life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Απευθυνομαι σε γυν. νικ σωστα???? Εκτοs κι αν εισθε κλωνοs , οποτε θα ενεργοποιηθει αυτοματα η κλωνο-φονικη μηχανηόταν λες εκλεκτή μου;
Απευθυνομαι σε γυν. νικ σωστα???? Εκτοs κι αν εισθε κλωνοs , οποτε θα ενεργοποιηθει αυτοματα η κλωνο-φονικη μηχανηόταν λες εκλεκτή μου;
Κι αυτοι γινονται κουρουμπελα απ την μαστουραΕγώ καυτηριάζω την νομοθεσία..
Παπαζολη τι δουλεια εχεις στο νικ της Μαντοκα?Kαυλιάρη μου εσύ.
Εδώ χύνουμε απόψε;
κλώνος ο παπαζόλης ρε μουνί;Απευθυνομαι σε γυν. νικ σωστα???? Εκτοs κι αν εισθε κλωνοs , οποτε θα ενεργοποιηθει αυτοματα η κλωνο-φονικη μηχανη
Θέλει να μάθει τα μυστικά σου στο σαλιάρισμα.Παπαζολη τι δουλεια εχεις στο νικ της Μαντοκα?
Μου το δάνεισε επειδή την κοίμησα γλυκά στην κρεβατοκάμαρα μου,είναι πολύ καλή όταν θέλει.Παπαζολη τι δουλεια εχεις στο νικ της Μαντοκα?
Ξύπνα ρε, ο Παπαζολης είναι.Απευθυνομαι σε γυν. νικ σωστα???? Εκτοs κι αν εισθε κλωνοs , οποτε θα ενεργοποιηθει αυτοματα η κλωνο-φονικη μηχανη
Στα πμ δεν μπαίνω,το συμφωνήσαμε.Θέλει να μάθει τα μυστικά σου στο σαλιάρισμα.
Σου δανεισε και το σκαιπ?Μου το δάνεισε επειδή την κοίμησα γλυκά στην κρεβατοκάμαρα μου,είναι πολύ καλή όταν θέλει.
Και μπορεις να διαχειριστείς την περιεργεια σου?Στα πμ δεν μπαίνω,το συμφωνήσαμε.
Αχα..........Τελικα δεν χρειαστηκε φαλαγγακλώνος ο παπαζόλης ρε μουνί;
Ποιός μαλάκας κάνει συμφωνία μαζί σου?Στα πμ δεν μπαίνω,το συμφωνήσαμε.
Ξερω βρε....ασε να το παιξουμε λιγο μεχρι να γινει βανΞύπνα ρε, ο Παπαζολης είναι.
Απόλυτα.Και μπορεις να διαχειριστείς την περιεργεια σου?
και το skype και όλα...ήμουν καλός βλέπεις μαζί της.Σου δανεισε και το σκαιπ?
Γυναικα αλογο αμαξι και αβαταρ δεν δανειζονται ρεκαι το skype και όλα...ήμουν καλός βλέπεις μαζί της.
Καλα ....Τωρα θα ρωτησω τον Αλεξ τι ποινη προβλεπεται και για υποθαλψη πεστηs .......Μαλανδρινο τουρs κι ετσι
Δεν το ανοίγω...δεν το ανοίγω,θα το ανοίξει η madoka όταν θελήσει.