Νέα

Ενοικίαση Ξενοδοχείου στην Ομόνοια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 381
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

αξιζει τα λεφτα του?

• αξιζει

Ψήφοι: 17 32,7%
  • δεν αξιζει

Ψήφοι: 30 57,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 5 9,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    52

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
δηλαδη μας λες τα αυτονοητα...η νομιζεις οτι ο χανιωτης θελει να πεταξει τα λεφτα του?

αφου λεω τα αυτονόητα αλλα είναι μαλακιεσ ... τι να πω...ας πω καμια μαλακια μπας και πιασει τοπο !!

όταν καποιος δηλαδή δεν εχει σωστη κριση για χ ψ λογους  η είναι ενθουσιασμένος με μια ιδεα σημαινει ότι θελει να πεταξει τα λεφτα του για εσενα !!

Messalina

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδη την υπολοιπη μερα δεν τρως!!!!! ε ρε πεινες!!!
Τρωω το βραδυ σημερα το πρωι 7 η ωρα βγηκα απο το ξενοδοχειο και πηγα καπου και παρατηρησα τη περιοχη!
Ηταν το κατι αλλο!Αυτη τη πλατεια βαθης το πρωι δε παιζεται!

Επισκέπτης
To ξενοδοχειο σκεφτομαι να το ναυλωσω οχι για να τα κονομησω αλλα για να βγαζω το μεροκαματο μου αρκει μπορει οικονομικα να γινει αυτο η θα μπω με τα τσαρουχια μεσα :)
ακουσε με φιλε μου σου μιλαω σοβαρα. Μεροκαματο δεν προκειται να βγαλεις από κει.
Όταν θ αρχισει τις επισκεψεις το υγειονομικο, το ΙΚΑ, το σδοε και οι λοιποι πελατες θα βαρας το κεφαλι σου στον τοιχο.
Να σου πω ότι σημερα με 25€ βρίσκεις δωματιο με πρωινο στο Συνταγμα και εχει και πληροτητα 50%...
Αυτά από μενα και καλη τυχη

Messalina

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
ακουσε με φιλε μου σου μιλαω σοβαρα. Μεροκαματο δεν προκειται να βγαλεις από κει.
Όταν θ αρχισει τις επισκεψεις το υγειονομικο, το ΙΚΑ, το σδοε και οι λοιποι πελατες θα βαρας το κεφαλι σου στον τοιχο.
Να σου πω ότι σημερα με 25€ βρίσκεις δωματιο με πρωινο στο Συνταγμα και εχει και πληροτητα 50%...
Φιλε μου με 25 στο συνταγμα επειδη το εχω ψαξει δε βρισκω με τιποτε!Θες να μας πεις το χοτελ να δουμε?

Επισκέπτης
Τρωω το βραδυ σημερα το πρωι 7 η ωρα βγηκα απο το ξενοδοχειο και πηγα καπου και παρατηρησα τη περιοχη!

Το βραδι ειναι πιο ρομαντικη. Δες το thread κωλοκαφενεια στην Ομονοια ή καπως ετσι. :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
βολταρες και στο τριγωνο μεσσαλινα? :rockon:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Χανιώτη, αυτός που το έχει γιατί το νοικιάζει; Μίλησες;

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6

:thumbsup: :thumbsup:

Messalina

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Το βραδι ειναι πιο ρομαντικη. Δες το thread κωλοκαφενεια στην Ομονοια ή καπως ετσι. :2funny: :2funny:
Μα στις 7 ητανε νυχτα!Κατι πρεζακηδες ειδα και γενικα μου θυμησε πλατεια ναυαρινου θεσσαλονικης!

Messalina

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Σε απαντηση των πμ σας ναι μενω εκει γιατι ειναι πολυ καλο ξενοδοχειο και φτηνο σχετικα!Δεν ειμαι αστεγη και δε θελω φιλοξενια!

Επισκέπτης
Παντως ο Χανιωτης γουσταρει Ομονοια και cultιλα. Και η προηγουμενη επιχειρηματικη του ιδεα παλι με Ομονοια ειχε να κανει.

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
Σε απαντηση των πμ σας ναι μενω εκει γιατι ειναι πολυ καλο ξενοδοχειο και φτηνο σχετικα!Δεν ειμαι αστεγη και δε θελω φιλοξενια!
εχει κανενα χοτελι με ενα δεκαρικο; οχι να χει κοριους

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
υπολογιζω τα εξοδα στο περιπου ως εξης:

ενοικιο 6000

ρευμα 1000

νερο 1000

πλυντηρια 800-1000

μισθος καμαριερας 600

δικα μου 600

gia ta 600 ...δικά σου θα χάσει τόσος κόσμος τα λεφτά του ?? :rolleyes: :headbang:

Mού αρέσει το σκεπτικό σου  :rolleyes: :think: :rockon:  aytός που το νοικιάζει το δουλευε ως ξενοδοχείοο ίδιος .... ή ασχετο ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom