Νέα

Ένωση Κεντρώων - Bασίλης Λεβέντης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pavlosp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 189K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
φιλε ,τα κομματα εχουν γινει φεουδα.Δεν υπαρχει αξιοκρατια .Οπως τη δυναστεια των Ωναση ,
κυβερναει ενα ατομο κατω του μετριου ,η Αθηνα ,
ετσι και λογω "κληρονομικης " δημοκρατιας και
ευνοιοκρατιας ,κυβερνουν οι κληρονομοι .Γι'αυτο
ειχαμε τον ολεθρο ,Κωστακης Καραμανλης .Τα πραγματα
ομως εχουν στριμωξει ,και μπορει να αλλαξουν.
πολυ ωραια μας τα λες τωρα :thumbsup: ο λεβεντης τι σου φταιει δεν εχω καταλαβει? εχεις ακουσει καθολου πολιτικο μαραθωνιο τα τελευταια 3-4 χρονια? ειναι αξιοπρεπεστατος! καμια σχεση με το λεβεντη της δεκαετιας του 90, που την ειχε ψωνισει τοτε με κατι επαναληπτικες, που τον ειχαν ψηφισει ολοι οι πασοκτζησες (επειδη δε κατεβηκε το πασοκ) και ειχε παρει 40%     λεει πολλα σωστα πραγματα, που δεν ακους απο τα κατευθηνομενα δελτια ειδησεων!

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Σε ολα τα πολιτικα κομματα υπαρχουν ικανοι ανθρωποι ,αλλα
τους παραγκωνιζουν οι πονηροι τενεκεδες ,που εχουν πιασει τα ποστα .Καταλαβετε το .Εχουμε ανεπισημη φεουδαρχια.Ο τρελλο-λεβεντης λεει πολλες αληθειες ,αλλα φυσικα δεν τρελλαθηκαμε και εμεις να τον ψηφισουμε.30 χρονια προσπαθει ,και δεν πειθει βεβαια πως δεν ειναι τρελλος .

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Τι μου θυμισατε.........

Την εποχη 1992-1993 του ειχαμε στειλει πολλες πιτσες με την παρεα μου.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καθε βραδυ μαζευομασταν και δεν χαναμε εκπομπη στο παλαι ποτε "καναλι67".

Ειχαμε παει και σε ολες τις συγκεντρωσεις του εως και τα μνημοσυνα που διοργανωνε τοτε για τον "Γερο της Δημοκρατιας" Γεωργιο Παπανδρεου. Κορυφαια αυτη που ειχε γινει με αφορμη το κλεισιμο του καναλιου..

Με τον Γιωργακη αντιπροεδρο, τον ετεροθαλη αδελφο του Ανδρεα, καναμε τρελλα γελια.......

Το παραδοξο ηταν, οτι δεν ειχε και τοσο αδικο σε αυτα που ελεγε, αλλα ο τροπος που τα εξεφραζε τον εκαναν γραφιικο.

Τωρα πλεον εχει γερασει και μου θλιψη μου φερνει οταν τον βλεπω......

ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΡΑΤΟΣ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΑΡΧΗΓΕ

Επισκέπτης
πολυ ωραια μας τα λες τωρα :thumbsup: ο λεβεντης τι σου φταιει δεν εχω καταλαβει? εχεις ακουσει καθολου πολιτικο μαραθωνιο τα τελευταια 3-4 χρονια? ειναι αξιοπρεπεστατος! καμια σχεση με το λεβεντη της δεκαετιας του 90, που την ειχε ψωνισει τοτε με κατι επαναληπτικες, που τον ειχαν ψηφισει ολοι οι πασοκτζησες (επειδη δε κατεβηκε το πασοκ) και ειχε παρει 40%     λεει πολλα σωστα πραγματα, που δεν ακους απο τα κατευθηνομενα δελτια ειδησεων!
Σύγγνωμη γιατί θα με τρελάνεις;! :o :think:

Σου βγάζει κάτι ικανό ο Λεβέντης;! :rolleyes: :think:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Οποιος αποκαλυπτει καποιες αληθειες ,ειναι
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ .Η δουλεια του πρωθυπουργου ειναι
απειρως πιο δυσκολη .Ο πρωθυπουργος κανει ΘΕΡΑΠΕΙΑ ,
δεν ειναι μονο η διαγνωση η δουλεια του.Και φυσικα
πρεπει να μπορει να διοικει ,να πειθει κ.τ.λ.Και να ΕΜΠΝΕΕΙ .

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Δεν τα θυμασαι πολυ καλα.
Ηταν εκλογες για μια εδρα στην Β Αθηνων, το 1991, οπου υποψηφιοι ηταν ο Αλεξανδρος Μαγκακης απο το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ο Λεβεντης.
Τον ειχαν ψηφισει ολοι οι ΝεοΔημοκρατες και ειχε φτασει περιπου το 25%.

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ειστε τρελοι..αν πιστευετε σε λεβεντη

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Δεν είχες ανακαλύψει ακόμη τις μπουρδελότσαρκες τότε. :2funny:
Λαθος κανεις..........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τις studioτσαρκες δεν ειχα ανακαλυψει , γιατι απλα δεν υπηρχαν studio.

Μπουρδελοτσαρκες απο το 1980 παω...........

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ηταν εκλογες για μια εδρα στην Β Αθηνων, το 1991, οπου υποψηφιοι ηταν ο Αλεξανδρος Μαγκακης απο το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ο Λεβεντης.
φαντασου τι ειναι οι ψηφοφοροι ,στην τηλεοπτικη Δημοκρατια !

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
παντως το βιβλιο του Λεβεντη ειναι ενδιαφερον.Ειπαμε ,απο τρελλο μαθαινεις την αληθεια ,τρελλο ομως δεν ψηφιζεις για πρωθυπουργο !

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
εισαι απλα μαλακας ρε αγορι μου............δεν αλλαζεις..ενας τρομπας :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Σε ολα τα πολιτικα κομματα υπαρχουν ικανοι ανθρωποι ,αλλα
τους παραγκωνιζουν οι πονηροι τενεκεδες ,που εχουν πιασει τα ποστα .Καταλαβετε το .Εχουμε ανεπισημη φεουδαρχια.Ο τρελλο-λεβεντης λεει πολλες αληθειες ,αλλα φυσικα δεν τρελλαθηκαμε και εμεις να τον ψηφισουμε.30 χρονια προσπαθει ,και δεν πειθει βεβαια πως δεν ειναι τρελλος .
ωραια μην τρελαθεις και μην τον ψηφισεις! ο παπαζολης θα ψηφισει τον τσιπρα το μαθαμε! εσυ ποιον ικανο? (δε μας λες) θα ψηφισεις  δεν εχω τιποτα μαζι σου φιλε απλα θελω να καταλαβω που το πας?  και για να ξεκαθαρισω  για τον ευατο μου δεν θεωρω κανεναν ικανο (οχι απλα ανικανοι αλλα επικινδυνοι) και εχω να ψηφισω σε εκλογες (εθνικες) απο το 96! επειδη πρεπει να ταξιδευω πολλες ωρες (ψηφιζω επαρχια) γι αυτο δεν πηγαινω, αν ψηφιζα αθηνα παλι λεβεντη θα ψηφιζα, η πολυ μικρο κομμα παντως

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ναι φιλε ευχαριστω που με διορθωσες!  η ουσια ειναι παντως οτι την ειχε ψωνισει απο τοτε και μετα (τελειως)  :2funny:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ωραια μην τρελαθεις και μην τον ψηφισεις! ο παπαζολης θα ψηφισει τον τσιπρα το μαθαμε! εσυ ποιον ικανο? (δε μας λες) θα ψηφισεις   δεν εχω τιποτα μαζι σου φιλε απλα θελω να καταλαβω που το πας?  και για να ξεκαθαρισω  για τον ευατο μου δεν θεωρω κανεναν ικανο (οχι απλα ανικανοι αλλα επικινδυνοι) και εχω να ψηφισω σε εκλογες (εθνικες) απο το 96! επειδη πρεπει να ταξιδευω πολλες ωρες (ψηφιζω επαρχια) γι αυτο δεν πηγαινω, αν ψηφιζα αθηνα παλι λεβεντη θα ψηφιζα, η πολυ μικρο κομμα παντως
Ψηφισε μικρο κομμα ,αλλα οχι τρελλους .
Και να ξερεις οτι ο Λεβεντης δεν ειναι τοσο καθαρος οσο νομιζεις .Ψαξε το .Εχει λεφτα ,χωρις να προερχεται απο πλουσια οικογενεια ,ουτε κερδισε το λοττο ,ουτε τα κτηματα του πηραν αξια .

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Ψηφισε μικρο κομμα ,αλλα οχι τρελλους .
Και να ξερεις οτι ο Λεβεντης δεν ειναι τοσο καθαρος οσο νομιζεις .Ψαξε το .Εχει λεφτα ,χωρις να προερχεται απο πλουσια οικογενεια ,ουτε κερδισε το λοττο ,ουτε τα κτηματα του πηραν αξια .
λοιπον να σου πω τι κανει και ειναι "βρωμικος"  η μοναδικη βρωμια του ομως, που για μενα δεν ειναι βρωμια (μοιαζει με εκβιαζμο) ειναι οτι πηγαινει σε εφοπλιστες και επιχειρηματιες (γνωστους αλλα και πολυ λιγο γνωστους) και τους ζηταει να αγορασουν κουπονια για το κομμα! καμποσα χιλιαρικα κουπονια!!!  αν αυτοι δε του δωσουν το παραδακι, τους σκαει το παραμυθι οτι εχει ραμματα για τη γουνα τους, και θα τα πει δημοσια! σε αλλους μπορει να εχει σε αλλους μπορει και να μπλοφαρει! η ουσια ειναι οτι καλα κανει και τους τρομαζει και λιγο! καθως ολα αυτα τα λαμογια με τις ευλογιες των υπολοιπων πολιτικων, που εσεις τρεχετε και ψηφιζετε κανανε τις τεραστιες περιουσιες τους, και στη τελικη δε θα τους λειψουν κιολας!    ξερει που πηγαινει σε πολυυυυυ πλουσιους "λαδιαριδες"    δεν εκβιαζει κανα φουκαρα  αυτη ειναι η ιστορια του κυρ βασιλη  ο ανθρωπος δεν εχει απλως "μεντα" να γινει πολιτικος! αγαπαει και τη χωρα του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom