Νέα

Ένα νέο πολιτικό πρόσωπο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
pleasuregiver...μπορεί να είναι ο...γνωστός-άγνωστος.....δεν θα μου κάνει εντύπωση...με τόσες...τούμπες,δύσκολο είναι να ανοίξει ένα λογαριασμό ακόμα....ο τύπος,ο όμορφος/η...είναι νέος στο site....αλλά φαίνετε...παλιός.....για σκέψου λίγο....
δεν αμφιβαλλω καθολου οτι μπορει να ποσταρει με χ διαφορετικα νικ..αβυσσος η ψυχη του κωλοτουμπα..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγω παλι πιστευα οτι ξεκωλλιαζει κατεξοχην αγορακια ο δαφνο.....στο επαγγελματικο πρωταθλημα αντρικου ποδοσφαιρου δεν παιζει? :P :P χεχεχεχεχεχεχε :P :P

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Γαυροι αδερφες! Αν ειναι δυνατον να εχετε για σημα μια λουγκρα! (θα μου πεις οι βαζελοι εχουν εμβλημα το... "χορτο", αλλα ο καθενας με τα γουστα του! αυτοι γουσταρουν "χορτο"!)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εντελως......χεχεχεχεχεχε
γαβρος ειμαι και γω :P αλλα με λιγο χιουμορ αποφευγουμε και τα εμφραγματα.....και επειδη βλεπω να ερχονται καμποσα ειπα να τα αποτρεψω :P

Επισκέπτης
Γαυροι αδερφες! Αν ειναι δυνατον να εχετε για σημα μια λουγκρα! (θα μου πεις οι βαζελοι εχουν εμβλημα το... "χορτο", αλλα ο καθενας με τα γουστα του! αυτοι γουσταρουν "χορτο"!)
δεν γαμαμε στρακια λεμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τους περνανε απο κωλονοσκοπηση και εξεταση παρθενίας πριν τους παρει ο θειος στην ομαδα.....ειναι αληθεια το ξερω και εγω αυτο..... :P

allen221

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Την ώρα που ο Δήμος Πειραιά έχει πνιγεί στα σκουπίδια και το ταμείο είναι μείον (μόλις πρόσφατα ο Δήμος δανείστηκε 80 εκατομμύρια Ευρώ!), ο Δήμαρχος Πειραιά το έχει ρίξει στις πολυτέλειες.
Με απόφαση της ΔΕΠΕΠ (Δημοτική Επιχείρηση Προβολής και Επικοινωνίας) αγοράζει για δική του χρήση Υβριδικό αυτοκίνητο νέας τεχνολογίας μάρκας LEXUS, αξίας 130.000 Ευρώ!
Η εν λόγω δημοτική επιχείρηση χρωστάει από μη απόδοση ΦΠΑ παρελθουσών χρήσεων (εποχής Αγραπίδη) εννέα εκατομμύρια στην εφορία, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Παναγιώτη Φασούλα να ζητήσει και να πετύχει την αγορά νέου πολυτελούς αυτοκινήτου για να κάνει τη «φιγούρα» του.
Η εισήγηση για την αγορά του πανάκριβου αυτοκινήτου, έγινε στο Δ.Σ. της ΔΕΠΕΠ από την 22χρονη Αντιπρόεδρο της επιχείρησης Κέλλυ Κόχειλα, που πρόσφατα διορίστηκε από τον ίδιο και διευθύντρια του γραφείου του στο Δήμο. Η εντυπωσιακή και πανέμορφη κ. Κόχειλα είναι σπουδάστρια στο Κολέγιο Derre και εξ απορρήτων του Δημάρχου, αφού τον συνοδεύει ακούραστα σε όλες του τις εξόδους.

Συνημμένα

• 2.JPG
    2.JPG
    59,4 KB · Εμφανίσεις: 37

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Δωστε στην Κοχειλα ενα... "τσιμπου-"

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
και καλα να με κωλονοσκοπησεις εσυ.......ειναι και νορμαλ πες.....(παρα φυσι δε λεγεται??ε?ε?ε?) προσεχε μη σε κωλονοσκοπησω εγω ομως :2funny:

(δε θα πατε για εξεταση προστατη?να δειτε τη γλυκα? χαχαχαχαχα)

Επισκέπτης
και καλα να με κωλονοσκοπησεις εσυ.......ειναι και νορμαλ πες.....(παρα φυσι δε λεγεται??ε?ε?ε?) προσεχε μη σε κωλονοσκοπησω εγω ομως :2funny:

(δε θα πατε για εξεταση προστατη?να δειτε τη γλυκα? χαχαχαχαχα)
δεν προκειται..προτιμω να ψοφησω..

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
τελείως οφ τοπικ αλλά μια και πιασαμε τις κωλονοσκοπήσεις το θυμήθηκα!
πιάνω 3 κάμπιες στην δουλειά να κουβεντιάζουν μεταξύ τους οτι θα γούσταραν να πάρουν ενα strap και να το φορμάρουν στον γκόμενό τους! δεν μπορεί λέω πλάκα θα κάνουν!
μιλάω με μια απο αυτές και μου λέει "όλες οι γυναίκες θα το γούσταραν, μόνο εσείς θα μας το ζητάτε"?
ρωτάω τη δικιά μου στην απέξω πως το βλέπει το όλο θέμα, το βρίσκει ενδιαφέρον και πως ίσως θα γούσταρε να το δοκιμάσει κάποια μέρα!
το έχετε ξανακούσει απο γυναίκες ή πέφτω πάντα σε ανώμαλες?  :idiot:

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
τελείως οφ τοπικ αλλά μια και πιασαμε τις κωλονοσκοπήσεις το θυμήθηκα!
πιάνω 3 κάμπιες στην δουλειά να κουβεντιάζουν μεταξύ τους οτι θα γούσταραν να πάρουν ενα strap και να το φορμάρουν στον γκόμενό τους! δεν μπορεί λέω πλάκα θα κάνουν!
μιλάω με μια απο αυτές και μου λέει "όλες οι γυναίκες θα το γούσταραν, μόνο εσείς θα μας το ζητάτε"?
ρωτάω τη δικιά μου στην απέξω πως το βλέπει το όλο θέμα, το βρίσκει ενδιαφέρον και πως ίσως θα γούσταρε να το δοκιμάσει κάποια μέρα!
το έχετε ξανακούσει απο γυναίκες ή πέφτω πάντα σε ανώμαλες?  :idiot:

πουτανες ολες τους! τωρα θα τις μαθουμε?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Φυσικα και το εχουμε ξανακουσει.......καλα ειστε πισω του θεου .....και δεν εννοω πισω επειδη δεν το εχετε κανει......πισω του κοσμου γιατι το μονο που ξερετε να κανετε ειναι να το χωνετε σε μια τρυπα χωρις μαλλον να εχετε συναισθηση του τι μπορει να σκεφτεται ο αλλος :P οσο ανωμαλο μπορει να θεωρει μια γυναικα το τριο με την κολλητη της αλλο τοσο ανωμαλο θεωρειτε εσεις το στραπ ον.......τα δαχτυλακια αλλωστε δινουν και παιρνουν ;) 
μερικες φορες καλο ειναι να συζηταμε τις φαντασιωσεις μας......οχι απαραιτητα να τις πραγματοποιουμε......ετσι πολλα αγορακια θα ηξεραν ας πουμε οτι αρκετα κοριτσακια θα γουσταραν να τους βαλουν στραπ ον :) :)
το σεξ θελει εκτος απο φαντασια και πολυ μπλαμπλα......για να μην μας πεφτουν οι μασελες με καθε καινουργια ανακαλυψη :P

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
ναι ρε μουνίτσα αλλα είτε μουνί είτε κώλο είτε στην εξάτμιση του Punto που σκέφτεται και ο άλλος, κάτι καταλαβαίνω με την πραγματική τσουτσού.
εσύ με την πλαστικούρα τι καταλαβαίνεις? ικανοποίηση σε τι? εκδίκηση? μία σου και μια μου?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ειναι πιο βαθυ το θεμα νομιζω.......θεμα ανταλλαγης ρολων......δεν κινουνται ολα γυρω απο τον "φθονο του πεους" και δε νομιζω οτι ολες οι γυναικες θελουν να εκδικηθουν το γκομενο τους πηδοντας τον....αν θελανε κατι τετοιο υπαρχουν πιο δραστικα μετρα.....φυσικα υπαρχει διαφορα αναμεσα στο δαχτυλο και το στραπ ον ομως......το δαχτυλο χαρακτηριζεται καθαρα απο την απολαυση που χαριζει στον δεκτη ενω το στραπ ον προυποθετει ολοκληρωυτικη αλλαγη ρολων (μπαινει ο αντρας στα 4 ας πουμε)

απο κει και περα το να υπαρχουν φαντασιωσεις δε νομιζω οτι ειναι κακο.....και οσοι θελουν τις πραγματοποιουν........υπαρχουν αρκετοι αντρες που γουσταρουν να τους πηδηξουν οι γκομενες τους......δεν το βρισκω κατακριτεο......κατακριτεο βρισκω το να εισαι με εναν ανθρωπο και να μην ψαχνεσαι σεξουαλικα ο,τι κι αν σημαινει αυτο......ειπαμε ειναι καλο το μπλαμπλα στο σεξ.....λυνει ΠΟΛΛΑ προβληματα :)

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
μα δεν μιλάω για φαντασιώσεις! ίσα ίσα!
απλά όπως και να το κάνουμε άλλο το σκέτο εγκεφαλικό που θα πάρεις αν του το φορμάρεις άλλο εγκεφαλικό+πραγματική αίσθηση!
ανωμαλία δεν βλέπω τίποτα στο σεξ (συζητήσιμο)
απλά μου κάνει λίγο εξτριμ που απο τόσες φαντασιώσεις που υπάρχουν, ακούω πιο πολλές φορές το συγκεκριμένο! δατς μαι ποιντ

poly omorfos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
ειναι πιο βαθυ το θεμα νομιζω.......θεμα ανταλλαγης ρολων......δεν κινουνται ολα γυρω απο τον "φθονο του πεους" και δε νομιζω οτι ολες οι γυναικες θελουν να εκδικηθουν το γκομενο τους πηδοντας τον....αν θελανε κατι τετοιο υπαρχουν πιο δραστικα μετρα.....

Πιο δραστικά;;;;; Ευνουχισμός; Κόψιμο του πέους; Καυτό λάδι; Κατακρεούργηση με χασαπομάχαιρο; Μεσαιωνικά βασανιστήρια; Δίνε ιδέες μουνίτσα.....

Ρε δε πάτε καλά.....μαζευτείτε!!!!!

φυσικα υπαρχει διαφορα αναμεσα στο δαχτυλο και το στραπ ον ομως......το δαχτυλο χαρακτηριζεται καθαρα απο την απολαυση που χαριζει στον δεκτη ενω το στραπ ον προυποθετει ολοκληρωυτικη αλλαγη ρολων (μπαινει ο αντρας στα 4 ας πουμε)

Ναι....μιλάμε για τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΝΤΡΑ!!!!! Χε,χε,χε,χε,χε.......

Παρεπιπτώντος μουνίτσα εσύ το έχεις κάνεις; Η σκέφτεσαι να το ζητήσεις από κάποιον σύντροφο σου στο μέλλον;

Δεν θα πέσει πολύ χαμηλά στα μάτια σου; Δώσε μια ειλικρινή απάντηση.....

Υ.Γ.1. Ο ΠΑΟ λέγεται και "βάζελος" εδώ και πολλά χρόνια..... η ομάδα αυτή φαίνεται εφαρμόζει της ιδέες της μουνίτσας εδώ και δεκαετίες, είναι πολύ μπροστά από την εποχή της.....τολμά εκεί που δεν τολμούν οι άλλοι, δεν ντρέπεται, είναι καινοτόμος.....

Και ίσως το "τριφυλλάκι" είναι τελικά σύμβολο του εραστή (άντρα ή γυναίκα) που μόλις ικανοποιήθηκε από το απόλυτο, το γνήσιο αρσενικό.....(αυτού στα 4 ντε! Χε,χε,χε.χε.....)

Θρύλος για πάντα!

Υ.Γ.2. Ξεφύγαμε τελείως από το θέμα μάλλον παίδες.....

OP
OP
T

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Είμαστε στα πολιτικά θέματα, παρακαλώ τους γκέουλες, ποδοσφαιρόφιλους και ελεεινίδες να μην παρεκτρέπουν το θέμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom