κάτι θα ξέρεις εσύ, μήπως πηδάς και τις γύφτισσες μπαγασάκο?????Δεν θελει διαβατηριο ασχετε...φραγκα θελει για να αγορασεις πρεζα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ένωση Eπτανήσων με την Ελλάδα...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 155
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Σημερα γιορταζονται 146 χρονια απο την ενωση των επτανησων με την υπολοιπη ελλαδα.
Κανενας μα κανενας στο νησι δεν αισθανεται αυτη την μερα σαν γιορτη.
Με οποιον μηλησα σημερα ολοι το ιδιο μου ελεγαν 'τη δουλεια εχουμε με τους κλεφτες'
Απλως θα πω κατι που ειδα σε μια φωτογραφια,οταν το 1864 αντιπροσωπια του ιονιου κοινοβουλιου πηγε στην βουλη των ελληνων για να μιλησουν για την ενωση ντυμενοι ολοι με φρακα ψηλα καπελα παπιον κτλ,οι αλλοι ηταν στην βουλη με τσαρουχια και φουστανελες.
Μπλεξαμε,αναθεμα την ωρα....
ο πουστροπαπιο - πορνοπαπος ειναι ξαδερφος σου;
ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ =ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ - ΗΜΕΡΑ ΠΕΝΘΟΥΣ 21/5
Πλακωσανε οι βαρβαροι βλαχοπελοποννησιοι νεοέλληνες και κατέλαβαν το πιο πολιτισμένο κομμάτι της Ελλαδας
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΙΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΑΛΕ
τι γραφει ο ανθρωπος οταν δεν εχει να πληρωσει το νοικι του. .
hounik
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 25
- Like
- 91
- Πόντοι
- 5.765
ναι, ηρθαν οι γλυφτες των αγγλων,των γαλλων και των ιταλων.το μονο καλο οτι ειστε κεραταδες και περναγανε καλα οι βλαχοι καποτε και τωρα οι αλβανοι.Σημερα γιορταζονται 146 χρονια απο την ενωση των επτανησων με την υπολοιπη ελλαδα.
Κανενας μα κανενας στο νησι δεν αισθανεται αυτη την μερα σαν γιορτη.
Με οποιον μηλησα σημερα ολοι το ιδιο μου ελεγαν 'τη δουλεια εχουμε με τους κλεφτες'
Απλως θα πω κατι που ειδα σε μια φωτογραφια,οταν το 1864 αντιπροσωπια του ιονιου κοινοβουλιου πηγε στην βουλη των ελληνων για να μιλησουν για την ενωση ντυμενοι ολοι με φρακα ψηλα καπελα παπιον κτλ,οι αλλοι ηταν στην βουλη με τσαρουχια και φουστανελες.
Μπλεξαμε,αναθεμα την ωρα....
Επισκέπτης
Εδώ γίνεται πλάκα κυρίως από την πλειοψηφία,αλλά το θέμα είναι ότι κάποιοι πιστεύουνε και θέλουνε ανεξαρτητοποιήσεις ελληνικών εδαφών στα σοβαρά.μη τα παίρνεις όλα στα σοβαρά πλάκα γίνεται
Μακεδονία,Ιόνια νησιά κ Κρήτη έντονο το φαινόμενο.
δεκτό ,κάτι άσχετο ο Αυγουστίνος θεωρείται ο γεννήτωρας του σχολαστικισμού και αυτός που μετατόπισε την έυρεση της αλήθειας από το τομέα της κοινωνικής επαλήθευσης στην ταύτιση της με την νόησηΕδώ γίνεται πλάκα κυρίως από την πλειοψηφία,αλλά το θέμα είναι ότι κάποιοι πιστεύουνε και θέλουνε ανεξαρτητοποιήσεις ελληνικών εδαφών στα σοβαρά.
Μακεδονία,Ιόνια νησιά κ Κρήτη έντονο το φαινόμενο.
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Τυπε να εισαι καλα για αυτα που ειπες,με εβγαλες απο τον κοπο να ασχοληθω με τα βλαχακιαΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ =ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ - ΗΜΕΡΑ ΠΕΝΘΟΥΣ 21/5
Πλακωσανε οι βαρβαροι βλαχοπελοποννησιοι νεοέλληνες και κατέλαβαν το πιο πολιτισμένο κομμάτι της Ελλαδας
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΙΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΑΛΕ
Επισκέπτης
Σιγά ρε ανώτερη φυλή εσείς!!!Τυπε να εισαι καλα για αυτα που ειπες,με εβγαλες απο τον κοπο να ασχοληθω με τα βλαχακια
Davatzis_90
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μαγκες σεβασμο στα Επτανησα και ειδικα στην Κεφαλλονια που γουσταρω πολυ,παντως το καλοκαιρι ολοι επτανησα ειμαστε για να πηδηξουμε καμια Ιταλιδα ή κανω λαθος??
hounik
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 25
- Like
- 91
- Πόντοι
- 5.765
καλυτερα να ενωθειτε με την αλβανιαΤυπε να εισαι καλα για αυτα που ειπες,με εβγαλες απο τον κοπο να ασχοληθω με τα βλαχακια
απολύτως σωστός!!!Μαγκες σεβασμο στα Επτανησα και ειδικα στην Κεφαλλονια που γουσταρω πολυ,παντως το καλοκαιρι ολοι επτανησα ειμαστε για να πηδηξουμε καμια Ιταλιδα ή κανω λαθος??
ελα βλαχοι καντε ενα μπανιο στην στανη σαςκαλυτερα να ενωθειτε με την αλβανια
κεφαλονια ρε μουνια
hounik
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 25
- Like
- 91
- Πόντοι
- 5.765
αν ειστε στην κεφαλλονια οπως και στη ζακυνθο που ημουν περυσι,χιλιες φορες στη στανη μου.νομιζα οτι πηγα διακοπες στην αλβανια.ελα βλαχοι καντε ενα μπανιο στην στανη σας
κεφαλονια ρε μουνια
αν ειστε στην κεφαλλονια οπως και στη ζακυνθο που ημουν περυσι,χιλιες φορες στη στανη μου.νομιζα οτι πηγα διακοπες στην αλβανια.
Και να φανταστω οτι μολις κατεβηκες απο το πλοιο φωναξες ΠΑΤΡΙΔΑ!! ελα αλβανε κανε μπανιο στην στανη σου
Davatzis_90
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αυτος που δειχνει η photo εισαι???αν ειστε στην κεφαλλονια οπως και στη ζακυνθο που ημουν περυσι,χιλιες φορες στη στανη μου.νομιζα οτι πηγα διακοπες στην αλβανια.
hounik
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 25
- Like
- 91
- Πόντοι
- 5.765
εχω και γκλιτσα.Αυτος που δειχνει η photo εισαι???
εχω και γκλιτσα.
Ιδιος εισαι απλως εσυ δεν εχεις ουτε καν το ταλεντο... απλα γελοιος δηλαδη
hounik
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 25
- Like
- 91
- Πόντοι
- 5.765
παντως στη στανη μου δεν κανουν κουμαντο οι αλβανοι,οποτε καλυτερα "γελοιος" παρα σαν εσενα.Ιδιος εισαι απλως εσυ δεν εχεις ουτε καν το ταλεντο... απλα γελοιος δηλαδη
Τυπε να εισαι καλα για αυτα που ειπες,με εβγαλες απο τον κοπο να ασχοληθω με τα βλαχακια
Ως Κορφιάτης ομολογώ ότι καλύτερα αλβανοί παρά βλαχο-πελοποννήσιοι πονηροί
hounik
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 25
- Like
- 91
- Πόντοι
- 5.765
αυτο λεω και εγω,καλυτερα να ενωθειτε με την αλβανιαΩς Κορφιάτης ομολογώ ότι καλύτερα αλβανοί παρά βλαχο-πελοποννήσιοι πονηροί