Νέα

Ένωση Κεντρώων - Bασίλης Λεβέντης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pavlosp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 189K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Ρε Νίσκο, αφού είσαι του κόμματος, πές στον αρχηγό σου να μην εκμεταλλεύται (μεταξύ άλλων) το πτυχίο που πήρε απο το Πολυτεχνείο και να σταματήσει να πηγαίνει σε κάθε τεχνική-κατασκευαστική-μελετητική εταιρία που τυχαίνει να έχει φίλος-γνωστός-συμφοιτητής-φίλος του φίλου-γνωστός του μπατζανάκη του και να επαιτεί-απαιτεί να του δίνουν οικονομική ενίσχυση με το έτσι θέλω γιατί έχει καταντήσει κουραστικός (μην πω νταβαντζης).
Στην αρχή οι συνάδελφοι τον αντιμετώπιζαν για να σπάσουν πλάκα και του έσταζαν κανένα φράγκο, αλλα τώρα έχει γίνει ενοχλητικός....

barmy73

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
[size=16pt][/size] Βασίλη, Βασίλη, τον έχεις ένα μίλι !!! :rockon: :rockon:

διόρθωση: οι μισοί φώναζαν πόσο τον έχεις? (στο ρυθμό του 8ρύλε θεέ μου) και οι υπόλοιποι απαντούσαν ο μπίλυ ο μπίλυ τον έχει ένα μίλι

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ρε Νίσκο, αφού είσαι του κόμματος, πές στον αρχηγό σου να μην εκμεταλλεύται (μεταξύ άλλων) το πτυχίο που πήρε απο το Πολυτεχνείο και να σταματήσει να πηγαίνει σε κάθε τεχνική-κατασκευαστική-μελετητική εταιρία που τυχαίνει να έχει φίλος-γνωστός-συμφοιτητής-φίλος του φίλου-γνωστός του μπατζανάκη του και να επαιτεί-απαιτεί να του δίνουν οικονομική ενίσχυση με το έτσι θέλω γιατί έχει καταντήσει κουραστικός (μην πω νταβαντζης).
Στην αρχή οι συνάδελφοι τον αντιμετώπιζαν για να σπάσουν πλάκα και του έσταζαν κανένα φράγκο, αλλα τώρα έχει γίνει ενοχλητικός....

συκοφαντεις ακαταπαυστα τον προεδρο μας συνεχεια.
και εσυ κομματοσκυλο του πασοκ εισαι?

barmy73

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
θυμαται κανεις οταν του ριξανε κατι κλωτσες στη καλλιθεα που ελεγε με εξυλοκοπησαν εις την καλλιθεαν..? :2funny:

αναφέρεσαι στην πρώτη απόπειρα δολοφονίας του Προέδρου από τραμπούκους της Χ. Τρικούπη, καθοδηγούμενους από τον Άκη Τζοχατζόπουλου. το σχέδιο ήταν να ποδοπατηθεί ώστε να μην μπορεί να βρεθεί ένας δράστης, για αυτό το σχέδιο το δολοφονικόν χαρακτηρίστηκε από τον αρχηγό ''δολοφονία δια του τσαλαπατήματος''

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αναφέρεσαι στην πρώτη απόπειρα δολοφονίας του Προέδρου από τραμπούκους της Χ. Τρικούπη, καθοδηγούμενους από τον Άκη Τζοχατζόπουλου. το σχέδιο ήταν να ποδοπατηθεί ώστε να μην μπορεί να βρεθεί ένας δράστης, για αυτό το σχέδιο το δολοφονικόν χαρακτηρίστηκε από τον αρχηγό ''δολοφονία δια του τσαλαπατήματος''

:rockon: :rockon:

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
συκοφαντεις ακαταπαυστα τον προεδρο μας συνεχεια.
και εσυ κομματοσκυλο του πασοκ εισαι?

Όχι, απλά έχω βαρεθεί να έρχεται κάθε τόσο στην εταιρία που έχει συγγενής μου και να ζητάει λεφτά με τσαμπουκαλεμένο ύφος, το οποίο προσωπικά δεν καταλαβαίνω απο που πηγάζει αφού είναι ένα σκέτο σούργελο.
Τελευταία φορά δε που το έκανε, ήταν σε μια κοινωνική εκδήλωση όπου είχαμε την ατυχία να βρεθούμε tet-a-tet μαζί του και ο ξεδιάντροπος δεν ντάπηκε να ζητήσει υποχρεωτικά "ενίσχυση" του καραγκιοζο-κόμματος του απο το συγγενικό μου πρόσωπο μπροστά σε δεκάδες ανθρώπους.

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Όχι, απλά έχω βαρεθεί να έρχεται κάθε τόσο στην εταιρία που έχει συγγενής μου και να ζητάει λεφτά με τσαμπουκαλεμένο ύφος, το οποίο προσωπικά δεν καταλαβαίνω απο που πηγάζει αφού είναι ένα σκέτο σούργελο.
Τελευταία φορά δε που το έκανε, ήταν σε μια κοινωνική εκδήλωση όπου είχαμε την ατυχία να βρεθούμε tet-a-tet μαζί του και ο ξεδιάντροπος δεν ντάπηκε να ζητήσει υποχρεωτικά "ενίσχυση" του καραγκιοζο-κόμματος του απο το συγγενικό μου πρόσωπο μπροστά σε δεκάδες ανθρώπους.

αμα θες μη δινεις εσυ στα τετοια μας..

barmy73

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ρε φίλε παίζει η περίπτωση κάποιος να κάνει πλάκα του Προέδρου και να άνοιξε προφίλ στο όνομά του?...γιατί στους φίλους του έχει τον Θ.Ρουσόπουλο και τον Γ.Λιάγκα :think:

όχι ρε, ο Πρόεδρος είναι. αφού στα Vassilis's Pages έχει Καλομοίρα , Εύα Καϊλή και Pro Evolution Soccer!!
:grin: :grin: :dancing: :rockon:

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
Επειδη ειμαι συλλεκτης ρολογιων ξερω τον Διονυση εναν απο τους καλυτερους μαστορες στην Αθηνα. Λοιπον ο κουνιαδος του κατεβαινει για βουλευτης με τον Λεβεντη μιλαμε για την απαιχτη πλακα, οπως ο Γιωργακης μαζευει ολους τους αχρηστους ετσι και ο λεβεντης μαζευει ολα τα βληματα μιλαμε για παρα πολυ γελιο.  Μιλαω μαζι του προσπαθωντας να συγκρατηθω και ειναι η αποθεωση βεβαια το παιδακι εχει προβληματα και σκεφτομαι μηπως ολοι αυτοι ειναι στην ενωση κεντρωων γιατι καποιος τους λεει ενα παραμυθι και τους τα μασαει?

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16

και αλλη καταγγελια με στοιχεια!!
μωρη κομωτρια ντισκο....ακομα υποστηριζεις τον χαβαλε σου προεδρο??
σταματα την προπαγανδα και ασχολησου λιγο με το κομωτηριο σου...παλιολουγκρα!! σε βλεπω να πεινασεις...

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
αληθεια ο λεβεντης δουλευει πως βρηκε λεφτα και εκανε καναλι με τι πωθεν εσχες να μας κοροιδευουν ολοι να μας κοροιδευει και ο λεβεντης παει πολυ

Επισκέπτης
όχι ρε, ο Πρόεδρος είναι. αφού στα Vassilis's Pages έχει Καλομοίρα , Εύα Καϊλή και Pro Evolution Soccer!!
:grin: :grin: :dancing: :rockon:

Σοβαρα ? Παιζει ο προεδρος Pro Evolution ? Θα τον ψηφισω χωρις δευτερη σκεψη. Κανονιστε κανα τουρνουα Pro Evolution Soccer εκει στην Ενωση Κεντρωων να δειτε πως μαζευονται οι ψηφοι.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Πάμε προεδράααααααααααααρααααααααααααααααααααα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ο πρόεδρος είναι παιχτούρα και στο pro soccer και στο fifa και γαμάεικαι δέρνει ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αληθεια ο λεβεντης δουλευει πως βρηκε λεφτα και εκανε καναλι με τι πωθεν εσχες να μας κοροιδευουν ολοι να μας κοροιδευει και ο λεβεντης παει πολυ

εισαι τοσο βλαξ που δεχεσε να σε κοροιδευουν εστω και καποιοι?
εισαι αξιος της μοιρας σου τοτε ανιατο ξεβρακωκεφαλο κομματοσκυλο του πασοκ.

ολοι οι αλλοι λετε μαλακειες για τον προεδρο γιατι απλα ζηλευετε τον τιμιο αγωνα του.

βολεμενα κομματοσκυλα της συμφορας που πηγατε τη ελλαδα πισω..

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
παρακολουθηστε τωρα ζωντανα στο εξτρα 3 τον κυριο λεβεντη και αλλα αξιολογα στελεχη της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ζωντανα!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom