ο καλυτεροςπαιδια ο απολυτος ειναι νεκροθάφτης?

ο καλυτεροςπαιδια ο απολυτος ειναι νεκροθάφτης?
ο καλυτερος![]()
μαγκες θα βγω λιγο offtopic αλλα ειμαι 21 χρονων μαντραχαλος βρηκε ο πατερας μου τον κουβα την πρωτεινα και νομιζει οτι περνω φαρμακα και αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας,αν εχει κολημενα μυαλα ο αλλος γαμησετα θα μου πρηξει τις μπαλες τωρα το βλεπω
πλακωστον στις σφαλιαρες τυπε
γιαυτο δεν φουσκωσες?για να δερνεις![]()
ρε απολυτε εισαι πολυ τραγικος ρε φιλε του λες του παληκαριου να πλακωσει τον πατερα του?
ε καλα δεν λεμε να τον στειλει και στο νοσοκομειο τυπε
καμια φαπα σαν αυτες που εριχνε ο μιχαλοπουλος στον πατερα του οταν δεν του εδινε λεφτα για να παρει την πρεζα του![]()
δε ξερω ρε φιλε εχω τρομοκρατηθει.σε ευχαριστω για τη στηριξη.
τυπε παρατηρησες καθολου τριχοπτωση?
λες να εγινε πελατης του εαυτου του?τυποι που χαθηκε ο Απόλυτος?η τυχη του αγνοειται και ειναι εμφανης η απουσια του στο φορουμ!μηπως τον απηγαγαν οι εξωγηινοι?μηπως του εκλεισαν το στομα οι σκοτεινοι κυκλοι?θα μαθουμε τι απεγινε αραγε?
μπαναριστηκε απο αιπι μαθαινω ως μπαχαλακιας κλωνοςτυποι που χαθηκε ο Απόλυτος?η τυχη του αγνοειται και ειναι εμφανης η απουσια του στο φορουμ!μηπως τον απηγαγαν οι εξωγηινοι?μηπως του εκλεισαν το στομα οι σκοτεινοι κυκλοι?θα μαθουμε τι απεγινε αραγε?
δεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ τυπεμπαναριστηκε απο αιπι μαθαινω ως μπαχαλακιας κλωνος
λες τυπε?και ουτε ενα κηδειοχαρτο?να στειλουμε κανα στεφανι εστωλες να εγινε πελατης του εαυτου του?![]()
ουτε μπαχαλακηδεςδεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ τυπε
μπαχαλακηδες υπαρχουν μονο στο θρεντ του λιλαουτε μπαχαλακηδες
εγω θα τον προτιμουσα προεδρο της Δημοκρατιας παντωςΕτοιμαζουν κινηση οι βασιλικοι και ειναι ολοι υπ ατμον.Ηδη φημολογειται οτι ανεθεσαν την αρχηγια στη Βορειο Ελλαδα στον Τζιτζικωστα τωρα που ειναι στα πανω του.Ειναι γνωστο οτι ο μακαριτης ο πατερας του πρωην βουλευτης της ΝΔ Τζιτζικωστας διατηρουσε συχνες επαφες με τον Κωνσταντινο.Ε,πολυ πιθανο να αναθεσανε την αρχηγια στη Νοτια Ελλαδα συον απολυτο.Γνωστες οι σχεσεις του με τον Μεγαλειοτατο.
τυποι που χαθηκε ο Απόλυτος?η τυχη του αγνοειται και ειναι εμφανης η απουσια του στο φορουμ!μηπως τον απηγαγαν οι εξωγηινοι?μηπως του εκλεισαν το στομα οι σκοτεινοι κυκλοι?θα μαθουμε τι απεγινε αραγε?
ησουν η αδυναμια του τυπε (μετα τον παπιας)Ποιο στομα του ρε τυπε ... δεν ελεγε και τιποτα μονο πλάκα έκανε
αλλα ηταν καλος σε αυτο![]()