έχει με θολωμένο πρόσωπο! Που κοιτάς;
Κάτια Συγγρου 232, Μελαντίας 50 δεν εχει φωτογραφίες.
έχει με θολωμένο πρόσωπο! Που κοιτάς;
Έχει σε παραδίπλα σάιτΚάτια Συγγρου 232, Μελαντίας 50 δεν εχει φωτογραφίες.
Έχει σε παραδίπλα σάιτ
αθενσλειντις.κομ
Για λιλυ με βλέπω από μιλφ και από πιπινι δεν μ βλέπω να βρίσκω κάποια να αξίζει να δώσω λεφτά δλδ.και για Ναόμι τν σοκολατένια σκέφτομαι.
Επειδή είσαι πρηξαρχιδας Εγώ λέω να πονταρεις στην χούφτα σουΠου να ποντάρω σήμερα λιλυ η ναομι;;Που θα περάσω καλυτερα;;
Επειδή είσαι πρηξαρχιδας Εγώ λέω να πονταρεις στην χούφτα σου
θα σου έρθει και οικονομικά
Και εσύ με έκανες να γελάσω βραδιάτικα.
Να είσαι καλά !!!
Ο άλλος μας ρωτάει με πια να πάει ;
Ήμαρτον Θεέ και κύριε !!!
Επειδή είσαι πρηξαρχιδας Εγώ λέω να πονταρεις στην χούφτα σου
θα σου έρθει και οικονομικά
Που να ποντάρω σήμερα λιλυ η ναομι;;Που θα περάσω καλυτερα;;
Στο δίπλα σάιτ ανέβηκε χθες αρνητικότατη κριτική για μια Πωλίνα από το Συγγρού 232 και μετά από λίγο κατέβηκε
Κοίτα το Κροκεών 6 εδώ και τρία τέσσερα χρόνια έχει άλλαξει ιδιοκτησία έτσι δυστυχώς δεν υπάρχει καμία κοπέλα από αυτές που δούλευαν παλαιά τι να πρώτο θυμηθώ Ιζαμπέλα original Τσέχα από Τσεχία και όχι από Τσεκια που θα έχετε ακούσει σίγουρα με την γνωστή προφορά επίσης θυμάμαι την Ζακλυν την Πολωνέζα με την φίλη της την Άνετα με τα τατουάζ την Βικαρα την Ελληνίδα την Τζέσικα την Ρουμάνα πάρα πολύ καλές κοπέλες και εμφανίσιμες τώρα με την νέα κατάσταση τίποτα απολύτως ξενερα σκέτη πολύ μετριότητες ούτε για βόλτα δεν παίζει τίποτα.Για μια λεπτουλα Ειρηνη απο Κροκεων 6 ξερει κανεις καμμια πληροφορία ? ευχαριστω
Αν η παρακάτω φωτογραφία για Εύα στο Κηφισού 60 είναι αληθινή, δε με νοιάζει η φάτσα της, αλλά αν λέω διασταυρώνεται ότι ισχύει θα ήθελα να το ξέρω και ρωτάω αναλόγως τους συμπαίκτες εδώ για πληροφορίες σχετικά.
https://[URL unfurl="true"]www.studio60gr.com/assets/images/girls/5e20ae39a2f4e_4002_eva123.png?c=1579621717[/img[/URL]]
[/quote]
σιγά μην είναι...
[URL unfurl="true"]https://www.google.com/search?tbs=sbi:AMhZZiuEdwrdDz00bSdnKBdolcoPggNi-DcnZV-jkTLI06W1Tx44QgsGI_1zNec-oIWpv1-H1mQg9d45mDYH2oyxV3U99Rd6NJs95ednY8HVjRWPBcJu5iyRWyi3dVFBmYbxRgPa5K0A_1vrXIONE3oNeGwTDM6NprdDhHrvJahmO5sRe-A6pDKawgADoqdeeQQrsBTpQvU4yWZRb_165-z3tm-FRNmuSPo7p-I5frn9pmbEASFxoWGdkpPfi_11MIodED2yk6ErKYqdc65H8aYh_1caiw5ypWd5jc29M7YNJNV0_1drSCoDHlAzqU7tPLfv-NWw4JAlO4YJwERyxh3tqPsahNikN80h5n-g[/URL]