You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ένα νέο πολιτικό πρόσωπο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 57
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Δεν έχω ψηφίσει ΠΟΤΕ (ούτε πρόκειται να ψηφίσω!) γυναίκα
Τελεία και καύλα... ε.... παύλα!!!
Τελεία και καύλα... ε.... παύλα!!!
αμα αυτη ειναι εντυπωσιακή και πανέμορφη,τοτε εγω γαμαω την αντζελινα τζολι..
Αν ήσουν ένας από αυτούς στη φωτογραφία, κι εσύ εντυπωσιακή και πανέμορφη θα την έβλεπες
omorfopedo
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
ομολογω οτι αυτη η Κόχειλα εχει ωραια... "@$#@*#@-κόχειλα"
Το photoshop έκανε το θαύμα του...
χαχα.. ούτε ίχνος ρυτίδας!!!
Το έχουνε γαμήσει το θέμα!!
Ας δείξουν και καμία απλή φότο χωρίς
πολύυ φότοσοπ!!
Aμάν σπίνε μας πέθανες.Αυτήν την καταλάβαμε. Ο Δήμαρχος όμως ποιός είναι δεν μας λες...
Για κάνε περιγραφή.
Μήπως το δροσερό αγόρι με τα γυαλιά και τη χωρίστρα στη μέση ή μήπως ο ώριμος και δυναμικός με το μουστάκι?
"δροσερό αγόρι" τι είναι αυτά τα πράγματα ρ.π.μ?
με τη φόρα που έχεις πάρει θα γαμήσεις και τον μουστάκια μου φαίνεται.
ρε τι μαθαίνει κανείς εδώ μέσα.τελείως οφ τοπικ αλλά μια και πιασαμε τις κωλονοσκοπήσεις το θυμήθηκα!
πιάνω 3 κάμπιες στην δουλειά να κουβεντιάζουν μεταξύ τους οτι θα γούσταραν να πάρουν ενα strap και να το φορμάρουν στον γκόμενό τους! δεν μπορεί λέω πλάκα θα κάνουν!
μιλάω με μια απο αυτές και μου λέει "όλες οι γυναίκες θα το γούσταραν, μόνο εσείς θα μας το ζητάτε"?
ρωτάω τη δικιά μου στην απέξω πως το βλέπει το όλο θέμα, το βρίσκει ενδιαφέρον και πως ίσως θα γούσταρε να το δοκιμάσει κάποια μέρα!
το έχετε ξανακούσει απο γυναίκες ή πέφτω πάντα σε ανώμαλες?
γιαυτό αδερφέ πρέπει να τις καρφώνουμε γερά και άγρια και χωρίς πολλές εξηγήσεις. εμπίπτει στο "κάνε το πρίν στο κάνουν".
κι έχεις και τη μουνίτσα που τις υπερασπίζεται.
Επισκέπτης
που έχει χαθεί και αυτή η ψυχή?ρε τι μαθαίνει κανείς εδώ μέσα.
γιαυτό αδερφέ πρέπει να τις καρφώνουμε γερά και άγρια και χωρίς πολλές εξηγήσεις. εμπίπτει στο "κάνε το πρίν στο κάνουν".
κι έχεις και τη μουνίτσα που τις υπερασπίζεται.
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Ρεεεε....πρόσεξε μην ξυπνήσεις κανένα πρωϊ και σε τσούζει ο κώλος σου.....τελείως οφ τοπικ αλλά μια και πιασαμε τις κωλονοσκοπήσεις το θυμήθηκα!
πιάνω 3 κάμπιες στην δουλειά να κουβεντιάζουν μεταξύ τους οτι θα γούσταραν να πάρουν ενα strap και να το φορμάρουν στον γκόμενό τους! δεν μπορεί λέω πλάκα θα κάνουν!
μιλάω με μια απο αυτές και μου λέει "όλες οι γυναίκες θα το γούσταραν, μόνο εσείς θα μας το ζητάτε"?
ρωτάω τη δικιά μου στην απέξω πως το βλέπει το όλο θέμα, το βρίσκει ενδιαφέρον και πως ίσως θα γούσταρε να το δοκιμάσει κάποια μέρα!
το έχετε ξανακούσει απο γυναίκες ή πέφτω πάντα σε ανώμαλες?
γι' αυτό έχω στο κομοδίνο μια Κ-Υ να υπάρχει. τουλάχιστον μη με γρατζουνίσει η άγαρμπηΡεεεε....πρόσεξε μην ξυπνήσεις κανένα πρωϊ και σε τσούζει ο κώλος σου.....
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 926
- Πόντοι
- 96
Την ώρα που ο Δήμος Πειραιά έχει πνιγεί στα σκουπίδια και το ταμείο είναι μείον (μόλις πρόσφατα ο Δήμος δανείστηκε 80 εκατομμύρια Ευρώ!), ο Δήμαρχος Πειραιά το έχει ρίξει στις πολυτέλειες.
Με απόφαση της ΔΕΠΕΠ (Δημοτική Επιχείρηση Προβολής και Επικοινωνίας) αγοράζει για δική του χρήση Υβριδικό αυτοκίνητο νέας τεχνολογίας μάρκας LEXUS, αξίας 130.000 Ευρώ!
Η εν λόγω δημοτική επιχείρηση χρωστάει από μη απόδοση ΦΠΑ παρελθουσών χρήσεων (εποχής Αγραπίδη) εννέα εκατομμύρια στην εφορία, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Παναγιώτη Φασούλα να ζητήσει και να πετύχει την αγορά νέου πολυτελούς αυτοκινήτου για να κάνει τη «φιγούρα» του.
Η εισήγηση για την αγορά του πανάκριβου αυτοκινήτου, έγινε στο Δ.Σ. της ΔΕΠΕΠ από την 22χρονη Αντιπρόεδρο της επιχείρησης Κέλλυ Κόχειλα, που πρόσφατα διορίστηκε από τον ίδιο και διευθύντρια του γραφείου του στο Δήμο. Η εντυπωσιακή και πανέμορφη κ. Κόχειλα είναι σπουδάστρια στο Κολέγιο Derre και εξ απορρήτων του Δημάρχου, αφού τον συνοδεύει ακούραστα σε όλες του τις εξόδους.
Βλεποντας οτι μου λειπουν 300€ να πληρώσω το ΤΕΒΕ βλπεπω και αυτο την ΓΑΛΟΤΣΑ-ΚΑΜΠΙΑ-ΜΠΑΛΟΤΣΑ που επρεπε να την πηδάμε στην τουαλέτα κανενος φαστουφάντιδικου να μην θεωρειτε ΧΛΙΔΑΝΕΡΓΗ. Γιατι αυτη η χαζοβιολα δεν ζει ΜΟΝΟ απο ταλεφτα του μπαμπακα παιρνει και κανα μισθο ανω των 1200€. Που τα πληρώνουμε σαν λακαμαδες εμεις γιατι ο Πειραιας αντι να ξεχρεωνει το Δημόσιο πληρωνει την κόχειλα για να κάνει την όμορφη!!!!
Οταν οι συμφοιτητες της μετα το πτυχίο θα παρακαλανε να βρουν δουλεια με 600€ (θα παιρνουν πια και επίδομα πτυχίου) το μπαζο αυτο θα παιρνει 1500€!!! Οι αλλοι θα ειναι "χλιδάνεργοι" αν δεν δεχθουν 600€ σε οτι δουλεια τους κατσει ενω το τρίμπαζο θα ειναι κυρια και θα τους κατηγορει ως τεμπεληδες και θα κάνει την αυτοδημιουργητη!!!!
Αλλα αυτη ειναι ντομπρα-μαγκιτισα Περαιωτισα ενω στα βόρεια ειναι χλεχλεδες οι αντρες και οι γkομενες φόρανε Cucci Ποτσι και Luis Garcia!!!!
Αστα Διαλα!!!!!
ΥΓ βαλτε καποιος το λινκ του κειμενου να το βαλω στα 20 φορουμ που εχω γιμει μελος και συζητάω για τους χλιδάνερους
και έχει γράψει εκτενώς και το ΘΕΜΑ.
Ωραία...κόχειλα έχει η κόχειλα!!!! Παντως 1200-1500e δεν παιρνει σιγουρα μόνο.Δέν της κάνουν τα "δωράκια" της οι λακαμαδες της φωτο,οταν τους κανει τα νουμερα ? Αυτές ειναι που λένε "θέλων α παντρευτω δυναμικο και ωριμο άντρα",δηλαδη,μεγαλο-στέλεχος,Δημαρχο,κτλπ-κτλπ.
Επειτα,μολις τελειωσει το deree,δεν θα μπει πιο "βαθιά" στο κομμα,και σε κανα-δυο εκλογες μετά,θα βγει μια "νεα βουλευτης" ?
Παντως καλα το ειπε ο φιλος : για λοκω σε τουαλετα φασφουνταδικου,κα πολυ της ειναι!
ΡΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΘΕΛΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ !!!
Επειτα,μολις τελειωσει το deree,δεν θα μπει πιο "βαθιά" στο κομμα,και σε κανα-δυο εκλογες μετά,θα βγει μια "νεα βουλευτης" ?
Παντως καλα το ειπε ο φιλος : για λοκω σε τουαλετα φασφουνταδικου,κα πολυ της ειναι!
ΡΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΘΕΛΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ !!!
hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Δεν φταίει καμία πουτάνισα , αλλά όλοι αυτοί οι μουνοδιαιτοι μαλακές , καραγκιόζηδες , που ψηφίζουμε για να μας κυβερνάνε , που οι μισοί είναι λιγούρηδες που ούτε οι γυναίκες τους δεν τους αφήνουν να τις γαμήσουν , και οι άλλοι είναι πούστηδες , και γουστάρουν να έχουν ωραίες γκόμενες δίπλα τους για ξεκάρφωμα
Αυτή είναι οι κατάντια της σημερινής Ελλάδας και να φανταστεί κανείς πριν 30 χρόνια εάν πήγαινες διακοπές σε κανένα νησί , ήσουνα με την πούτσα εφ όπλου .
Τότε οι πούστηδες ήταν υπό διωγμό , σήμερα έχουν πάρει τα ινία της χώρας και μας κάνουν κουμάντο , αυτό που μένει είναι να βγάλουν και νόμο για να τον περνούμε όλοι .
Αυτή είναι οι κατάντια της σημερινής Ελλάδας και να φανταστεί κανείς πριν 30 χρόνια εάν πήγαινες διακοπές σε κανένα νησί , ήσουνα με την πούτσα εφ όπλου .
Τότε οι πούστηδες ήταν υπό διωγμό , σήμερα έχουν πάρει τα ινία της χώρας και μας κάνουν κουμάντο , αυτό που μένει είναι να βγάλουν και νόμο για να τον περνούμε όλοι .