Νέα

ενταση στο Αιγαιο .

• Μέλος που άνοιξε το νήμα georgetsl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Ρε μαλάκα κλόουσερ που είσαι τόσες μέρες;

Πήγες για την τοποθέτηση της καμινάδας στην Καπέλα Σιστίνα;

Τί έγινε; Πήγε σε καμμιά πορεία κανένας και σε άφησε να τη βάλεις μόνος σου να δεις τη γλύκα;  :birdman:

Επισκέπτης
Όλο το ελληνικό έθνος περιλαμβάνεται. Και εγώ και αυτοί και εσύ.

Εκτός κι αν εσυ...
Πλουσιοι και φτωχοι αδελφωμενοι λοιπον...συγχαρητηρια...

Α,και μην ακουσω μαλακιες στο μελλον για το"Αφου δεν καθαρισαμε το 1922...",οτι αλλο εννοουσες και τα ρεστα...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πλουσιοι και φτωχοι αδελφωμενοι λοιπον...συγχαρητηρια...

Α,και μην ακουσω μαλακιες στο μελλον για το"Αφου δεν καθαρισαμε το 1922...",οτι αλλο εννοουσες και τα ρεστα...

Όταν τρώμε πούτσα την τρώμε όλοι μαζι. Δεν ξέρω εάν σου το έχουν πει.

Άμα χάσεις νησιά των Κυκλάδων, τα χάνουν όλοι, όχι μόνο οι χαμηλών εισοδημάτων, οι άποροι και οι άνεργοι.

Θα πει ο Τούρκος: "Φστ, εσείς εφοπλιστάδες κάντε μια πιο εκεί να ρίξω βόμβες. Πάτε πιο εκεί να σφάξω και μετά ξαναγυρίζετε"

Επισκέπτης
Όταν τρώμε πούτσα την τρώμε όλοι μαζι. Δεν ξέρω εάν σου το έχουν πει.

Άμα χάσεις νησιά των Κυκλάδων, τα χάνουν όλοι, όχι μόνο οι χαμηλών εισοδημάτων, οι άποροι και οι άνεργοι.

Θα πει ο Τούρκος: "Φστ, εσείς εφοπλιστάδες κάντε μια πιο εκεί να ρίξω βόμβες. Πάτε πιο εκεί να σφάξω και μετά ξαναγυρίζετε"

Πες μου πως κάνεις πλάκα.
Σοβαρά τώρα..

Επισκέπτης
Δεν ξερω αν τα χανουν ολοι τα νησια,ξερω οτι δεν κερδιζουν ολοι απο τα μεταλλεια και τις ιδιωτικοποιησεις παντως:καποιοι κερδιζουν,καποιοι ΔΕΝ κερδιζουν(αρα χανουν),και μερικοι απο τους δευτερους τρωνε και πατριωτικο κουτοχορτο του στυλ"ολοι ειμαστε Ελληνες"...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom