You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εντόπισα κάτι σαν "γρομπαλάκι" δεξιά της βάσης του πέους
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Rastopoulos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
έρπης των γεννητικών με τον επιχείλιο συνήθως δεν έχουν διαφορά. από κάτω τον παίρνεις πανω με μια πιπούλα ή ένα γλειφομουνάκι και τούμπαλιν.Εκτός απ' ότι έχει αναφέρει ο γιατρός, ένα εξόγκωμα στο σημείο αυτό είναι συνήθης παρενέργεια του ιού του έρπη των γεννητικών οργάνων. Αρα ο δερματολόγος που θα σε δεί μάλλον θα σου γράψει και μία εξέταση αίματος για αντισώματα HSV2. Μπορεί να το έχεις κολλήσει και να μην έχει εκδηλωθεί έλκος στο πέος ή στη γύρω περιοχή και να εμφανιστεί αυτό το εξόγκωμα.
Οπωσδήποτε σε δερματολόγο πάντως άμεσα.
Και δεν είναι κακό κάθε 6μηνο να κάνεις ένα σετ εξετάσεων αίματος για HIV Ηπατίτηδες Σύφιλη Ερπη. Είναι λίγο εκριβές αλλά εδώ και 10 χρόνια που τις κάνω παρά τη συνεχή χρήση προφυλακτικού στο sex νοιώθω πολύ πιό ασφαλής και σίγουρος ότι δεν "κουβαλάω" κάτι.
απλά διαφέρει ο τύπος στην εξέταση
πολλή τρίχα ρε παίχτη. Έτσι είσαι ο υπόλοιπος;
καλά ρε μλκ, δεν έχεις βαρεθεί να ποστάρεις συνέχεια και συνέχεια την ίδια φώτο? νομίζεις ότι είσαι κι αστείος πανάθεμά σε..
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
δεν την έχω ξαναποστάρει ρε ρεζίλη. Άμα είναι να μου κολλάς σα βδέλλα σε όλα τα θρεντ δεν στην ξαναλέωκαλά ρε μλκ, δεν έχεις βαρεθεί να ποστάρεις συνέχεια και συνέχεια την ίδια φώτο? νομίζεις ότι είσαι κι αστείος πανάθεμά σε..
δεν την έχω ξαναποστάρει ρε ρεζίλη. Άμα είναι να μου κολλάς σα βδέλλα σε όλα τα θρεντ δεν στην ξαναλέω
τράβα μέχρι τη γωνία να δεις αν έρχομαι..πάρε και ένα παγωτάκι..
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
α ρε βαλε λιγο νιβεα και θα σου φυγει.
:o :S