Επισκέπτης
H δε πλακα κιολας ειναι οτι ο τραβατρομπας ΟΛΑ τα φραγκα τα στελνει εξω,για να μην τα χασει...Κατα τα αλλα το παιζει και στρατιωτικος συμβουλος να 'ουμ...αρχισε το στρατεγκο παλι ο τραμουντανας
τωρα θα μπει κ ο λοπεζ
H δε πλακα κιολας ειναι οτι ο τραβατρομπας ΟΛΑ τα φραγκα τα στελνει εξω,για να μην τα χασει...Κατα τα αλλα το παιζει και στρατιωτικος συμβουλος να 'ουμ...αρχισε το στρατεγκο παλι ο τραμουντανας
τωρα θα μπει κ ο λοπεζ
H δε πλακα κιολας ειναι οτι ο τραβατρομπας ΟΛΑ τα φραγκα τα στελνει εξω,για να μην τα χασει...Κατα τα αλλα το παιζει και στρατιωτικος συμβουλος να 'ουμ...
Aυτι γινετε και τωρα,στη μοναδα μου ειχε ερθει ενας νεος που ηταν ξυλουργος,τον τσιμπισε ο δοικας και του εφτιαξε ολο το σπιτι,ντουλαπια-ντουλαπες=πορτες ολα μπραντ νιου,δεν τον ξανα ειδαμε ποτε,ηρθε και πηρε το χαρτι της μεταθεσηςφαντάρια τα οποία έχουν κάποιες τεχνικές γνωσεις μπορείς να τα αξιοποιήσεις σε εργαστήρια κατασκευών (πχ τορναδόροι να φτιάξουν κανένα ανταλλακτικό)...
Που θα παει,θα βρεθουν και θαρραλεοι για να τους οδηγησεις στη νικη,στρατιωτικε...κανένας στρατιωτικός δεν μπορεί να κάνει κάτι όταν έχει φαντάρια κάτι δειλα ανάρχιδα σκουπίδια σαν και του λόγου σου...
Aυτι γινετε και τωρα,στη μοναδα μου ειχε ερθει ενας νεος που ηταν ξυλουργος,τον τσιμπισε ο δοικας και του εφτιαξε ολο το σπιτι,ντουλαπια-ντουλαπες=πορτες ολα μπραντ νιου,δεν τον ξανα ειδαμε ποτε,ηρθε και πηρε το χαρτι της μεταθεσης
Aυτι γινετε και τωρα,στη μοναδα μου ειχε ερθει ενας νεος που ηταν ξυλουργος,τον τσιμπισε ο δοικας και του εφτιαξε ολο το σπιτι,ντουλαπια-ντουλαπες=πορτες ολα μπραντ νιου,δεν τον ξανα ειδαμε ποτε,ηρθε και πηρε το χαρτι της μεταθεσης
πάλι καλά... γιατί θα μπορούσε να τον έβαζε να βάφει...
πάλι καλά... γιατί θα μπορούσε να τον έβαζε να βάφει...
μπορούσε να τον βάλει και υπεύθυνο στους υπολογιστές ή ακόμη και να υπολογίζει στοιχεία βολής ... όχι βέβαια με υπολογιστή αλλά με την χειροπλάνη...
δεν ξέρω φίλε , θα δέιξει...
αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μιλάμε πλέον για ενιαία ευρωπαική ΑΟΖ με αμερικάνικες & ρώσικες εταιρίες μέσα και το ισραήλ στο κόλπο...
μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο να γαμηθεί το Δίκαιο της Θάλασσας πάνω στο οποίο στηρίζεται όλο αυτό το σχέδιο,
για χατήρι της τουρκίας.
πιστέυω ότι οι τούρκοι ποντάρουν στην μαλακία μας που καθυστερούμε στην ανακήρυξη της ΑΟΖ
ίδωμεν ...
Ολοι στην υπηρεσια της πατριδαςΕιδες ρε συ χαρε?Απο το να σε βαλει ο αλλος να βαφεις,καλυτερα να σε εχει μαραγκο...κατι ξερει ο τραβατρομπας παραπανω επι του θεματος...
σωστή σκέψη ;)παγια πολιτικη της Τουρκιας ειναι κανε βαβουρα, κατι θα κερδισεις. Αν φτασεις τα πραγματα στα ακρα και αναγκασεις τους συμμαχους να σε βαλουν να κατσεις στο τραπεζι εχεις ηδη κερδισει κατι. Πολυ απλα γιατι διαπραγματευεσε κατι το οποιο δε δικαιουσε. Αυτη ειναι η εξωτερικη πολιτικη της Τουρκιας, ωθει τα πραγματα στα ακρα ωστε να σε υποχρεωσει να διαπραγματευτεις, γιατι ποτε κανενας συμμαχος δε θα πει εχει δικιο ο Α η ο Β. Καθιστε σ΄ενα τραπεζι και βρειτε τα θα σου πουν. Και οταν κατσεις στο τραπεζι αν δεν συμβιβαστεις εισαι ο κακος, οποτε σε πιεζουν να κανεις υποχωρησεις. Στο συγκεκριμενο τωρα. Αν σε 5-10 χρονια γινεται χαμος κι ερθει ο Αμερικανος και σου πει καθιστε και βρειτε τα τι θα γινει? Ο Τουρκος θα παει με συνεκμεταλευση 50-50 των κοιτασματων, εσυ θα λες οχι δικα μου ειναι, θα σου πει ο Αμερικανος ελεος βρειτε τα και θα τα βρειτε στο πχ 80 Ελλαδα 20 Τουρκια. Ποιος κερδισε? Η Τουρκια, κερδισε κατι που δεν ειχε.
Η τουρκια δεν ειναι εχθρος, γι αυτο τοσα χρονια δεν εχει κανει τιποτα, ειναι κακος γειτονας και συνεχως ζηταει, το θεμα ειναι τι κανουμε εμεις.
Γιατι μην ξεχναμ , εμεις εχουμε προδοτες αρχηγους.
Στον πρωτο πληθυντικο περιλαμβανονται και οι πρωην συμμαθητες σου?Γι'αυτους που σε χαρακτηριζαν φτωχομπινε λεω.Με την Τουρκιά την έχουμε άσχημα. Θα ζήσουμε ταπεινωτικές στιγμές στα επόμενα 30 - 40 χρόνια.
Αφού δεν καθαρίσαμε το 1922...
Ο δρόμος είναι η κοινή πορεία και τα κοινά συμφέροντα. Ο εθνικισμός όμως (ιδιαίτερα σε αυτούς) είναι ακόμη σε υψηλά επίπεδα.
Για να δούμε...
Στον πρωτο πληθυντικο περιλαμβανονται και οι πρωην συμμαθητες σου?Γι'αυτους που σε χαρακτηριζαν φτωχομπινε λεω.
Τσιμπα και τον Βοριδη με τη συζυγο ντυμενη με κανα 10αρι χιλιαρικα ευρω,για να θυμηθεις τα παλια...Στο κολεγιο Αθηνων ο Βοριδης,ε?
![]()