Νέα

Ένωση Κεντρώων - Bασίλης Λεβέντης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pavlosp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 189K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1

Προεκλογικό Σποτ Ένωσης Κεντρώων. Σεπτέμβριος 2015
ποιος πληρωνει τις "ζημιες" για σποτακια κλπ τυπε αφου δεν εχει κρατικη χρηματοδοτηση?
Πάψε επιτέλους την προπαγάνδα ρε τύπε  :rockon: Ο Γιάννης Παπαθανάσης που συμμετέχει στο βίντεο είναι υποψήφιος με την Ένωση Κεντρώων
μηδέν οι ώρες των διαφημιστώνε!

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Τηλεοπτική εμφάνιση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, απόψε στις 19:30 με τον Αντώνη Σρόιτερ - ALPHA.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

Συνημμένα

• 11947558_1665354253750818_1344274153934766867_n.jpg
    11947558_1665354253750818_1344274153934766867_n.jpg
    50,3 KB · Εμφανίσεις: 13

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Όλοι συντονισμένοι είμαστε .  :rockon:
Και στους τίτλους το είπε ότι θα φιλοξενεί τον Λεβέντη .  :dancing:

Έχει ρεύμα ο Πρόεδρος 
:rockon:   :rockon:   :rockon:
Αν και μερικοί προσπαθούν να τον γελοιοποιήσουν τύπε αλλά ο πρόεδρος δεν μασάει :rockon: :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ξεκίνησε ο πρόεδρος  :kneel:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Στόχος η κατάργηση των παθογενειών μένοντας εντός του ευρώ

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
[size=20pt]Λεβέντης: « Σε δύο μήνες βγάζω την Ελλάδα από το μνημόνιο με σχέδιο»
[/size]

Στην τηλεόραση της Ζούγκλας φιλοξενήθηκε την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, ο κος Λεβέντης αποκάλυψε τα μελλοντικά του σχέδια σε περίπτωση που το κόμμα του εισέλθει στη Βουλή. Παράλληλα κλήθηκε να απαντήσει και σε ερωτήσεις τηλεθεατών για θέματα που απασχολούν την κοινωνία και τους πολίτες.

«Πρώτο κόμμα θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές τις εκλογές. Εάν μου ζητηθεί να σχηματίσω κυβέρνηση με τον Τσίπρα, εγώ δεν θα τον συναντήσω καν. Θα του στείλω μια επιστολή με 9 αιτήματα που πρέπει να εφαρμόσει και θα τον ελέγχω κάθε μήνα. Θα του δώσω περιθώριο για 8 μήνες να κάνει πρόοδο σε αυτά που του ζητώ. Αν δεν τα κάνει, ρίχνω την κυβέρνηση», ανέφερε.

«Τα κανάλια μου ζητούν αυτή την περίοδο να έρθω σε εκπομπές και να παρουσιάσουν το Lifestyle της ζωής μου, αντί να με αφήσουν να πω τις προτάσεις του κόμματος. Έχω ρίξει πολλές πόρτες γι αυτό τον λόγο. Δεν θέλουν να ακούγονται οι προτάσεις της Ένωσης Κέντρου», προσθέτει κι συνεχίζει :

«Φανταστείτε ότι κανάλι μου ζήτησε να υπογράψω συμβόλαιο ότι θα βγω πρώτος στην εκπομπή του την ημέρα των εκλογών».

Σχετικά με την νοοτροπία που υπάρχει στη χώρα μας για την «κακιά Γερμανία», ο Βασίλης Λεβέντης υποστήριξε πως «οι Γερμανοί δεν είναι οι κακοί αλλά εμείς που είμαστε αναξιόπιστοι».

Παράλληλα ο πρόεδρος του κόμματος ισχυρίστηκε πως έχει πρόγραμμα με το οποίο η χώρα σε δύο μήνες μπορεί να βγει από το μνημόνιο.

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.266
Πόντοι
2.306
[size=20pt]Λεβέντης: « Σε δύο μήνες βγάζω την Ελλάδα από το μνημόνιο με σχέδιο»
[/size]

Στην τηλεόραση της Ζούγκλας φιλοξενήθηκε την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, ο κος Λεβέντης αποκάλυψε τα μελλοντικά του σχέδια σε περίπτωση που το κόμμα του εισέλθει στη Βουλή. Παράλληλα κλήθηκε να απαντήσει και σε ερωτήσεις τηλεθεατών για θέματα που απασχολούν την κοινωνία και τους πολίτες.

«Πρώτο κόμμα θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές τις εκλογές. Εάν μου ζητηθεί να σχηματίσω κυβέρνηση με τον Τσίπρα, εγώ δεν θα τον συναντήσω καν. Θα του στείλω μια επιστολή με 9 αιτήματα που πρέπει να εφαρμόσει και θα τον ελέγχω κάθε μήνα. Θα του δώσω περιθώριο για 8 μήνες να κάνει πρόοδο σε αυτά που του ζητώ. Αν δεν τα κάνει, ρίχνω την κυβέρνηση», ανέφερε.

«Τα κανάλια μου ζητούν αυτή την περίοδο να έρθω σε εκπομπές και να παρουσιάσουν το Lifestyle της ζωής μου, αντί να με αφήσουν να πω τις προτάσεις του κόμματος. Έχω ρίξει πολλές πόρτες γι αυτό τον λόγο. Δεν θέλουν να ακούγονται οι προτάσεις της Ένωσης Κέντρου», προσθέτει κι συνεχίζει :

«Φανταστείτε ότι κανάλι μου ζήτησε να υπογράψω συμβόλαιο ότι θα βγω πρώτος στην εκπομπή του την ημέρα των εκλογών».

Σχετικά με την νοοτροπία που υπάρχει στη χώρα μας για την «κακιά Γερμανία», ο Βασίλης Λεβέντης υποστήριξε πως «οι Γερμανοί δεν είναι οι κακοί αλλά εμείς που είμαστε αναξιόπιστοι».

Παράλληλα ο πρόεδρος του κόμματος ισχυρίστηκε πως έχει πρόγραμμα με το οποίο η χώρα σε δύο μήνες μπορεί να βγει από το μνημόνιο.

Τύπε αυτά τα έχουμε ακούσει απο όλους δέκα φορες απο τον καθένα τουλαχιςτον... :vomit:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom