Επισκέπτης
ο λεβεντης σας πειραξε
ο λεβεντης σας πειραξε
δηλαδή πληρώνεται για το tv-show που κάνει;
και δεν δουλεύει ως πολ. μηχανικός;
και το κόμμα πως χρηματοδοτείται;
Παπανδρεου ρεειπαμε μονο τι θα μας βγαλει απο την Μπουτσα
Παπανδρεου ρε
Αρχηγε ,ειπαμε απο τρελλο και απο μικροΕχω ψηφισει Λεβεντη 2 φορες, το 1996 και το 2000. Τοτε ειχε μια δυναμικη το κομμα, ενω μετα την πωληση του καναλιου ακολουθησε καθοδικη πορεια. Δεν το εχω μετανιωσει που τον ψηφισα, ειναι πολυ πιο τιμιος απο πολλους αλλους πολιτικους. Και παλι θα τον ψηφιζα αν δεν δηλωνε χριστιανος και ανθρωπος της εκκλησιας. Βλεπω την εκπομπη του τις Κυριακες και συμφωνω με τα περισσοτερα απο οσα λεει, κατα τη γνωμη μου εχει πολυ σωστες μετριοπαθεις αποψεις.
εκει ψηφιζουμε χαζο δαγκωτο τυπε!Δεν ειναι ομως καλο να ψηφιζεις ουτε μικρο ,ουτε τρελλο !
Αρχηγε ,ειπαμε απο τρελλο και απο μικρο
μαθαινεις την αληθεια .Δεν ειναι ομως καλο να ψηφιζεις ουτε μικρο ,ουτε τρελλο !
Αρχηγε ,υπαρχουν και αλλοι στην Ελλαδα να ψηφισεις .Που δεν βγαινουν στη Βουλη .Αλλα τρελλο ,Ενω ειναι καλυτερο να ψηφιζεις τα αλλα λαμογια... 1000 φορες Λεβεντη φιλε τελικα!
σχολασες πιεξουλα? ειχες δουλεια στη συγγρου σημερα?Μεμούλα μου, εσύ ψηφίζεις Βεργή γιατί γουστάρεις τρελά τις γυμνές του αφίσες.
λιγα για τον προεδρο τον ψηφισα το 96, οσο γραφικος και να σας μοιαζει λεει αληθειες και κατακεραυνωνει το γαμημενο το συστημα ολων των υπολοιπων που κατηντησαν τη χωρα ετσιΑρχηγε ,υπαρχουν και αλλοι στην Ελλαδα να ψηφισεις .Που δεν βγαινουν στη Βουλη .Αλλα τρελλο ,
μην πεσεις στη παγιδα να ψηφισεις.Ο Λεβεντης ειναι ψυχιατρικη περιπτωση .
Αρχηγε ,ουτε εσυ ,ουτε ο Μεμοσαν ειστε γκέϋ .Μεμούλα μου, εσύ ψηφίζεις Βεργή γιατί γουστάρεις τρελά τις γυμνές του αφίσες.
Και η γιαγια μου λεει αληθειες ,αλλα δεν κανει για πρωθυπουργος .λιγα για τον προεδρο τον ψηφισα το 96, οσο γραφικος και να σας μοιαζει λεει αληθειες και κατακεραυνωνει το γαμημενο το συστημα ολων των υπολοιπων που κατηντησαν τη χωρα ετσι
η πιεξουλα ειναι τρανς τυπε....Αρχηγε ,ουτε εσυ ,ουτε ο Μεμοσαν ειστε γκέϋ .
Επισης ,εχουμε παρει απολυτηριο απο φανταροι ,και
η πλακα αυτη ,να λεμε ο ενας τον αλλον πουστη ,
ειναι ξεπερασμενη .Αν θελεις να βρισεις ,πες κατι
πιο αγριο να ανεβει η αδρεναλινη !Πες για πολιτικα
να γινει της πουτανας !
και ο Λεβεντης ειναι Τρας.η πιεξουλα ειναι τρανς τυπε....
αχαχαχαχαχαχα
δεν τον ψηφιζεις για πρωθυπουργο! τον ψηφιζεις γιατι ολοι οι υπολοιποι (αρχηγοι κομματων) δεν κανουν για πρωθυπουργοιΚαι η γιαγια μου λεει αληθειες ,αλλα δεν κανει για πρωθυπουργος .