memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
μπα, εδω εισαι τσατσομαγνητη?ε τι μωρη φαφουτα, πιατσα θα κανουν ολοι σαν εσενα![]()
![]()
μπα, εδω εισαι τσατσομαγνητη?ε τι μωρη φαφουτα, πιατσα θα κανουν ολοι σαν εσενα![]()
![]()
τυρεμπορας ο νωντας;? :S :S :S :S :Sακουγεται οτι δουλευει στα τυροκομικα της μεβγαλ ;)
ο νωντας ειναι φιλος μου ;)να τον εχεις απο κοντα τον λαστ να σε παρει κ εσενα στην μεβγαλ![]()
Δεν μαρεσει αυτο το επαγγελμα...να τον εχεις απο κοντα τον λαστ να σε παρει κ εσενα στην μεβγαλ![]()
ο νωντας ειναι φιλος μου ;)
το ποκερσταρ ειναι καλυτερο?Δεν μαρεσει αυτο το επαγγελμα...![]()
Δεν παιζω εκειτο ποκερσταρ ειναι καλυτερο?![]()
![]()
![]()
![]()
μονο με την αγαπουλιαση ασχολεισαι τωρα δηλαδη?Δεν παιζω εκει![]()
Και επιτελους αλλαξε σασι![]()
Δεδομενης της ευρειας συμμετοχης του σε πολλα θεματα του σαιτ,καθως και του μοναδικου χιουμορ που διαθετει,εγω συμπεραινω η οτι ειναι...εισοδηματιας η το πιθανοτερο....δημοσιος υπαλληλος,μιας και εχει απλετο χρονο στην διαθεση του...![]()
![]()
![]()
ελευθερος επαγελματιας δεν ειναι και αυτο?μονο με την αγαπουλιαση ασχολεισαι τωρα δηλαδη?![]()
το νουσου μη μαθει ο νωντας για τον τσατσο.....το νουσου σου λεωελευθερος επαγελματιας δεν ειναι και αυτο?
E με δυο τρια πραγματα ασχολουμαι.. Δεν ξερω εαν θα συνεχισω αγαπουλιαση, Διοτη δεν εχω κανει το test ακομα![]()
λες να ασχολειται με..γκρανια,γιατι ειναι ενα βημα πριν το ταφο?..οποτε να και πελατεςΓαμιάς γριών!
![]()
![]()
![]()
![]()