Νέα

ΕΝΑ ΣΤΕΡΝΟ ΑΝΤΙΟ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 95
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
αλεξανδρε θα εισαι για παντα εδω αναμεσα μας..........!!!!!!!!!!!!
δεν εφυγες ποτε και δεν θα φυγεις ποτε γιατι εχουμε πολλα να θυμομαστε απο σενα,απο
σενα που εισουν η ψυχη του τσατ :'( :'( :'( :'(

καλο ταξιδι φιλε μου ......

geon1

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καλο ταξιδι!!!δεν ειναι σωστο να γινεται αντιπαραθεση...ισως να μας βλεπει τωρα ο αλεξανδρος!!!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
με τον θειο χιλτον(ετσι ειχε μπει στο κοσμοπολιταν)ειχα ανταλλαξει απειροελαχιστα μυνηματα...μου εβγαζε ενα σεβασμο απιστευτο...πρεπει να ηταν απιστευτος τυπος...εγω λυπηθηκα παρα παρα πολυ οταν εμαθα...φανταζομαι ποσο θα πονεσατε εσεις...
ας ειναι καλα εκει που ειναι και να χαμογελαει...
διαβασα εδω τοσα υπεροχα πραγματα γ εκεινον...μα τοσο υπεροχα...που συγκινηθηκα...του αξιζει λοιπον να χαμογελαει ακομα κ εκει πανω...
να ξερετε οτι οτι θυμομαστε κ ζει μεσα μας δε πεθαινει ποτε...

GEORGE1982

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ
βλεπω τοσες μερες σε αυτο το θρεντ να γινεται μια διαμαχη χωρις λογο
παιδια εγω απο κοντα δεν γνωρισα τον φιλο μας τον αλεξανδρο αλλα εχουμε μιλησει πολλες φορες
αποδειχτηκε ενας καλος ανθρωπος και τωρα που απεβιωσε μου λειπει πολυ
ρε παιδια ελεος

θα ηθελα να προτινω σε ολους εδω μεσα να κανονισουμε για εκεινον τον 60αρι να κανουμε ενα μνημοσυνο προς τιμην του....να μαζευτουμε μια μερα οσοι θελουμε σε μια εκκλησια για χαρη του.....σκεφτειτε το παρακαλω και οχι κοροιδιες....δεν αρμοζει στην ανθρωπια μας και στην μνημη εκεινου του μοναδικου και ξεχωριστου ανθρωπου

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Συλλυπητήρια σε όσους τον γνώριζαν.. απ'ότι είδα ήταν πολύ αγαπητό πρόσωπο.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
ενα στερνο αντιο στο εκλεκτο μελοσ και αγαπιμενο μασ οποσ τον αποκαλουσαμε θειο MARAUDER.
αφισε τιν τελευτεα του πνοι στισ 12-3-09...σιμερα κιδευτικε στο τοπο καταγογισ του.
στιν ομορφι κερκιρα.
τα θερμα μασ σιλιπιτια για αυτον τον ιροα που σταθικε αγεροχοσ στιν ετουτι ριμαδα ζοι αλλα δεν καταφερε να νικισι τιν ασθενεια που τον ταλεπορουσε.

τον σιγκεκριμενο ανθροπο τον ειχα γνορισει απο κοντα.οτι και να πο θα ειναι λιγο για εκινον.ιταν ενασ καλοκαρδοσ ανθροποσ προθιμοσ παντα να βοιθισι με καθε τροπο.
ιταν μια χρισι ψιχι παντα με το χαμογελο στα χειλει ανικτοσ σε καθε προκλισι.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ
θα σε θιμομαστε για παντα οπου και αν βρισκεσε.
σαγαπαμε ολοι. :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Θερμά συλλυπητήρια Pitsi και στούς φίλους που τον γνώρισαν, και λένε τόσα καλά λόγια γι αυτόν τον άνθρωπο φίλο τους και συμφορουμίτη όλων μας.
Να ζήσετε υγιείς να τον θυμάστε και κυρίως κάντε πράξη αυτό που θα τον ευχαριστούσε να κάνατε άν σας έβλεπε απο εκέι ψηλά.
Δεν χρειάζεται να δημιουργείται βεντέτα με τον Σταυρο, που στα κάτω κάτω εγώ προσωπικά νομίζω δεν είπε τίποτε προσβλητικό. Μια γνώμη ! Ε και?
Αν πιστευετε ότι ο καλός σας φίλος εκλιπών , ότι καλά κάνετε να μαλλώνετε συνεχίστε και μαζί σας είμαστε όλοι!!!
Αν όχι σταματήστε, πείτε καποιες ωραίες ιστορίες και περιστατικά που είχατε με τον αγαπητό καλό σας φίλο και αισθανθείτε ότι είναι κοντά σας!!!!

Τα αγρίμια τρώει τονα τάλλο και δεν γνωρίζουν ότι κάποτε θα πεθάνουν! Δεν γνωρίζουν όμως τι θα πεί ίντριγκα τί θα πεί ρίξιμο τι θα πεί πουστιά και τι τραβέλι!
Οι άνθρωποι το γνωρίζουν!!
Παρ όλα αυτα οι άνθρωποι γνωρίζουν ότι κάποτε θα πεθάνουν!!!
Τι είναι αυτό που μας κάνει και το ξεχνάμε???
1-Ο καθημερινός αγώνας
2-Η τέχνη
3- Ο έρωτας...

Φρειδερίκος Νίτσε

Νάστε όλοι καλά!!!

giorgos29

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Συλληπητηρια δεν τον ηξερα τον ανθρωπο αλλα στεναχωρηθηκα τι αλλο να πεις

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Μολις τωρα το ειδα...Τα θερμα μου συλληπητηρια..

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Αν και δεν τον ηξερα,και μονον το οτι ηταν του φορουμ αρκει....Ας αναπαυθεί εν ειρήνη... :'(

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
:'( :'( :'( :'( :'( :'(

Χωρις υποτιτλους..

Αυτα..

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom