Είναι όμως κάτι ανάμεσα στο νοίκι και την αγορά κατοικίας. Μόλις - αν - τελείωσει ψάξε για άλλο.
χχααχχα... τουλαχιστον εκει πληρωνεις σε ειδος με επιτοκιο κανενα κουτσουβελο !!!
Είναι όμως κάτι ανάμεσα στο νοίκι και την αγορά κατοικίας. Μόλις - αν - τελείωσει ψάξε για άλλο.
το θέμα του κέρδους των εργολάβων έχει όντως διογκωθεί από τα μμε.μπορεί οι τιμές των ακινήτων να έχουν αυξηθεί,άλλα σε καμμία περίπτωση η αύξηση αυτή δεν περασε στην τσέπη του εργολάβου.
Οι κατασκευαστές είναι απλά κερδοσκόποι, που θα έπρεπε αν υπήρχε σοβαρή κυβέρνηση να έχουν φορολογηθεί στο επίπεδο των πραγματικών τους εισοδημάτων, εξωμειώνοντας τις αντικειμενικές με τις πραγματικές τιμές. Αλλά, ο ψυχισμός του Έλληνα θέλει αγορά.
Επίσης, οι αετοφωλιές που ζούμε στην Αθήνα δεν αξίζουν, όχι αγορά αλλά ούτε και φτύσιμο. Αν το σκεφτεί κανείς είναι θλιβερός αυτός ο τρόπος ζωής...
Από τους εργολάβους (κακή λέξη έχει κατανήσει, φέρνει στο νου αδηφάγο ευρωφάγο πλάσμα) ....
και που είναι το κακό δλδ? Λες κι αυτοί που βρίζουν τους εργολάβους, εαν μπορούσαν δεν θα έκαναν τα ίδια, μπορεί και χειρότερα...
(Sorry gia ta greeklish, eimai ston "throno" kai grafo apo to kainourgio mou eeepc kai den exei akomi ellinika, molis bgo, tha tropopiiso to minima mou)
Παρεπιπτόντως, 8€/μ για σοβάδες είναι καλή τιμή ή να κοιτάξω και αλλού?
Με γειά το EEE PC... έπρεπε όμως να δεις (και να προτιμήσεις) το MSI WIND... ΠΟΛΥ καλύτερο!
Την τιμή 1000 €/Μ κόστος κατασκευής την έχω ακούσει για ανέγερση εξοχικού με δικό σου το οικόπεδο. Δεν ξέρω εαν περιλαμβάνει ΙΚΑ και όταν μου την είπαν (πριν 2 χρόνια) δεν είχε ψηφιστεί ο νόμος για ΦΠΑ. Δεκτές οι απόψεις όσων γνωρίζουν κάτι παραπάνω για το κατασκευαστικό κόστος της οικοδομής.
Σημαντικο ειναι να ρωτησεις το τροπο που κανει το μετρημα. Ποσες φορες σου μετραει ενα δοκαρι? Πανω απο ποσα μετρα αφαιρει τα ανοιγματα,κλπ.Παρεπιπτόντως, 8€/μ για σοβάδες είναι καλή τιμή ή να κοιτάξω και αλλού?