urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.555
- Πόντοι
- 1.706
Νοικασα ενα αμαξι απο την goldcar. Χθες διαπιστωσα πως εχει δημιουργηθει μια τρυπουλα (τερμα δεξια κατω) στο παρμπριζ ,πιθανως απο καποιο πετραδακι απο καποιο αλλο οχημα ή υπηρχε η τρυπουλα οταν το παρελαβα και δεν την ειχα δει γιατι ηταν νυχτα.
Η τρυπουλα ειναι περιπου 1,5 cm. Αυτο το λεω γιατι ξερω πως κατω απο 5 cm δεν εχει ο ενοικιαστης του αυτοκινητου επιπτωσεις . Αλλα αυτο εκτος απο το αμαξωμα ισχυει και για τα παραθυρα?
Επισης δεν εχω κανει καποια εξτρα ασφαλεια κ διαθετω μόνο αυτες που καλυπτει ο νόμος. Διαθετω ομως μια δωρεαν ασφαλεια ζημιών CDW που μου την παρεχει δωρεαν η εφαρμογή που εκανα την κράτηση.
Η ασφαλεια CDW νομιζω ομως πως δεν καλυπτει και τα τζάμια.
Δεν βρηκα αναλυτικες πληροφοριες στο ιντερνετ.
Ποιος απο την τεχνικη υπηρεσια του bou γνωριζει κατι να μας πει?
Να πηγαινω κανονικα στις πουτανες ή να κρατησω τα λεφτα μου γιατι θα μου χρειαστουν για την ζημιά?
Η τρυπουλα ειναι περιπου 1,5 cm. Αυτο το λεω γιατι ξερω πως κατω απο 5 cm δεν εχει ο ενοικιαστης του αυτοκινητου επιπτωσεις . Αλλα αυτο εκτος απο το αμαξωμα ισχυει και για τα παραθυρα?
Επισης δεν εχω κανει καποια εξτρα ασφαλεια κ διαθετω μόνο αυτες που καλυπτει ο νόμος. Διαθετω ομως μια δωρεαν ασφαλεια ζημιών CDW που μου την παρεχει δωρεαν η εφαρμογή που εκανα την κράτηση.
Η ασφαλεια CDW νομιζω ομως πως δεν καλυπτει και τα τζάμια.
Δεν βρηκα αναλυτικες πληροφοριες στο ιντερνετ.
Ποιος απο την τεχνικη υπηρεσια του bou γνωριζει κατι να μας πει?
Να πηγαινω κανονικα στις πουτανες ή να κρατησω τα λεφτα μου γιατι θα μου χρειαστουν για την ζημιά?