Νέα

ΕΝΑ ΣΤΕΡΝΟ ΑΝΤΙΟ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 95
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Παρότι δεν γνώρισα τον MARAUDER, έχω τουλάχιστον τέσσερεις λόγους που με λυπούν για τον θάνατο του γιατί ήταν :

1) σπάνιος και καλός άνθρωπος (όπως έγραψαν αρκετά μέλη μας)

2) ενεργό μέλος στο σάϊτ μας,

3) μεγάλος στην ηλικία, αλλά όμως είχε ψυχή παιδιού

4) Κορφιάτης

[size=14pt]Συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους δικούς του ανθρώπους[/size]

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.199
Πόντοι
17.085
Δεν τον ήξερα προσωπικά, δεν είχαμε σχετιστεί καθόλου ούτε στο φόρουμ ή στο chat, αλλά μόνο και μόνο επειδή ήταν μέλος στο site μας αισθάνομαι ότι χάθηκε ένας "δικός μας άνθρωπος". Θερμά συλλυπητήρια στους δικούς του.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.989
Πόντοι
606
μεσα απ'το τσατ ειχαμε μιλησει εστω και για λιγο...
συλληπητηρια στους δικους του ανθρωπους!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Τον ήξερα ελάχιστα ως καθόλου και αυτό μέσω chat, όπου είχαμε ρίξει πολύ γέλιο και αυτό παρόλο που δεν θα έλεγα ότι "ταιριάζαμε" στις απόψεις μας.

Δεν πιστεύω στην ζωή μετά θάνατο κλπ, αλλά εάν τελικά ισχύει, τότε για τον συγκεκριμένο θα έλεγα ότι θα κοπανιέται στο γέλιο με το post του Stavros51.

Όσοι τον ξέρατε καλά, να είστε καλά να τον θυμάστε.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
με το λιγο που τον ειχα γνωρισει εχω να πω οτι ητανε ενας συμπαθης ανθρωπος που ηθελε να διασκεδαζει ολη την παρεα.και ολες οι κακιες για εναν ανθρωπο που εχει φυγει και δεν εχει βλαψει κανενα δειχνει απλα τη μικροψυχια αυτων που την εκφραζουν.κριμα

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Θα παρακαλουσα παρα πολυ να σεβαστουμε τη μνημη του φιλου μας Αλεξανδρου και οποιος/α δεν εχει να γραψει κατι ομορφο,απλα να ΜΗΝ μπει στον κοπο να διατυπωσει εδω ακομα μια εξυπναδα!
Υπαρχουν ηδη και αλλα μελη/φιλοι του απο το site οπου δεν ποσταρανε κατι εδω για τους δικους τους λογους!
Δεν θα μπω στη διαδικασια να εξηγησω το πως και το γιατι,μεγαλα παιδια ειμαστε ολοι ας βαλουμε το μυαλο μας να σκεφτει!
Σε ολα αυτα που εγραψε και εξηγησε ο Trikardos εχει απολυτο δικιο,αλλα καποιοι απο σας δεν μπορειτε να καταλαβετε
το μεγεθος της θλιψης που εχουμε ολοι εμεις που καναμε παρεα μαζι του εδω και μηνες!
Το να χανεις εναν ΦΙΛΟ ειναι μεγαλη απωλεια και ειμαι σιγουρη οτι πολλοι το γνωριζουν καλα αυτο απο το περιβαλλον τους!
Αφηστε τον να αναπαυτει λοιπον ησυχα,σημερα ειναι το τριημερο μνημοσυνο του και δυστηχως γινεται στο μερος καταγωγης του,οπου ειναι πολυ μακρια για να μπορεσουμε να παραστουμε εμεις που θελουμε! :'(

aplos2

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
5.760
γεια σου ρε Αλεξανδρε...

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
... αισθανομαι βαρια συντεθλιμενος για τον χαμο του αγαπημενου σε ολους Αλεξανδρο !!! ενας Ανθρωπος με καρδια μικρου παιδιου, απιστευτα καλοκαρδος, κεφατος και πανω απο ολα πραγματικος ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!

Καλο ταξιδι αγαπημενε μου φιλε Αλεξανδρε !!! Αιωνϊα η μνημη σου !!!  :'( :'( :'( :'( :'(

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945

Δεν τον ήξερα, για αυτό και δεν έγραψα. Όμως:

Συλληπητήρια στους δικούς του και σε όσους τον ήξεραν!

Να είναι όλοι καλά να τον θυμούνται!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16

Σας παραθετω εναν υμνο για την ζωη!!!

... Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες: "Φίλοι μου, σας αποχαιρετώ"

"Αν ο Θεός ξεχνούσε για μια στιγμή ότι είμαι μια μαριονέτα φτιαγμένη από κουρέλια και μου χάριζε ένα κομμάτι ζωή, ίσως δεν θα έλεγα όλα αυτά που σκέπτομαι, αλλά σίγουρα θα σκεφτόμουν αυτά που λέω εδώ.

Θα έδινα αξία στα πράγματα, όχι γι' αυτό που αξίζουν αλλά γι' αυτό που σημαίνουν.

Θα κοιμόμουν λίγο, θα ονειρευόμουν πιο πολύ, γιατί για κάθε λεπτό που κλείνουμε τα μάτια μας, χάνουμε 60 δευτερόλεπτα φωτός. Θα συνέχιζα ο΄ταν οι άλλοι σταματούσαν, θα ξυπνούσα όταν οι άλλοι κοιμούνταν. Θα άκουγα όταν οι άλλοι μιλούσαν και πόσο θα απολάμβανα ένα ωραίο παγωτό σοκολάτα!

Αν ο Θεός μου δώριζε ένα κομμάτι ζωή, θα ντυνόμουν λιτά, θα ξάπλωνα μπρούμυτα στον ήλιο, αφήνοντας ακάλυπτο όχι μόνο το σώμα, αλλά και την ψυχή μου.

Θεε μου, αν μπορούσα, θα έγραφα το μίσος μου πάνω στον πάγο και θα περίμενα να βγει ο ήλιος. Θα ζωγράφιζα με ένα όνειρο του Βαν Γκογκ πάνω στα άστρα ένα ποίημα του Μπενεντέτι και ένα τραγούδι του Σεράτ θα ήταν η σερενάτα που θα τη χάριζα στη Σελήνη. Θα πότιζα με τα δάκρυα μου τα τριαντάφυλλα, για να νοιώσω τον πόνο απ'τα αγκάθια τους και το κοκκινωπό φιλί των πετάλων τους...

Θεέ μου, αν είχα ένα κομμάτι ζωή...
Δεν θα άφηνα να περάσει ούτε μια μέρα χωρίς να πω στους ανθρώπους ότι τους αγαπώ. Θα έκανα κάθε άνδα και γυναίκα να πιστέψουν ότι είναι οι αγαπητοί μου και θα ζούσα ερωτευμένος με τον έρωτα.

Στους ανθρώπους θα έδειχνα πόσο λάθος κάνουν που νομίζουν οτι παύουν να ερωτεύονται όταν γερνούν, χωρίς να καταλαβαίνουν ότι γερνούν όταν παύουν να ερωτεύονται. Στους γέρους θα έδειχνα ότι τον θάνατο δεν τον φέρνουν τα γηρατεία, αλλά η λήθη. Έμαθα τόσα πράγματα από εσάς τους ανθρώπους... Έμαθα πως όλοι θέλουν να ζήσουν στην κορυφή του βουνού, χωρίς να γνωρίζουν ότι η αληθινή ευτυχία βρίσκεται στον τρόπο που κατεβαίνεις την απόκρημνη πλαγιά.

Έμαθα πως όταν το νεογέννητο σφίγγει στη μικρή παλάμη του, για πρώτη φορά, το δάχτυλο του πατέρα του, το αιχμαλωτίζει για πάντα.

Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί. Είναι τόσα πολλά τα πράγματα που μπόρεσα να μάθω από εσάς, αλλά δεν θα χρησιμεύσουν αλήθεια πολύ, γιατί όταν θα με κρατούν κλεισμένο μέσα σ' αυτή τη βαλίτσα, δυστυχώς, θα πεθαίνω.

Να λές πάντα αυτό που νοιώθεις και να κάνεις πάντα αυτό που σκέφτεσαι. Αν ήξερα ότι σήμερα θα ήταν η τελευταία φορά που θα σ' έβλεπα να κοιμάσαι, θα σ' αγκάλιαζα σφιχτά και θα προσευχόμουν στον Κύριο για να μπορέσω να γίνω ο φύλακας της ψυχής σου. Αν ήξερα ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα σ' έβλεπα να βγαίνεις απ' την πόρτα, θα σ' αγκάλιαζα και θα σου 'δινα ένα φιλί και θα σε φώναζα ξανά για να σου δώσω κι άλλα. Αν ήξερα ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα άκουγα τη φωνή σου, θα ηχογραφούσα κάθε σου λέξη για να μπορώ να τις ακούω ξανά και ξανά. Αν ήξερα ότι αυτές θα ήταν οι τελευταίες στιγμές που σ' έβλεπα, θα έλεγα ότι σ'αγαπώ και δεν θα υπέθετα, ανόητα, ότι το ξέρεις ήδη.

Υπάρχει πάντα ένα αύριο και η ζωή μας δίνει κι άλλες ευκαιρίες για να κάνουμε τα πράγματα όπως πρέπει, αλλά σε περίπτωση που κάνω λάθος και μας μένει μόνο το σήμερα, θα 'θελα να σου πω πόσο σ' αγαπώ και ότι ποτέ δεν θα σε ξεχάσω.
Το αύριο δεν το έχει εξασφαλίσει κανείς, είτε νέος είτε γέρος. Σήμερα μπορεί να είναι η τελευταία φορά που βλέπεις τους ανθρώπους που αγαπάς. Γι' αυτό μην περιμένεις άλλο, κάν' το σήμερα, γιατί αν το αύριο δεν έρθει ποτέ, θα μετανιώσεις σίγουρα για τη μέρα που δεν βρήκες χρόνο για ένα χαμόγελο, μια αγκαλιά, ένα φιλί (όπως θα έλεγα εγώ:η μεταμέλεια φοράει ξυλοπάπουτσα, σύμφωνα με τον Ρίτσο) και ήσουν πολύ απασχολημένος για να κάνεις πράξη μία τελευταία τους επιθυμία. Κράτα αυτούς που αγαπάς κοντά σου, πες τους ψιθυριστά πόσο πολύ τους χρειάζεσαι, αγάπα τους και φέρσου τους καλά, βρες χρόνο για να τους πεις "συγνώμη", "συγχώρεσε με", "σε παρακαλώ", "ευχαριστώ" κι όλα τα λόγια αγάπης που ξέρεις.

Κανείς δε θα σε θυμάται για τις κρυφές σου σκέψεις. Ζήτα απ' τον Κύριο η δύναμη και τη σοφία για να τις εκφράσεις. Δείξε στους φίλους σου τι σημαίνουν για 'σένα.

Στείλε αυτό το μήμυμα σε όποιους θέλεις.

Αν δεν το κάνεις σήμερα, αύριο θα είναι όπως και χθες. Κι αν δεν το κάνεις ποτέ, δεν πειραζει."

Οι ήρωες πεθαίνουν από αγάπη....

Συνημμένα

• 1172413626.jpg
    1172413626.jpg
    54,5 KB · Εμφανίσεις: 25

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065

ΑΝΤΙΟ ΦΙΛΕ

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
...

Συνημμένα

• sss.JPG
    sss.JPG
    2,5 KB · Εμφανίσεις: 26

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
εγω ενα εχω να πω.εννοητε οτι εδω μεσα ολα τα μελη ειμαστε φιλοι,(εστω και με αυτο τον τροπο)και ειμαστε εδω να ανταλαζουμε αποψεις,και να υπαρχει και αλληλεγγυει στο θεμα πουτανες,και ενημερωσει για το τι παιζει.αλλα διακρινω ενα μισος απο μερικους το οποιο σε καθε ευκαιρια βγαινει.αυτο το πραγμα ειναι απαραδεκτο,διοτι δειχνει οτι το μονο που ενδιαφερει τον καθενα ειναι να κανει τον πιο εξυπνο απο τον αλλο,και ας πει και μαλακια.δημοσιες συζητησεις δεν γινοντε τσι.επισης οπως ο ανοητος μαφιοζος,που εβρισε το σπιτι του αλλουνου,αυτο τωρα τι ειναι?οποιος θελει να βριζει χωρις λογο να πινει τις ρετσινες του,να καπνιζει το μαυρο του,να περνει  τα χαπια του και να πηγαινει στο γηπεδο.οι μανες και τα σπιτια κανενος δεν φταινε.οσο για το μελος που απεβιωσε, καλα εκανε οτι εκανε στη ζωη του, και οποιος ητανε.αλλα να μαλωνετε γιαυτον χωρις να βρισκετε στη ζωη,ειναι μεγαλη μαλακια.

GEORGE1982

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
με τον θειο marauder μιλησα αρκετες φορες στο chat
καταλαβα οτι ηταν ενας καλος ανθρωπος με αγαπη για τους γυρο του
οταν εμαθα απο δω οτι πεθανε με λυπησε τρομερα το γεγονος αυτο
καθως και με λυπει τρομερα ο STAVROS
φιλε μου ας ειμαστε ποιο ανθρωπινοι και προσεκτικοι στα λογια μας σε αυτα τα θεματα σε παρακαλω....οτι διαφορες και να ειχαμε με καποιον αυτη η καταλληξη δεν ειναι ποτε ευχαριστη

ΘΕΙΕ ΜΑRΑUDER ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.....ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ
ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Aντιο Αλεξανδρε...
warnwarn.gif

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
ενα στερνο αντιο στο εκλεκτο μελοσ και αγαπιμενο μασ οποσ τον αποκαλουσαμε θειο MARAUDER.
αφισε τιν τελευτεα του πνοι στισ 12-3-09...σιμερα κιδευτικε στο τοπο καταγογισ του.
στιν ομορφι κερκιρα.
τα θερμα μασ σιλιπιτια για αυτον τον ιροα που σταθικε αγεροχοσ στιν ετουτι ριμαδα ζοι αλλα δεν καταφερε να νικισι τιν ασθενεια που τον ταλεπορουσε.

τον σιγκεκριμενο ανθροπο τον ειχα γνορισει απο κοντα.οτι και να πο θα ειναι λιγο για εκινον.ιταν ενασ καλοκαρδοσ ανθροποσ προθιμοσ παντα να βοιθισι με καθε τροπο.
ιταν μια χρισι ψιχι παντα με το χαμογελο στα χειλει ανικτοσ σε καθε προκλισι.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ
θα σε θιμομαστε για παντα οπου και αν βρισκεσε.
σαγαπαμε ολοι. :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
καλο ταξιδι να εχει ο ανθρωπος ,τωρα το βιαβασα δεν το ηξερα,,,,ηταν πολυ καλος και πατριωτακι μου....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Παιδά δε χρειάζεται να το πάμε έτσι σε ένα τέτοιο θρεντ. Δεν είχα σκοπό να γράψω κάτι εδώ και προτιμούσα συνειδητά τη σιωπή. Τώρα όμως νοιώθω ότι πρέπει να γράψω, ώστε να αποκατασταθεί κάποιο κλίμα το οποίο θα έπρεπε να υπάρχει εδώ.

Βρε σταύρο51 καταλαβαίνω ότι δε τα έγραψες με κακία αυτά. Δεν νομίζω όμως να είναι κακό να απευθύνει κάποιος συλλυπητήρια στην οικογένεια, μιας και δε τα απευθύνει άμεσα, αλλά απλά εκφράζει αυτό που νοιώθει. Και ας μη φτάσει το μήνυμα στον αποδέκτη. Σε τέτοιες περιπτώσεις λες απλά αυτό που νοιώθεις. Όσο για το χιούμορ και ο ίδιος ο Αλέξανδρος ζούσε με αυτό - μάλιστα είχε το σπάνιο χάρισμα και προσόν να αυτοσαρκάζεται, πράγμα που δείχνει ποιότητα.

Τώρα το γιατί γράφουμε δεν είναι μόνο για το ότι τον γνωρίσαμε από κοντά και πραγματικά νοιώθουμε ότι κάτι έπρεπε να γράψουμε έστω. Δε μου αρέσει να λέω πράγματα κατόπιν εορτής ως μια απλή μνημόνευση, απλά αυτά που θα πω είναι η πραγματικότητα.
Εμείς γράφουμε και με μια εγωιστική ίσως πικρία γιατί μας λείπει ένας άνθρωπος ο οποίος έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να περάσει καλά η παρέα. Ευχάριστος άνθρωπος , προσηνής και καλόκαρδος. Κανονικός "αγαθός γίγαντας". Μας λείπουν οι συγκεντρώσεις για τις οποίες έπερνε την πρωτοβουλία, κανόνιζε το χώρο , πολλές φορές με φιλοξενία στο σπίτι του. Του άρεσε πολύ η μαγειρική και πολλές φορές, τις φιλικές μας συγκεντρώσεις στο σπίτι του, συνόδευαν δείγματα της τέχνης αυτής με μεράκι και πραγματική φροντίδα. Αρειμάνιος καπνιστής ( ίσως και μια από τις αιτίες που του επέσπευσε το ταξίδι, γιατί αυτό είναι αναπόφευκτο έτσι και αλλιώς για όλους μας) στο τέλος μας έβλεπε καπνίζοντας και χαιρόταν που για μια ακόμη φορά περάσαμε καλά. Η διαφορά ηλικίας δεν είχε να κάνει και δεν έχει να κάνει γενικά πιστεύω στις ανθρώπινες σχέσεις. Κερκυραίος, αγαπούσε πολύ τον τόπο του και είχε τα χαρακτηριστικά τους : γλεντζέδες, ευχάριστοι, με διάθεση για χιούμορ, και ποιότητα. Είχε όντως ποιότητα στη ζωή του. Μακριά από μικροψυχίες και μιζέριες. Ζούσε - και φυσικά μας καλούσε  στην "αετοφωλιά" του όπως χαρακτηριστικά εγώ αποκαλούσα το σε υψηλό όροφο ζεστό και μικρό διαμέρισμά του από το οποίο σα να επόπτευε όλη την Αθήνα!

Για  αυτό νοιώθαμε την ανάγκη κάτι να πούμε. Γιατί προσαθούσε με κάθε τρόπο να προσθέσει ένα λιθαράκι, μια νότα ευχαρίστησης , μέσα σε μια θάλασσα ταραγμένης, αγχώδους και μίζερης - και δύστροπης ζωής.
Χιούμορ είχε μέχρι και τις τελευταίες του μέρες. Και απόλυτα συνειδητοποιμένος. Επίσης  δε θα ξεχάσω ποτέ όταν τον επισκέφτηκα στο νοσοκομείο που και τότε ακόμη, ενδιαφερόταν για μας, ρωτούσε τι κάνουμε, με ρώτησε πως πήγαινα με τη δουλειά ( γιατί είχα κάποια προβλήματα τότε). Εγώ ανίδεος για το τι επρόκειτο να συμβεί, του είπα ότι περιμέναμε πως και πως να ξαναγυρίσει, να δοκιμάσουμε το μαγειρκό ταλέντο του! Με καλή διάθεση συζητήσαμε, έβγαζε ακόμη και τότε κάτι το ευχάριστο. Αυτό έδειχνε και τι άνθρωπος ήταν.

Τέλος να αναφέρω το γνωστό ρητό " μηδένα προ του τέλους μακάριζε". Το ρητό αυτό το είχε απευθύνει ο αρχαίος αθηναίος φιλόσοφος Σόλων στον τότε βασιλιά των Σάρδεων, όταν αυτός αφού του είχε επιδείξει αλαζονικά τα πλούτη του,τον ρώτησε αν τον κρίνει ως τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο του κόσμου. Ο Σόλων του είχε απαντήσει κατ αυτό τον τρόπο εννοώντας, ότι θα κρίνει κάποιον αν ήταν ευτυχισμένος, μόνο άμα έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της επίγειας ζωής του και δει το συνολικό " ταμείο" .Το βασιλιά τότε του κακοφάνηκε. Λίγο καιρό αργότερα οι Πέρσες με το βασιλιά Κύρο, εισέβαλαν στις Σάρδεις.Τότε ο βασιλιάς όχι μόνο είχε χάσει το βασίλειο και τα πλούτη του, αλλά ήταν έτοιμος να χάσει και τη ζωή του με οδυνηρό τρόπο, καθώς ήταν στα ξύλα, έτοιμος να καταδικαστεί με θάνατο στην πυρά. Τότε φώναξε δυνατά το όνομα του Σόλωνος και ο Κύρος του χάρισε τη ζωή, όταν του διηγήθηκε το περιστατικό με τον Σόλων.

Για τον Αλέξανδρο, έχω να πω ότι μπορώ να πω ότι έζησε μια γεμάτη ζωή, έντονη, επομένως μπορεί ασφαλώς να γίνει μια κρίση έχοντας ολοκληρώσει την παραμονή του σε αυτό τον κόσμο. Ας είναι η ανάμνησή του ευχάριστη και φωτεινή για μας που τον γνωρίσαμε, άλλος περισότερο και άλλος λιγότερο, όπως ευχάριστη ήταν και η ειλικρινής, άδολη και ανιδιοτελής συντροφιά του με την οποία με χαρά μας τιμούσε...

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Και εγώ προσωπικά θέλω να αποφύγω τις κοινότυπες εκφράσεις...
Απλά θέλω να εκφράσω ένα περίεργο συναίσθημα που πρώτη φορά το νιώθω, το συναίσθημα να βλέπεις τα ποστ ενός ανθρώπου που έχει αποβιώσει... Πρωτόγνωρο και συγκλονιστικό. Σαν να σου μιλάει  :- :'(

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.722
Πόντοι
22.785
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom