ειναι κ τιποτα σοβαρο ειπαμε θα στο καφτιριασει η με το αλλο το ψυχρο δεν ξερω πως το λενε κ τελος.χαλαρωσε κ μην ακους τον καθενα εδω μεσα δεν ειμαστε γιατροι
Κανεις δεν πεθανε απο κονδυλωματα Λεωνιδα !!!τι μαλακιες λετε στο παιδι ρε? γιατρος εισαι? θα θελες να σου λεγανε μαλακιες εσενα αν ησουν στην θεση του?
Πηγαινε σε εναν δερματολογο - αφροδισιολογο να σου πει ρε φιλε και μην ακους τις μαλακιες