Νέα

Ενημερωση των συναθλητων περι του site.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 106
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
Τις τελευταιες βδομαδες εχω ενημερωσει τουλαχιστον τριαντα ατομα, κυριως νεα παιδια που απο το λεγειν τους μυριζουν μορφωση τεχνολογια internet, για την υπαρξη του site. Αυτο γινεται κυριως στην αναμονη στο σαλονι, και σε συναγωνιστες που δειχνουν διαθεση και στοιχεια κοινωνικοτητας. Αυτο γινεται για δυο κυριως λογους. α) Ειναι λυπηρο να βλεπεις καθημερινα χιλιαδες "καταθετες" στους οικους στις τρεις βαρδιες, και μονο ελαχιστες οι αναρτημενες κριτικες με αντιστοιχια γυρω στο ενα προς χιλια!!!!  και β) καθαρα απο περιεργεια- κοινωνικοτητα, να συναντησω αυτους απο τους οποιους ενημερωνομαι, και πολλες φορες συζητω εστω και αν διαφωνουμε. Απο οτι εχω παρατητησει και ειναι αλλωστε και λογικο, αλλιως μιλανε οι γνωστοι μεταξυ τους, και αλλιως οι αγνωστοι μεταξυ αγνωστων. Πιστευω θα ειναι ενδιαφερον επισης, αν καταφερουμε να προσηλυτισουμε και Πακια στην κοινοτητα. Εχω συναντησει και μορφωμενα παιδια στο παρελθον, που ξερουν να κανουν και ερωτησεις, οχι μονο να γελανε.

OP
OP
Π

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
τυπε νιωθεις μοναξιες..?? :2funny: :2funny:
Ενδεχομενως. Παντως ειναι περιεργο συναισθημα, να μιλας με τοσο κοσμο εδω μεσα, οι οποιοι ειναι αναμεσα σε ολους αυτους που συναντας, μιλας, χαβαλεδιαζεις ενδεχομενως στην "τσαρκα", και να μην ξερεις who is who.

OP
OP
Π

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
Τα πάκια θα τα οργανόσει ο Λάκης σε λεγεόνα
Τα Πακια ειναι ακακα οντα. Πριν πεντε μηνες,σε "τσαρκα" βγαινοντας απο το 86α, βλεπω ενα σκυλο να κυνηγαει μια σκυλα και να την στριμωχνει στα σκαλια του 69β και να της κανει την "δουλεια". Γυριζω διπλα μου που ηταν ενας Πακι και του λεω, εσυ μπορεις να το κανεις αυτο, χωρις να πληρωσεις να γα.... σε μπουρδελο? Ξεραθηκε στο γελιο το Πακι. Απο αυτο και μετα, δεν ξερω πως την ειδε (του εδωσε σημασια καποιος!!!), και με ακολουθουσε κατα ποδας. Οπου ετοιμαζομουν να μπω, μου ανοιγε την πορτα και μου εδειχνε να περασω. Ολοι με κοιταζαν περιεργα, ποιος ειναι αυτος που εχει ακολουθο, ημουν μαυρισμενος και απο τα μπανια και καλοντυμενος, σκετος αραβας. ΤΟ γελιο μιλαμε. Ψυχουλες τα Πακια αν τους δωσεις λιγη σημασια.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Mήπως ήθελε να σε στριμώξει και να σου κανει την "δουλεια" :fuck1:

Τα πάκια τα κυνηγάνε κάτι τέτοια, ρωτα και τον Λάκη να σε πει.

OP
OP
Π

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
Mήπως ήθελε να σε στριμώξει και να σου κανει την "δουλεια" :fuck1:

Τα πάκια τα κυνηγάνε κάτι τέτοια, ρωτα και τον Λάκη να σε πει.
Ηταν γυρω στο 1.65 και περιπου 60κιλα, και ειμαι 1.75 και 97 κιλα, τα περισσοτερα "χτισμενα" στα JOE WEIDER. Θα πρεπει να ηταν περιεργα "φτιαγμενος" για να ειχε "τετοιες" βλεψεις.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ηταν γυρω στο 1.65 και περιπου 60κιλα, και ειμαι 1.75 και 97 κιλα, τα περισσοτερα "χτισμενα" στα JOE WEIDER. Θα πρεπει να ηταν περιεργα "φτιαγμενος" για να ειχε "τετοιες" βλεψεις.

Πλακα σε κάνω, αλλωστε σε φοβάμε έτσι κτισμένος όπως είσαι στα JOE WEIDER.

Το πάκι όμως μπορεί να ήταν οπλισμένος με πολλά κρυφά χαρίσματα :2funny:

υγ. στα JOE WEIDER γυμνάζεται και ο Λάκης;;

OP
OP
Π

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
Πλακα σε κάνω, αλλωστε σε φοβάμε έτσι κτισμένος όπως είσαι στα JOE WEIDER.

Το πάκι όμως μπορεί να ήταν οπλισμένος με πολλά κρυφά χαρίσματα :2funny:

υγ. στα JOE WEIDER γυμνάζεται και ο Λάκης;;
Το ξερω οτι κανεις πλακα. Δεν εχω δωσει το δικαιωμα ποτε και σε κανεναν μεχρι σημερα να με φοβαται, αντιθετως μου αρεσει πολυ το εξυπνο χιουμορ. Γυμναστικη κανω αποκλειστικα για την υγεια μου και ποτε μεχρι σημερα δεν την εχω χρησιμοποιησει σαν μεσον επιβολης. Γιατι το θεωρω ατιμια αφ ενος, και αφ ετερου ειμαι μουσικος με πολυ ευαισθητη ιδιοσυγκρασια, σε τετοιο σημειο, που οταν βλεπω εργα σαν το "Η Νεραιδα και το παληκαρι" στις δραματικες σκηνες "το δακρυ μου παει κορομηλο". Τον Λακη δεν τον γνωριζω.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Θα τον αναγνωρίσεις ευκολα μόλις τον δεις

kozima

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2007
Κριτικές
12
Like
100
Πόντοι
11
Το ξερω οτι κανεις πλακα. Δεν εχω δωσει το δικαιωμα ποτε και σε κανεναν μεχρι σημερα να με φοβαται, αντιθετως μου αρεσει πολυ το εξυπνο χιουμορ. Γυμναστικη κανω αποκλειστικα για την υγεια μου και ποτε μεχρι σημερα δεν την εχω χρησιμοποιησει σαν μεσον επιβολης. Γιατι το θεωρω ατιμια αφ ενος, και αφ ετερου ειμαι μουσικος με πολυ ευαισθητη ιδιοσυγκρασια, σε τετοιο σημειο, που οταν βλεπω εργα σαν το "Η Νεραιδα και το παληκαρι" στις δραματικες σκηνες "το δακρυ μου παει κορομηλο". Τον Λακη δεν τον γνωριζω.

Τύπε εδώ δάκρυσες καθόλου??

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Τον Λακη δεν τον γνωριζω.

Άμα τον γνωρίσεις, θα καταλάβεις.....  Περίμενε, θα σε περιλάβει.

μου αρεσει πολυ το εξυπνο χιουμορ

Ξέρεις, αυτό είναι κάτι που πρέπει να αφήσεις να το κρίνουν ΟΙ ΑΛΛΟΙ, όχι να το αυτοδιαφημίζεις εσύ.
Είναι σα να ακούς μια γκόμενα να λέει: "Μου αρέσει πολύ που είμαι όμορφη".

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Από πότε το να χαρακτηρίζεις το χιούμορ κάποιου άλλου "έξυπνο" θεωρείται αυτοδιαφήμιση;

Νομίζω ότι ο φίλος μας ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ χιούμορ (προς τον πάκη) χαρακτήρισε έτσι.  Για ξαναδιάβασε.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Eγω δεν καταλαβα ποιο εινια το ζητουμενο  :think:
Εαν ειναι η γνωριμια μεταξυ των μελων, ενα pm και ενα ραντεβου για καφε για αρχη ειναι οτι πρεπει.
Τσαρκα αργοτερα, μετα απο κοινους γνωστους  και τα αλλα ερχονται.

Ετσι τουλαχιστον εγω εχω γνωριστει με τους περισσοτερους που ξερω.

ΤΡΙΚΑΡΔΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ !!!!!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
• Καλό θα είναι να αυξηθεί ο αριθμός των κριτικογραφων. Καλά κάνεις ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΕ. Επιπλεον, όντως αλλιώς μιλά κανείς στο τελείως ανώνυμο και αλλιώς όταν κάπως γνωρίζονται οι άνθρωποι. Αλήθεια είναι η αναλογία 1 προς 1000?
• Το να γραψει κανείς μια κριτική απαιτεί κάποιο χρόνο. Σήμερα που κυνηγούν όλοι το μεροκάματο, έχουν εντονότερες υποχρεωσεις, κτλ δεν περισσεύει και πολύς.
• Κάποιοι δεν γράφουν ποτέ, για διαφορετικούς για τον καθένα (ευνόητους συνήθως) λόγους  .
• Οι κριτικές μπορεί να είναι λιγοστές, αλλά ίσως και οι επισκέψεις να μειώθηκαν. Πολλοί από εμάς πληρώνουν πλέον για σεξ λιγότερο συχνά απότι παλιότερα. Επίσης, πάμε σε στανταράκια μας για να μην κλαίμε χαμένα 50άρικα. Αλλά δεν γράφουμε κάθε φορά που πάμε (γράφεις 5-7-10 φορές π.χ αλλά πας 10-20-40 φορές).

OP
OP
Π

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
Νομίζω ότι ο φίλος μας ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ χιούμορ (προς τον πάκη) χαρακτήρισε έτσι.  Για ξαναδιάβασε.
Λαθος καταλαβες. Εννοω οτι μου αρεσουν οι ανθρωποι που εχουν εξυπνο χιουμορ.

OP
OP
Π

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
Βασικά όπως κατάλαβα ο φίλος μας παροτρύνει να ενημερώνουμε τους συναγωνιστές που συναντάμε στις τσάρκες για την ύπαρξη του φόρουμ ούτως ώστε και αυτοί να ενημερώνονται καλύτερα αλλά και να αρχίσουν να συνεισφέρουν, γράφοντας κριτικές, ενημερώσεις, κλπ.
Απολυτα σωστος.

Επισκέπτης
να βγαλουμε στολη τσαρκας για να ξερουμε τι μας γινεται  :grin:

Συνημμένα

• errtt.PNG
    errtt.PNG
    22,2 KB · Εμφανίσεις: 25

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
να βγαλουμε στολη τσαρκας για να ξερουμε τι μας γινεται  :grin:
για τους φτωχους και αγνους συναγωνιστες τ-σερτσ....για τους προμοτορες αγαπουληδες κριτικογραφους μπλειζερ..... :grin: :grin: :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom