Νέα

Εννιάχρονη πυροβόλησε στο κεφάλι και σκότωσε τον εκπαιδευτή της στην σκοποβολη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Judge Dred89
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 232
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
O λόγος που μαθαινει ένα εννιαχρονο σκοποβολή ποιος είναι?
πολλες αμερικανικες λευκες οικογενειες το εχουν παραδοση στα 16 ας πουμε να σου παιρνουν οπλο η να σου δινουν το κυνηγετικο του παππου και παει λεγοντας.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
παιδια δεν μου φαινετε να τον σκοτωσε,το οπλο σιγουρα τραβηξε προς το μερος του καποια στιγμη,αλλα δεν ειναι σιγουρο οτι σκοτωθηκε,λεω εγω τωρα,χωρις σιγουρα να ξερω,τεσπα αισχος οπως και να το κανουμε

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.585
Πόντοι
1.406
παιδια δεν μου φαινετε να τον σκοτωσε,το οπλο σιγουρα τραβηξε προς το μερος του καποια στιγμη,αλλα δεν ειναι σιγουρο οτι σκοτωθηκε,λεω εγω τωρα,χωρις σιγουρα να ξερω,τεσπα αισχος οπως και να το κανουμε
Τον εφαγε τυπε,το ειπαν και στις ειδησεις.Πηγαινε γυρευοντας ο Μαλακας,δεν φτανει που εδωσε σε μικρο παιδι οπλο,του εδωσε και uzi  και το ρυθμισε και στο κατα ριπας...

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.585
Πόντοι
1.406
για να γινει ενας χρησιμος πολιτης οταν μεγαλωσει τυπε :rockon:
και ο λακης ετσι ηταν,απο μικρος εριχνε :rockon:
Ναι αλλα πρεπει να το πας σιγα σιγα,πρωτα ενα αεροβολο μετα ενα φλομπερακι,οπως και στο σχολειο απο το Λολα να ενα μηλο ξεκινησαμε  :grin: :grin:

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Μαγκες,οτι και να λέμε τώρα τον αμερικάνο τον πάνε 4 και οι παπάς 5
Χτες πάντως σε κάποιο καναλι άκουσα οτι οι τζιχαντιστες εκπαιδεύουν ανήλικους για να τους χρησιμοποιήσουν στους οποιους σκοπούς έχουν.
Και ρωτώ ο αφελής ξανθός: Υπάρχει καμία διαφορα στις δύο αυτές ειδήσεις εκτός από τον τόπο?

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.585
Πόντοι
1.406
Μαγκες,οτι και να λέμε τώρα τον αμερικάνο τον πάνε 4 και οι παπάς 5
Χτες πάντως σε κάποιο καναλι άκουσα οτι οι τζιχαντιστες εκπαιδεύουν ανήλικους για να τους χρησιμοποιήσουν στους οποιους σκοπούς έχουν.
Και ρωτώ ο αφελής ξανθός: Υπάρχει καμία διαφορα στις δύο αυτές ειδήσεις εκτός από τον τόπο?
Ναι. Τα αμερικανακια(τουλαχιστον τα συγκεκριμενα) παιζουν.Οι αλλοι οχι

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Ναι αλλα πρεπει να το πας σιγα σιγα,πρωτα ενα αεροβολο μετα ενα φλομπερακι,οπως και στο σχολειο απο το Λολα να ενα μηλο ξεκινησαμε  :grin: :grin:

Σου διαφεύγει η μικρολεπτομερια οτι μιλάμε για Η.Π.Α. που το μέγεθος μετράει :)
Όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερα. :P

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Αυτα  ξεκινησαν με ουζι..........Εδω  χρειαζονται πιο ισχυρα οπλα

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Ναι. Τα αμερικανακια(τουλαχιστον τα συγκεκριμενα) παιζουν.Οι αλλοι οχι

Οτι έχει να κάνει με την ανθρώπινη ζωή,δεν είναι παιχνίδι.Είναι εκπαίδευση για μελλοντική χρήση.Και μην λέμε τώρα για κανόνες ασφάλειας κλπ.Άπαξ και το ανήλικο πιάσει όπλο είναι ΔΥΝΑΜΗ δολοφονος.Ξέρω οτι ακούγεται ισοπεδοτικο αλλά πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει για μαθητές που μπουκάρουν με όπλα στα σχολεία και μετά μετράμε νεκρούς?

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.585
Πόντοι
1.406
Οτι έχει να κάνει με την ανθρώπινη ζωή,δεν είναι παιχνίδι.Είναι εκπαίδευση για μελλοντική χρήση.Και μην λέμε τώρα για κανόνες ασφάλειας κλπ.Άπαξ και το ανήλικο πιάσει όπλο είναι ΔΥΝΑΜΗ δολοφονος.Ξέρω οτι ακούγεται ισοπεδοτικο αλλά πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει για μαθητές που μπουκάρουν με όπλα στα σχολεία και μετά μετράμε νεκρούς?
Δεν λεω οτι δεν ειναι επικυνδινοι.Αυτοι δεν το καταλαβαινουν για αυτο λεω οτι παιζουν.Αντιθετα οι αλλοι ειναι σοβαροτατοι συνειδητοποιημενοι σε αυτο που κανουν

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
new-jersey-dad-says-authorities-totally-overreacted-to-a-facebook-photo-of-his-kid-with-a-gun.jpg

Josh Moore holds a rifle his dad got him for his birthday.

:rockon:

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Εγώ φίλε μου Βασιλοφρωνα (που παρεπιπτωντος εύχομαι το 13 να είναι του βαζελου) φοβάμαι λιγότερο τον συνειδητοποιημένο και σοβαρο,παρά κάποιον που το βλέπει σαν παιχνίδι.
Και ξανά-χρησιμοποιώ το χαρτί των εφοδων στα σχολεία.
Σχεδόν όλα μπούκαραν για πλάκα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Και ξανά-χρησιμοποιώ το χαρτί των εφοδων στα σχολεία.
Σχεδόν όλα μπούκαραν για πλάκα
να μην τους ταραζαν στην καρπαζια οι συμμαθητες τους να μην μπουκαραν τυπε

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Μπραβο στουs γονειs του κοριτσιου  και ακομα μπραβο σ αυτον που χορηγησε αδεια στη λεσχη να δεχεται ανηλικα
Ολοι αυτοι θα ειναι υπερηφανοι τωρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom