You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ένωση Κεντρώων - Bασίλης Λεβέντης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pavlosp
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 189K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Εγω τουλαχιστον ειμαι σταθερος στον Λεβεντη γιατι οι Παπαρηγες και οι Τσιπρες που και καλα αντιπροσωπευουν την αντιθετη γνωμη ειναι χειροτεροι και απο τον Μπους / κεφαλαιοκρατες του κερατα / δαγκωτο Λεβεντης !!!!
Εγω τουλαχιστον ειμαι σταθερος στον Λεβεντη γιατι οι Παπαρηγες και οι Τσιπρες που και καλα αντιπροσωπευουν την αντιθετη γνωμη ειναι χειροτεροι και απο τον Μπους / κεφαλαιοκρατες του κερατα / δαγκωτο Λεβεντης !!!!
σευχαριστουμε για τα καλα σου λογια φιλε μου
κανε κιαλλους να ψηφισουν το κομμα μας αν μπορεις
gatik
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
νουμερο εισαι και φαινεσαι
παλιομπαγλαμα.
ε,τι εισαι μωρη κομωτρια...που βγαινεις και παπαρολογεις για ολα τα λαμογια? καμμια σοβαρη? παλιοαδελφω.....
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
ε βεβαια εφερε τοτε το πασοκ τους τσατσους του και 100 ατομα σε εναν κανανε μαγκιες....
ηταν η δημοκρατια του ανδρεα αυτη τοτε....
ωπα ρε μεγαλε κοψε κατι
πραγματικα στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. ειχαμε για χρονια μονιμη ασχολια το πως θα σταματησουμε τον Λεβεντη μιλαμε ρε φιλε για πολυ μεγαλο πονοκεφαλο γιατι ο ανθρωπος ειναι κορυφη μεχρι και με τον μητσοτακη συνεργαστηκε κρατωντας την φωτο του Γ Παπανδρεου βεβαια τοτε το κομμα λεγονταν ενωση οικολογων κεντρωων πρασινων κλπ
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Επισκέπτης
Ρε dISCO αν δεν κανεις πλακα τοτε εχεις σοβαρο προβλημα. Καθεσε και τσακωνεσε με αλλα μελη για τον τρελαρα τον Λεβεντη ? Δεν πας καλυτερα στο "τραβελια με προσοντα", σου παει καλυτερα εκεινο το thread.
θεωρεις πως κανω πλακα????Ρε dISCO αν δεν κανεις πλακα τοτε εχεις σοβαρο προβλημα. Καθεσε και τσακωνεσε με αλλα μελη για τον τρελαρα τον Λεβεντη ? Δεν πας καλυτερα στο "τραβελια με προσοντα", σου παει καλυτερα εκεινο το thread.
η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ειναι ιδεα φιλε μου!!!καλο θα ειναι να περασεις απο τα γραφεια μια μερα να τα πουμε απο κοντα και να μην βγαζεις ευκολα συμπερασματα.
οσο για τον αλλο το παπαρα...
δεν ειμαι ο κυριος αλιφραγκης αλλα το γνωριζω προσωπικα.
ολα τα στελεχη ειναι πολυ αξιολογα.
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
να παει στο διαολο το πασοκ και ολο του το σκυλολοι.
δειχτου τον δρομο γιατι εσυ απο τα πολλα δρομολογια τον ξερεις με κλειστα ματια
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
Πάμεεεεεεεεεεεεεεεε δυνατάααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
αν η μαλακια του disco μετριωταν με κουλομπ θα ειχαμε λυση το ενεργειακο προβλημα της χωρας
κι αν ηταν εργοχειρο θα ειχε φτιαξει την προικα του μπιλ
Αργότερα ήρθε κι ο Γιωργάκης Παπανδρέου (θείος του τωρινού Γιωργάκη και αδερφός του Ανδρέα), με αποτέλεσμα να έχουμε το 1ο σχίσμα στους κόλπους της ¨Ενωσης Κεντρώων, όταν το 1/3 της διαδήλωσης με τον Γιωργάκη στα χέρια κατευθύνθηκε από την Κάνιγγος στην Πειραιώς, διακόπτοντας την κυκλοφορία.
το σχίσμα είχε πραγματοποιηθεί νωρίτερα όταν ο Πρόεδρος έπαυσε τον Αντιπρόεδρο. μετά τη συγκέντρωση έγινε πορεία προς τη Βουλή με κεντρικό σύνθημα Λεβέντη εβίβα την Παπαρήγα πήδα (την ίδια ώρα επέστρεφαν κουκουέδες από ομιλία της στο Πεδίο του Άρεως)