ο καλυτεροςπαιδια ο απολυτος ειναι νεκροθάφτης?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ένα thread για τον apolyto!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Hamilcar
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 64K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.651
- Πόντοι
- 606
ο καλυτερος
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.168
- Πόντοι
- 506
μαγκες θα βγω λιγο offtopic αλλα ειμαι 21 χρονων μαντραχαλος βρηκε ο πατερας μου τον κουβα την πρωτεινα και νομιζει οτι περνω φαρμακα και αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας,αν εχει κολημενα μυαλα ο αλλος γαμησετα θα μου πρηξει τις μπαλες τωρα το βλεπω
πλακωστον στις σφαλιαρες τυπε
γιαυτο δεν φουσκωσες?για να δερνεις
ρε απολυτε εισαι πολυ τραγικος ρε φιλε του λες του παληκαριου να πλακωσει τον πατερα του?
ε καλα δεν λεμε να τον στειλει και στο νοσοκομειο τυπε
καμια φαπα σαν αυτες που εριχνε ο μιχαλοπουλος στον πατερα του οταν δεν του εδινε λεφτα για να παρει την πρεζα του
artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
ωραιο αποσπασμα μακη!!
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.168
- Πόντοι
- 506
Κωλόμπαρα > Κωλόμπαρα Επαρχία > μαυρα ματια
δε ξερω ρε φιλε εχω τρομοκρατηθει.σε ευχαριστω για τη στηριξη.
τυπε παρατηρησες καθολου τριχοπτωση?
Επισκέπτης
τυποι που χαθηκε ο Απόλυτος?η τυχη του αγνοειται και ειναι εμφανης η απουσια του στο φορουμ!μηπως τον απηγαγαν οι εξωγηινοι?μηπως του εκλεισαν το στομα οι σκοτεινοι κυκλοι?θα μαθουμε τι απεγινε αραγε?
λες να εγινε πελατης του εαυτου του?τυποι που χαθηκε ο Απόλυτος?η τυχη του αγνοειται και ειναι εμφανης η απουσια του στο φορουμ!μηπως τον απηγαγαν οι εξωγηινοι?μηπως του εκλεισαν το στομα οι σκοτεινοι κυκλοι?θα μαθουμε τι απεγινε αραγε?
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
μήπως έπεσε μέσα σε καμιά,....τρύπα ???
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μπαναριστηκε απο αιπι μαθαινω ως μπαχαλακιας κλωνοςτυποι που χαθηκε ο Απόλυτος?η τυχη του αγνοειται και ειναι εμφανης η απουσια του στο φορουμ!μηπως τον απηγαγαν οι εξωγηινοι?μηπως του εκλεισαν το στομα οι σκοτεινοι κυκλοι?θα μαθουμε τι απεγινε αραγε?
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
δεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ τυπεμπαναριστηκε απο αιπι μαθαινω ως μπαχαλακιας κλωνος
Επισκέπτης
λες τυπε?και ουτε ενα κηδειοχαρτο?να στειλουμε κανα στεφανι εστωλες να εγινε πελατης του εαυτου του?
dleivas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 500
- Πόντοι
- 36
ουτε μπαχαλακηδεςδεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ τυπε
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
μπαχαλακηδες υπαρχουν μονο στο θρεντ του λιλαουτε μπαχαλακηδες
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Ετοιμαζουν κινηση οι βασιλικοι και ειναι ολοι υπ ατμον.Ηδη φημολογειται οτι ανεθεσαν την αρχηγια στη Βορειο Ελλαδα στον Τζιτζικωστα τωρα που ειναι στα πανω του.Ειναι γνωστο οτι ο μακαριτης ο πατερας του πρωην βουλευτης της ΝΔ Τζιτζικωστας διατηρουσε συχνες επαφες με τον Κωνσταντινο.Ε,πολυ πιθανο να αναθεσανε την αρχηγια στη Νοτια Ελλαδα συον απολυτο.Γνωστες οι σχεσεις του με τον Μεγαλειοτατο.
Επισκέπτης
εγω θα τον προτιμουσα προεδρο της Δημοκρατιας παντωςΕτοιμαζουν κινηση οι βασιλικοι και ειναι ολοι υπ ατμον.Ηδη φημολογειται οτι ανεθεσαν την αρχηγια στη Βορειο Ελλαδα στον Τζιτζικωστα τωρα που ειναι στα πανω του.Ειναι γνωστο οτι ο μακαριτης ο πατερας του πρωην βουλευτης της ΝΔ Τζιτζικωστας διατηρουσε συχνες επαφες με τον Κωνσταντινο.Ε,πολυ πιθανο να αναθεσανε την αρχηγια στη Νοτια Ελλαδα συον απολυτο.Γνωστες οι σχεσεις του με τον Μεγαλειοτατο.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
τυποι που χαθηκε ο Απόλυτος?η τυχη του αγνοειται και ειναι εμφανης η απουσια του στο φορουμ!μηπως τον απηγαγαν οι εξωγηινοι?μηπως του εκλεισαν το στομα οι σκοτεινοι κυκλοι?θα μαθουμε τι απεγινε αραγε?
Ποιο στομα του ρε τυπε ... δεν ελεγε και τιποτα μονο πλάκα έκανε
αλλα ηταν καλος σε αυτο
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ησουν η αδυναμια του τυπε (μετα τον παπιας)Ποιο στομα του ρε τυπε ... δεν ελεγε και τιποτα μονο πλάκα έκανε
αλλα ηταν καλος σε αυτο
rip
don kihotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
o hoty που ειναι? ζει?εχω χασει επεισοδια?
Stories
Νέο!Christmasdetails: Αγάπες μου απόψε δεν θα σας κάνω παρεουλα
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου