raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.213
- Πόντοι
- 5.006
καλο μωρο η χανιωτισσα???εγω θα το δουλευω μαζι με μια φιλη μου χανιωτισσα πρωσοπικο δεν χρειαζομαστε
καλο μωρο η χανιωτισσα???εγω θα το δουλευω μαζι με μια φιλη μου χανιωτισσα πρωσοπικο δεν χρειαζομαστε
καμια σχεση...39 δωματια λεει εχει αμα εχω καθημερινα τα 20 βγενει οικονομικα
Εαν το παρεις θα μας κανεις καμια εκπτωση λογω του σαιτ εδω η τιποτες;
Με διανυκτερευση θελω οχι για διαμονη 2-3 ωρων κανονικη τιμη θελω.15 το δωματιο η τιμη και οι καφεδες και τα νερα θα προσφερονται δωρεαν στους πελατες. μπορω να το κουμανταρω δουλευα σε κρουαζιεροπλοια θα το αναβαθμισω
Με διανυκτερευση θελω οχι για διαμονη 2-3 ωρων κανονικη τιμη θελω.
39 δωματια Χ 3 ατομα = 117 ατομα Χ 4 ευρω = 468 ευρακια τη μερα. Χ 30 μερες = 14040 το μηνα. Βγαλε κανα 3500 το μηνα μισθους (3 καθαριστριες, 3 ρεσεψιονιστ) Βγαλε και κανα 2000 ρευμα, νερα μενουν 8500, αμα βαλεις και κατι επισκευες που θα χρειαζεσε, κυνηγι απο μπατσους ή ανταγωνιστες.....μαλλον δεν λεει η επενδυση τυπε :S
Με διανυκτερευση θελω οχι για διαμονη 2-3 ωρων κανονικη τιμη θελω.
βαλε και εξοδα δικηγορου και τσιγαρων στην φυλακη...καμαριερα θα δουλευει η φιλη μου,εγω ρεσεψιον και καμια τοξοβολα που θα της παρεχω τζαμπα διαμονη να κανει καμια σκαντζα
Ρε τύπε πόσα τ.μ. είναι το κτήριο και τί παλαιότητος να σου πω εγώ και πόσο αγοράζεται και πόσο νοικιάζεται.
Τα 6.000 πάντως είναι υπερβολικά μεγάλη τιμή για την περιοχή!
καμαριερα θα δουλευει η φιλη μου,εγω ρεσεψιον και καμια τοξοβολα που θα της παρεχω τζαμπα διαμονη να κανει καμια σκαντζα
τυπε με 6χηνες το παιρνεις και ξεκινας η θελει και αερα?εγω θα το δουλευω μαζι με μια φιλη μου χανιωτισσα πρωσοπικο δεν χρειαζομαστε
Τωρα στο περγαμος πληρωνω 18 ευρω με το πρωινο εαν εχει 15 σε σενα θα ερθω σιγουρα εκει θα εχεις πρωινο;
Εαν βαλεις το χοτελ στο booking.comθα ερθει πολυ πελατεια με αυτη τη τιμη.
τυπε με 6χηνες το παιρνεις και ξεκινας η θελει και αερα?
Θα μας κανεις και πρωινο με τα 15?με 6 χηνες στο δινει επιτοπου και μετα καθε μηνα.
θα τα οικονομησεις ρε προχωρα τοΜε τοξοβολες κυριως θα το δουλευω οπως γνωστο ξενοδοχειο ποιο κατω στην Ξουθου