Νέα

Ένωση Κεντρώων - Bασίλης Λεβέντης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pavlosp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 189K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MpourdeliarisMitsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Μέσα ήμουν στο Μοναστηράκι τότε

Τύπε , σαν την θρυλική συγκέντρωση της Χαλκοκονδύλη , στην οποία ήμουν μέσα , δεν θα ξαναγίνει.
Μετά την θρυλική εκπομπή που κλείναν το κανάλι 67 και ακολουθώντας το κάλεσμα του Προέδρου όλοι εμείς , οι πιστοί οπαδοί του ,  που τον παρακολουθούσαμε ανελιπώς , κατεβήκαμε στην Χαλκοκονδύλη και συμμετείχαμε σε αυτή τη μεγαλειώδη συγκέντρωση.  :rockon:    :rockon:
Συνθήματα , καπνογόνα , ένταση και πάθος επικράτησαν. 
Πραγματικά είμαι υπερήφανος που [size=10pt][size=10pt]ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ[/size][/size].
:kneel:  :kneel:  :kneel:  :kneel:  :kneel:

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ - ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Με σημερινή ορολογία, αυτοί της Χαλκοκονδύλη τρόλαραν ανερυθρίαστα...

Οι εποχές αλλάζουν όμως, και τώρα θα μιλήσουν σοβαρά όλοι, και όχι μόνο αυτός που το ζούσε πραγματικά και έβγαινε στο μπαλκόνι...

:)

MpourdeliarisMitsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Με σημερινή ορολογία, αυτοί της Χαλκοκονδύλη τρόλαραν ανερυθρίαστα...

Οι εποχές αλλάζουν όμως, και τώρα θα μιλήσουν σοβαρά όλοι, και όχι μόνο αυτός που το ζούσε πραγματικά και έβγαινε στο μπαλκόνι...

:)

Δεν αντιλέγω σε αυτό. Είμασταν νέοι τότε , φοιτητές.  :headbang:  :headbang:
Αλλά πιστεύω ότι όλοι οι νέοι του τότε θα ψηφίσουν τον Λεβέντη. Με πλήρη συνείδηση.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

Τύπε , σαν την θρυλική συγκέντρωση της Χαλκοκονδύλη , στην οποία ήμουν μέσα , δεν θα ξαναγίνει.
Μετά την θρυλική εκπομπή που κλείναν το κανάλι 67 και ακολουθώντας το κάλεσμα του Προέδρου όλοι εμείς , οι πιστοί οπαδοί του ,  που τον παρακολουθούσαμε ανελιπώς , κατεβήκαμε στην Χαλκοκονδύλη και συμμετείχαμε σε αυτή τη μεγαλειώδη συγκέντρωση.   :rockon:    :rockon:
Πραγματικά είμαι υπερήφανος που [size=10pt][size=10pt]ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ[/size][/size].
:kneel:   :kneel:   :kneel:   :kneel:   :kneel:

πραγματικά έχεις δίκαιο και εγώ θα ήθελα να ήμουν τότε σε εκείνη την συγκέντρωση στην οδό Χαλκοκονδύλη ... αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω θα με έβαζα κάπου εκεί στο πλήθος

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
οσοι απογοητευτηκαν με το συριζα με τον λεβεντη δεν θα προλαβουν καν απο τοσες κωλοτουμπες που εχει να κανει αλλα εδω μπηκε ο καρατζαφερης στη βουλη θα μου πεις

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
οσοι απογοητευτηκαν με το συριζα με τον λεβεντη δεν θα προλαβουν καν απο τοσες κωλοτουμπες που εχει να κανει αλλα εδω μπηκε ο καρατζαφερης στη βουλη θα μου πεις
Σαν τι κωλοτούμπα θα κάνει ο Λεβέντης τύπε; :jerking:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ολα αυτα που λεει για τη διαφθορα τα τσοντοκαναλα τους μεγαλοεκδοτες τα γνωστα δηλαδη

pontikia

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
6

Μετά την θρυλική εκπομπή που κλείναν το κανάλι 67 και ακολουθώντας το κάλεσμα του Προέδρου όλοι εμείς , οι πιστοί οπαδοί του ,  που τον παρακολουθούσαμε ανελιπώς , κατεβήκαμε στην Χαλκοκονδύλη και συμμετείχαμε σε αυτή τη μεγαλειώδη συγκέντρωση.   :rockon:    :rockon:

'Ημουν κι εγώ στην Χαλκοκονδύλη τότε!
Θυμάται κανείς στην συγκέντρωση αυτή, ένα πλακάτ-αφίσα που είχε έναν μπασκετμπολίστα του ΝΒΑ και είχαν βάλει το κεφάλι του Λεβέντη?
Τώρα βέβαια ντρέπομαι που συμμετείχα στην κοροϊδία ενός ανθρώπου...
Σίγουρα δεν θα τον ψηφίσω, αλλά από κάποιους άλλους γραφικούς ίσως είναι καλύτερος.

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
596
Πόντοι
306
Mια  απο  τις  πιο  ευχαριστες    βραδιες  της  ζωης  μου  την  περασα  το  1993 . Προεκλογικη  περιοδος , ο Σαμαρας ριχνει τον Γκαντεμη  και ο Λεβεντης κανει την κεντρικη ομιλια του στα γραφεια που  τοτε  ηταν  στην  Χαλκοκονδυλη . Καποιοι δεκαδες του ΚΚΕ  με  σημαιες του Τσε κανουν πορεια  στην Πατησιων ενω  στο  Λεβεντη  γινεται ΠΑΝΖΟΥΡΛΙΣΜΟΣ . Απιστευτης εμπνευσης  συνθηματα  να  δονουν την  ατμοσφαιρα  ενω αρκετοι ειχαν  μπει σε γραφεια των  απεναντι  επιχειρησεων  και  εγραφαν  με  καμερες . Χτυπιομασταν  κατω  στο  πεζοδρομιο  απο  τα  γελια , ακομα  το    θυμαμαι . Αυτος  και  ο  Βεργης  που  εχει  υποσχεθει  οικονομικη  υποστηριξη  των  οικων  ανοχης  πρεπει  να  εχουν  την  συμπατασταση  μας . Τα  mainstream  media  μας  εχουν  ζαλισει  τα  αρχ...    με    την  ποντικομαμη  Γεννηματα    και  τον  ελληναρα Ψωμιαδη . Ελπιζω  να  μην  ψηφισουν  παλι  σαν  ζωα(που λεει και ο Προεδρος)....

Φίλε ήμουν και εγώ εκεί και έλιωσα! Θυμάμαι την φάση να του πετούν αυγά ομάδα 'οπαδών' του ενώ τον αποθέωναν με συνθήματα οι ίδιοι 'νάτος, νάτος ο πρωθυπουργός' και να φωνάζει στους ίδιους 'εγκάθετοι! απομονώστε τους!'. Όλα τα λεφτά ο αδελφός του Α. Παπανδρέου όταν τον έβγαλε ο Λεβέντης δίπλα του στο παράθυρο και τον αποθεώσαμε! Σαν φαρσοκομωδία σε LSD ήμασταν!

Για να ξέρουμε και να καταλάβουμε πως έχει το πράγμα, από κάποιους που το είχαν πιο πρόσφατο τότε...

MpourdeliarisMitsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Παράθεση από: Carlos στις 11/10/06, 17:05

Mια  απο  τις  πιο  ευχαριστες    βραδιες  της  ζωης  μου  την  περασα  το  1993 . Προεκλογικη  περιοδος , ο Σαμαρας ριχνει τον Γκαντεμη  και ο Λεβεντης κανει την κεντρικη ομιλια του στα γραφεια που  τοτε  ηταν  στην  Χαλκοκονδυλη . Καποιοι δεκαδες του ΚΚΕ  με  σημαιες του Τσε κανουν πορεια  στην Πατησιων ενω  στο  Λεβεντη  γινεται ΠΑΝΖΟΥΡΛΙΣΜΟΣ . Απιστευτης εμπνευσης  συνθηματα  να  δονουν την  ατμοσφαιρα  ενω αρκετοι ειχαν  μπει σε γραφεια των  απεναντι  επιχειρησεων  και  εγραφαν  με  καμερες . Χτυπιομασταν  κατω  στο  πεζοδρομιο  απο  τα  γελια , ακομα  το    θυμαμαι . Αυτος  και  ο  Βεργης  που  εχει  υποσχεθει  οικονομικη  υποστηριξη  των  οικων  ανοχης  πρεπει  να  εχουν  την  συμπατασταση  μας . Τα  mainstream  media  μας  εχουν  ζαλισει  τα  αρχ...    με    την  ποντικομαμη  Γεννηματα    και  τον  ελληναρα Ψωμιαδη . Ελπιζω  να  μην  ψηφισουν  παλι  σαν  ζωα(που λεει και ο Προεδρος)....

Παράθεση από: Ropaloforos στις 11/10/06, 17:05

Φίλε ήμουν και εγώ εκεί και έλιωσα! Θυμάμαι την φάση να του πετούν αυγά ομάδα 'οπαδών' του ενώ τον αποθέωναν με συνθήματα οι ίδιοι 'νάτος, νάτος ο πρωθυπουργός' και να φωνάζει στους ίδιους 'εγκάθετοι! απομονώστε τους!'. Όλα τα λεφτά ο αδελφός του Α. Παπανδρέου όταν τον έβγαλε ο Λεβέντης δίπλα του στο παράθυρο και τον αποθεώσαμε! Σαν φαρσοκομωδία σε LSD ήμασταν!

Για να ξέρουμε και να καταλάβουμε πως έχει το πράγμα, από κάποιους που το είχαν πιο πρόσφατο τότε...

Έτσι ακριβώς. Στο Πεδίο του Άρεως είχε συγκέντρωση του ΚΚΕ και περνούσαν οι σύντροφοι με τις σημαίες. Εμείς φωνάζαμε "ΛΕΒΕΝΤΗ εβίβα την Παπαρήγα πήδα" και άλλα τέτοια. Τι να πρωτοθυμηθώ. Και το άλλο με τον παίχτη του ΝΒΑ που είπε ο συναγωνιστής.
20 με 25 χρονών είμαστε τότε και κάναμε χαβαλέ. Για αυτό λέω ότι δεν θα ξαναυπάρξει τέτοια συγκέντρωση. Καλύτερα από το να ήσουν στην σκεπαστή ήταν.

Αλλά πέρα από αυτό , πλέον καταλάβαμε ότι ο Λεβέντης τα έλεγε σωστά. Και όπως ο Μητσηκώστας είπε συγνώμη που τον σατίριζε και του αξίζει να μπει στη βουλή έτσι λέω κι εγώ και τον ψηφίζω συνειδητά πλέον.

Και μόνο για την ανάμνηση αυτής της τρομερής βραδιάς θα τον ψήφιζα.  Και όπως φωνάζαμε τότε:

¨ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΑΦΗΣΑ
ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑ
ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΛΕΒΕΝΤΗ [/size][/size][/size][/size]ΠΟΣΟ Σ' ΑΓΑΠΩ"

whoknows

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Έτσι ακριβώς. Στο Πεδίο του Άρεως είχε συγκέντρωση του ΚΚΕ και περνούσαν οι σύντροφοι με τις σημαίες. Εμείς φωνάζαμε "ΛΕΒΕΝΤΗ εβίβα την Παπαρήγα πήδα" και άλλα τέτοια. Τι να πρωτοθυμηθώ. Και το άλλο με τον παίχτη του ΝΒΑ που είπε ο συναγωνιστής.
20 με 25 χρονών είμαστε τότε και κάναμε χαβαλέ. Για αυτό λέω ότι δεν θα ξαναυπάρξει τέτοια συγκέντρωση. Καλύτερα από το να ήσουν στην σκεπαστή ήταν.

Αλλά πέρα από αυτό , πλέον καταλάβαμε ότι ο Λεβέντης τα έλεγε σωστά. Και όπως ο Μητσηκώστας είπε συγνώμη που τον σατίριζε και του αξίζει να μπει στη βουλή έτσι λέω κι εγώ και τον ψηφίζω συνειδητά πλέον.

Και μόνο για την ανάμνηση αυτής της τρομερής βραδιάς θα τον ψήφιζα.  Και όπως φωνάζαμε τότε:

¨ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΑΦΗΣΑ
ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑ
ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΛΕΒΕΝΤΗ [/size][/size][/size][/size]ΠΟΣΟ Σ' ΑΓΑΠΩ"
Τώρα  όμως είναι μια συνετή  φωνή:
www.youtube.com/watch?t=15&v=nVglN8c58NY]https://www.youtube.com/watch?t=15&v=nVglN8c58NY[/url[/video]]

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
O Λεβέντης  και  ο  Βεργης  που  εχει  υποσχεθει  οικονομικη  υποστηριξη  των  οικων  ανοχης  ...

ΜΑΓΚΕΣ Πέμπτη 2 η ώρα το βράδυ ο Βασίλης Λεβέντης στην εκπομπή του SPORT24 RADIO με τον Σωτήρη Γεωργίου

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
O Λεβέντης  και  ο   Βεργης   που  εχει   υποσχεθει   οικονομικη  υποστηριξη  των  οικων  ανοχης  ...

ΜΑΓΚΕΣ Πέμπτη 2 η ώρα το βράδυ ο Βασίλης Λεβέντης στην εκπομπή του SPORT24 RADIO με τον Σωτήρη Γεωργίου
Και αύριο ο Τζίμερος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom