1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
...οπότε τα "εκατομμύρια έλληνες που τον έλεγαν μαλάκα" (εσύ το έγραψες) έσφαλαν;
είπα ποτέ ότι ο μέσος Ελληνας είναι σωστός;
...οπότε τα "εκατομμύρια έλληνες που τον έλεγαν μαλάκα" (εσύ το έγραψες) έσφαλαν;
άντε πάλι με τα καλά λόγια.... Ρε η αλήθεια δε είναι κολακεία, είτε σου αρέσει είτε όχι.....
Ο Λεβέντης έκανε πόλεμο στον Αντρέα όταν ήταν πανίσχυρος.... Ποιός άλλος από αυτούς που ψηφίζεις είχε τ αρχίδια τότε να τον πολεμήσει στα ίσα;
άντε πάλι με τα καλά λόγια.... Ρε η αλήθεια δε είναι κολακεία, είτε σου αρέσει είτε όχι.....
Ο Λεβέντης έκανε πόλεμο στον Αντρέα όταν ήταν πανίσχυρος.... Ποιός άλλος από αυτούς που ψηφίζεις είχε τ αρχίδια τότε να τον πολεμήσει στα ίσα;
Αυτο
(δεν παιζει μην πατατε)
καποτε ηταν το λινκ οπου ο κυρ Βασιλης ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ τον μετεπειτα υπουργο Παναγιωτόπουλο αλλα το κατεβσε ο Εσυσωλήνας!!!
Γελοιος γελοιος ο κυρ Βασιλης αλλα υπουργοποιησαμε γελοιοδέστερους στο Ελλάντα!!!!!
Σε ότι κάνει καλό ο αστυφύλαξ είμαι με αυτόν. Σε ότι κάνει καλό ο χωροφύλαξ είμαι και με αυτόν.Η με τον αστυφύλαξ, η με τον χωροφύλαξ, και με τους δύο δεν γίνεται.
Σε ότι κάνει καλό ο αστυφύλαξ είμαι με αυτόν. Σε ότι κάνει καλό ο χωροφύλαξ είμαι και με αυτόν.
Σε ότι κάνουν στραβό και οι δυό δεν είναι με κανέναν....
Τα είπαμε και εψές... Ιδρυματοποίηση δεν παίζει στον περσόνα.......
Ε ναι, είμαστε ΚΑΙ Ολυμπιακοί ΚΑΙ Παναθηναϊκοί, ΚΑΙ κομμουνιστές ΚΑΙ βασιλόφρονες.
Και όλοι οι άλλοι εκτός απο μας είναι ιδρυματοποιημένοι.
Απλά δεν είσαι τίποτα φίλε, και όλους τους κολακεύεις.
η γκετοποιηση φιλε μου δεν ειναι καλο πραγμα ;)
είμαι ο εαυτός μου ρε.......Απλά δεν είσαι τίποτα φίλε, και όλους τους κολακεύεις.
είμαι ο εαυτός μου ρε.......
οποιος νομίζει ότι γαμάει επειδή κερδίζει ο γαύρος, ή κυβερνάει και περνάει καλά επειδή ψηφίζει Νου Δου αυτός είναι ΕΝΑ μεγάλο τίποτα.
Δλδ όποιος είναι ο εαυτός του έχει καβαλήσει το καλάμι;Γιατί, εγώ που είμαι αριστερός και το λέω, η ένας άλλος που είναι δεξιός και το λέει, δεν είμαστε οι εαυτοί μας; Μόνο εσύ είσαι;
Πάρκαρε κάπου το καλάμι και ξεπέζεψε.
Και στο λέω φιλικά.
Επί του παρόντος, χυμό ρόδι και σταφύλι ΕΒΓΑ.Δλδ όποιος είναι ο εαυτός του έχει καβαλήσει το καλάμι;
Ρε πλάκα μας κάνεις ή πες μας τι πίνεις.
είμαι ο εαυτός μου ρε.......
οποιος νομίζει ότι γαμάει επειδή κερδίζει ο γαύρος, ή κυβερνάει και περνάει καλά επειδή ψηφίζει Νου Δου αυτός είναι ΕΝΑ μεγάλο τίποτα.
Αν ο τρόπος του φραπέ και της παπαρολογίας ήταν "πόλεμος στα ίσα", προφανώς διαφωνούμε. Εγώ θεωρώ τον Λεβέντη γραφικό και μωροφιλόδοξο, κάτι μεταξύ Δελαπατρίδη και Γιακουμάτου. Άσε που δεν δίστασε να κολακέψει "στα ίσα" τη Νέα Δημοκρατία τότε, μπας και πάρει τη μία έδρα στη Β' Αθηνών που είχε χηρέψει. Και πήρε τα 3.
Μετά άρχισε τις ευχές για "καρκίνο στον Ανδρέα και τον Μητσοτάκη", σ' εκέινη την αλήστου μνήμης εκπομπή.
Αλλά αφού τόσο πολύ τον εκτιμάς τελικά, γιατί τον λες "μαλάκα, όπως εκατομμύρια έλληνες;"
Η με τον αστυφύλαξ, η με τον χωροφύλαξ, και με τους δύο δεν γίνεται.
ρε συ....Επί του παρόντος, χυμό ρόδι και σταφύλι ΕΒΓΑ.
Δεν μου απάντησες όμως αν εγώ ο αριστερός είμαι ο εαυτός μου η είμαι συλλήβδην "ιδρυματοποιημένος".![]()