redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
που τον θυμηθηκες αυτον ρε τυπε?o hoty που ειναι? ζει?
που τον θυμηθηκες αυτον ρε τυπε?o hoty που ειναι? ζει?
Η μανα μου παντως που ειχε παρευρεθει στους βασιλικους γαμους τοσο του Κωνσταντινου οσο και της Σοφιας πριν 50 χρονια περιμενει την επανοδο του.Μαλιστα δε την ειχαν πειραξει λαθολου τα λεφτα που ειχε ξοδεψει το Δημοσιο τοτε.Ισα ισα που της αρεσαν πολυ οι εκδηλωσεις.Υπαρχει ακομα κοινο.Η μονη λυση για να επελθει σταθεροτητα στην χωρα ειναι η επιστροφη του βασιλεως Κωνσταντινου στην ηγεσια της. Ειναι ο μονος που αγαπαει πραγματικα την Ελλαδα και τους Ελληνες
ηταν μορφη........που τον θυμηθηκες αυτον ρε τυπε?
Η μανα μου παντως που ειχε παρευρεθει στους βασιλικους γαμους τοσο του Κωνσταντινου οσο και της Σοφιας πριν 50 χρονια περιμενει την επανοδο του.Μαλιστα δε την ειχαν πειραξει λαθολου τα λεφτα που ειχε ξοδεψει το Δημοσιο τοτε.Ισα ισα που της αρεσαν πολυ οι εκδηλωσεις.Υπαρχει ακομα κοινο.
ηταν η ειδικοτητα του τα τραβελια τυπεηταν μορφη........
απο που ;απο τον ταφο;χι λ μπι μπακ
απο που ;απο τον ταφο;
Ωραιος,αλλα ο απολυτος εβαζε και κατι ασπρομαυρες σπανιες απο τα 60ις.Ηταν η ειδικοτητα του.
του club και αυτος.....θα ερωτευτηκε κανα μεταλαγμενο και θα πηρε το σωστο δρομοηταν η ειδικοτητα του τα τραβελια τυπε
ναι το συζητας?.........να νοικιάσουμε ενα τριαράκι να παίζετε εδω ο βασιλιας εκει ο βασιλιας.........Η μανα μου παντως που ειχε παρευρεθει στους βασιλικους γαμους τοσο του Κωνσταντινου οσο και της Σοφιας πριν 50 χρονια περιμενει την επανοδο του.Μαλιστα δε την ειχαν πειραξει λαθολου τα λεφτα που ειχε ξοδεψει το Δημοσιο τοτε.Ισα ισα που της αρεσαν πολυ οι εκδηλωσεις.Υπαρχει ακομα κοινο.
Βασιλοκουμουνιστης τυπε?ειναι ινστρουχτορας ο απολυτος,ασχετα που το παιζει βασιλικος
τον εχω ακουσει να τραγουδα αυτο "Εμείς τον θέλουμε παιδιά τον βασιλιάΒασιλοκουμουνιστης τυπε?
και ο κοτομπιφτεκος τυπε μεγαλη απωλεια για το σαιτ :Sνέο μεγαλυτερο πληγμα στο site,μετα την αποχωρηση του λακη33 χαθηκε ο απολυτος. Τουλάχιστον ο πρωτος το ειχε αναγγειλει.
Τωρα τι γινεται με τον απολυτο? Δεν ξερουμε αν είναι καλα αν είναι στη ζωη
Τελικα η ανωνυμια εχει τα καλα της εχει και τα κακα της