Hamilcar
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τυπε αυτη τοχει ξανακανει αυτο
Που ακριβώς βρε τύπε?
τυπε αυτη τοχει ξανακανει αυτο
σε κατι πανηγυρισμους τυπεΠου ακριβώς βρε τύπε?
τον μορτη τυπεΑπόλυτε ποιο μέλος θα διάλεγες για να κάνετε μαζί παρτούζα μ'ένα φρικοπουρό,απ'αυτά τα φαφούτικα που αρέσουν σε όλα τα μικρά παιδιά
τυπε αν εχεις παρακολουθησει τις αποψεις μου στα πολιτικα ειναι εναντια στους δ.υΔεδομενης της ευρειας συμμετοχης του σε πολλα θεματα του σαιτ,καθως και του μοναδικου χιουμορ που διαθετει,εγω συμπεραινω η οτι ειναι...εισοδηματιας η το πιθανοτερο....δημοσιος υπαλληλος,μιας και εχει απλετο χρονο στην διαθεση του...
τυπε αν εχεις παρακολουθησει τις αποψεις μου στα πολιτικα ειναι εναντια στους δ.υ
η δουλεια μου ειναι....
standard ηθοποιος που επαιζε σε βιντεοταινιες της δεκαετιας του 80,ετσι εξηγειται κ το κολλημα του μ'αυτες τις ταινιες μπορει να ναι ο μπιλιας
Ο Ακης στις "σελίδες ημερολογίου του" αναφέρει οτι πλήρωνε δυο φοιτητές για να ποστάρουν σε διαφορα μπλογκ και να τον προμοτάρουν.
Υπάρχουν αρκετοι που κονομάνε με το ηλεκτρονικο προμό. Δεν στοιχήχει τιποτα και αν εισαι έξυπνος περνας ως ειδοίμον
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=142295.0;attach=418149;image[/img[/URL]]
[/quote]
Τα συμπεράσματα δικά σας ;D
η ζωη ειναι ατμος τυπεΠολύ καλή δουλεία, ήσυχη και με μέλλον, όλοι κάποτες θα αποθάνουμε αλλωστε.
Τα συμπεράσματα δικά σας