Νέα

Ενοικιασμένο αυτοκίνητο απο την goldcar. Τί ισχύει σε περίπτωση ζημιάς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα urlauber
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 2K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
17.988
Πόντοι
17.785
Ευχαριστω φιλε.

1-Στο τηλεφωνο ο υπαλληλος μου ειπε πως βασει ταριφας ειναι 400€ (ισως να ειναι 250€ οπως γραφεις)
2-Καλυτερα να το φτιαξω την δευτερα ,μου ειπαν κανα 50ρικο κ να τελειωνω
3-Το να λαδωσω υπαλληλο ,δεν ειναι εγγυημενο ,τελευταια στιγμη ,το αεροπλανο να φευγει σε λιγο, κατι να στραβωσει,

Συμφερει η επιλογη 2, ετσι νομιζω
Εγω απορώ που τους βρήκες στο τηλεφωνο . Αν η ζημιά είναι μεγάλη και απαιτεί αντικατάσταση το κόστος είμαι 400. Αν βρείς να το φτιάξεις με ρυτίνη είναι η καλύτερη επιλογή με ένα 50αρι! Την επόμενη φορά με VOLL KASKO γιατί όπως βλεπεις μία η άλλη σου έρχεται και γλυτώνεις και το τρέξιμο και το άνχος. Μην σε πιάνουν οι γερμανικές τσιγκουνιές μεσα στις γιορτές!

Καλα χριστούγεννα!

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.555
Πόντοι
1.706
Εγω απορώ που τους βρήκες στο τηλεφωνο . Αν η ζημιά είναι μεγάλη και απαιτεί αντικατάσταση το κόστος είμαι 400. Αν βρείς να το φτιάξεις με ρυτίνη είναι η καλύτερη επιλογή με ένα 50αρι! Την επόμενη φορά με VOLL KASKO γιατί όπως βλεπεις μία η άλλη σου έρχεται και γλυτώνεις και το τρέξιμο και το άνχος. Μην σε πιάνουν οι γερμανικές τσιγκουνιές μεσα στις γιορτές!

Καλα χριστούγεννα!

Το καλυτερο ειναι μια ασφαλεια για ενοικιαρικα αμαξια ,οπως εγραψε συναδελφος, γιατι νοικιαζω τακτικα.

Πως τα φερνει η ζωη....30 χρονια οδηγος ,πρωτη φορά μου συμβαινει κατι τετοιο, κι αυτο ετυχε σε ενοικιαρικο κ οχι σε δικο μου που εχω πληρη ασφαλεια παντα.

Χαχαχ

Sfedona

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2021
Κριτικές
34
Like
3.193
Πόντοι
2.596
Πως τα φερνει η ζωη....30 χρονια οδηγος ,πρωτη φορά μου συμβαινει κατι τετοιο, κι αυτο ετυχε σε ενοικιαρικο κ οχι σε δικο μου που εχω πληρη ασφαλεια παντα.

Χαχαχ
Χωρίς να ξέρω πολλά απλά μια γνώμη
Σε καταστήματα τύπου car glass το κόστος πόσο είναι;
Θελει αντικατάσταση; ή υπάρχει κάποια πατέντα που μπορεί να δώσει οικονομική λύση;

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.169
Πόντοι
2.646
Πάρε το ρίσκο ρε τυπε, μπορεί να είναι αμεα ο υπάλληλος και να μην το δει.

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
17.988
Πόντοι
17.785
Το καλυτερο ειναι μια ασφαλεια για ενοικιαρικα αμαξια ,οπως εγραψε συναδελφος, γιατι νοικιαζω τακτικα.

Χαχαχ
Η goldcar θα σε χρεώσει πάλι και μετά πρέπει να κάνεις claim στην ασφαλιστική σου !

Χρειάζεται το ανάλογο paperwork και φυσικά προσοχή στις καλύψεις της ασφάλειας!.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.946
Πόντοι
6.256
Αν βρει μαγαζί ανοιχτο τέτοιες μέρες! Στη goldcar, πελάτες σαν το παλικάρι είναι καθημερινότητα. Κανονικά δεν σου επιτρέπουν να βάλεις χέρι στο αμαξι, διότι είναι ιδιοκτησία τους. Αν αντιληφθούν ότι άλλαξες ή επισκευασες κάτι θα σε χρεώσουν πάλι . Η εγγύηση δεν απελευθερώνεται αμέσως.
Η γκολντ καρ εχει κακη φημη σε τετοια.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.061
Πόντοι
22.266
Ευχαριστω φιλε.

1-Στο τηλεφωνο ο υπαλληλος μου ειπε πως βασει ταριφας ειναι 400€ (ισως να ειναι 250€ οπως γραφεις)
2-Καλυτερα να το φτιαξω την δευτερα ,μου ειπαν κανα 50ρικο κ να τελειωνω
3-Το να λαδωσω υπαλληλο ,δεν ειναι εγγυημενο ,τελευταια στιγμη ,το αεροπλανο να φευγει σε λιγο, κατι να στραβωσει,

Συμφερει η επιλογη 2, ετσι νομιζω
Άλλη επιλογή να το γεμίσεις με ειδικό υγρό που γεμίζουν οι τζαμαδες με δέκα ευρω

poytsoskampilo

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
407
Πόντοι
21
Για καλυψη πρεπει να εχει θραυση κρυσταλλων και οχι μικτη, αλλο η μικτη αλλο η θραυση, διαφορετικες καλυψεις.
η αντ/ση κοστιζει περιπου 60+ΦΠΑ η εργασια και το αντ/κο απο 120+ΦΠΑ και πανω αναλογα το οχημα.
Επισκευη κανει με ριτηνη η καργκλας και αλλοι οταν ειναι μικρο το σημαδι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom