You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ένα μέρος όπου μπορείς να πείς ανώνυμα το μυστικό σου όσο ανώμαλο και να είναι!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sexygreekblog
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 35
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
και JACKY.O τυπεΑπολυτε αυτες ητ αν εποχες barbarela και βρωμογκαζο....
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ωραια...καιρος να μαθουν ολοι στην οικογενεια ποιος ετρωγε το παστιτσιο απο το ταψι....
χ0αχχααααχχχχχχ για να μη σου πω το άλλο, όταν πηγαίναμε επίσκεψη σε οικογενειακούς φίλους, πάντα άλλαζα τη θέση σε κάτι διακοσμητικά αγαλματάκια δίπλα στον καλόγερο..!μαρεσουν οι τυποι που ζουν στην ακρη του ξυραφιου δικε μου
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
στον παπαζολ?χ0αχχααααχχχχχχ για να μη σου πω το άλλο, όταν πηγαίναμε επίσκεψη σε οικογενειακούς φίλους, πάντα άλλαζα τη θέση σε κάτι διακοσμητικά αγαλματάκια δίπλα στον καλόγερο..!
Επισκέπτης
1)Δεν έκανα ποτέ διαφήμιση σε κανένα blog ή site διότι δεν έχω κόλλημα ή συμφέρον απο κάποιο.Μηπως μπορει να μας πει η κυρια Αλιντισσα (που σκιζει τα ρουχα της οταν αλλοι πλην αυτης κανουν γκριζα διαφημιση σε αλλα σαϊτς παρεμφερους θεματολογιας) πως εξηγει το φαινομενο της επαναλαμβανομενης ευθειας πια διαφημισης απο ορισμενα μελη?
2)Κάπου σε κάποιο ποστ μου προφανώς σε έχω τσούξει και θα ήταν προτιμότερο να μου αντιπαρατεθείς ευθέως.
το επόμενο ποστ μου στο mystikogr blog θα είναι:
όταν είναι γεμάτο το λεωφορείο την αμολάω, όλοι τη μυρίζουν αλλά κανείς δεν ξέρει ότι εγώ είμαι ο darth vader του 813..
έχω αγοράσει το προϊόν που ήταν πιο πίσω στο ράφι γιατί το πρώτο το έριξα κάτω και το ξαναέβαλα στη θέση του.
δεν τραβάω το καζανάκι στο σπίτι μου και μετά κατηγορώ τη γιαγιά μου.
όταν δοκιμάζω ρούχα στα μαγαζιά, τα ξαναβάζω στη θέση τους αλλά σε διαφορετικό μέγεθος (το large στη θέση του medium κτλ.)
the dark side of the force is strong inside me..
όταν είναι γεμάτο το λεωφορείο την αμολάω, όλοι τη μυρίζουν αλλά κανείς δεν ξέρει ότι εγώ είμαι ο darth vader του 813..
έχω αγοράσει το προϊόν που ήταν πιο πίσω στο ράφι γιατί το πρώτο το έριξα κάτω και το ξαναέβαλα στη θέση του.
δεν τραβάω το καζανάκι στο σπίτι μου και μετά κατηγορώ τη γιαγιά μου.
όταν δοκιμάζω ρούχα στα μαγαζιά, τα ξαναβάζω στη θέση τους αλλά σε διαφορετικό μέγεθος (το large στη θέση του medium κτλ.)
the dark side of the force is strong inside me..
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
γιατί όχι; αλλιώς θα πρέπει να σκάνε καμια εκατοστή ευρώ την ώρα στον ψυχολόγο, ενώ εκεί τα λένε δωρεάν και χωρίς καμία ντροπή!
Μυστικο στο....διαδικτυο?????? Γιατι δεν το λεει στο γηπεδο, να πιασει και φιλιεs???
γιατί όχι; αλλιώς θα πρέπει να σκάνε καμια εκατοστή ευρώ την ώρα στον ψυχολόγο, ενώ εκεί τα λένε δωρεάν και χωρίς καμία ντροπή!
Μα ναι φυσικα, γραφεις την ανωμαλια-παθος σου και μετα αλλα ατομα σε βριζουν και σε κανουν σκουπιδι και αυτο ονομαζεται <<θεραπεια>>
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε αν καποιος εχει τοσο ενοχα μυστικα οσο εχει ο ιωαννης δεν μπορεις να τα λες οπου κατσειΜυστικο στο....διαδικτυο?????? Γιατι δεν το λεει στο γηπεδο, να πιασει και φιλιεs???
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Aν καποιοs εχει τοσο ενοχα μυστικα.....................απλα παθαινει αμνησιατυπε αν καποιος εχει τοσο ενοχα μυστικα οσο εχει ο ιωαννης δεν μπορεις να τα λες οπου κατσει
τυπε αν καποιος εχει τοσο ενοχα μυστικα οσο εχει ο ιωαννης δεν μπορεις να τα λες οπου κατσει
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 4K
?