Νέα

Ένα μαγαζί «Extreme» στον Πειραιά που στο διάολο βρίσκεται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα disabled
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Οδος Σκυλιτση...κοντα στην γωνια με 34ου Συνταγματος Πεζικου ...παραλληλα στις γραμμες του τρενου...
στον 1ο οροφο ( απο κατω εχει βουλκανιζατερ)...παλιο στριπτηζαδικο..το οποιο βεβαια έχει κλεισει.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Πρωην PRINCE PALACE...Ε ρε τι μου θυμισες..Ααααχ.. :smitten:
Γιαννα-Τσεχα  :boobies:(Πρωτα ηταν PRELUDE-για τους παλιους που θυμουνται)..

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
Και το Σοφακι που ηταν εκει....παλιες καλες στιγμες...

Επισκέπτης
Και το Σοφακι που ηταν εκει....παλιες καλες στιγμες...

Μηπως εννοεις την Ελληνιδα barwoman με το tatoo στην μεση ?

Αν ναι, ηταν πολυ καλη. Αρχικα δουλευε σαν barwoman στο παλιο Ανατολη στην Καλλιθεα.Ηταν πολυ καλος συνδυασμος καυλιαρας γυναικας με μεγαλη αισθηση του humor...!

Επισκέπτης
Το βουλκανιζατερ διανυκτερευει ?

Δεν ξερω αν διανυκτερευει ρε xevrakote...

Αλλα ετσι για να μαθαινεις και εσυ και οι νεωτεροι, απο εκει αρχισε την καριερα της ως stripper η συχωρεμενη η Τζεσικα του gold...Aυτα..!!

zouzis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Μήπως εννοείς x-dream; το οποίο ήταν το παλιό princess (με το φοβερό ασανσερ)  και το οποίο έφυγε από τη Σκυλίτση και πήγε σε ένα στενάκι πίσω από τις γραμμές;Εκεί δούλευε μια ξανθιά με σγουρό μαλλί, γαλανό μάτι και πολύ καλή σιλικόνη που είναι τώρα στο Λίντο με έντονα χείλια (το όνομα τώρα δεν μου έρχεται), μια άλλη με κοντό μαλλί και πολύ νευρικό χορό και μια άλλη κοπέλα η Λιόνα με μαύρο ίσιο μαλλί και πανέμορφο πρόσωπο που την έπαιρνες για 1 χορό και δεν κατέβαινε αν δεν τελείωνες (μιλάμε για φοβερή υπομονή). Αυτό το μαγαζί δυστυχώς έχει κλείσει εκτός και αν ανοιξε ξανά στη Σκυλίτση πράγμα που το θεωρώ πάρα πολύ χλωμο, αν περάσεις κάνα βράδυ από κάτω τσέκαρε και πες μας. 

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
Nα διορθωσω και εγω ,το μαγαζι λεγοταν x-dream.H Σοφια που αναφερω ειναι τωρα στο Princess και η οποια ξεκινησε απο την πρωτη Ανατολη,στην Χαμοστερνας..........Αλλες εποχες,απιστευτες.Δεν συνφωνειτε?

Zedd

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Τώρα τι παιζει εκει ρε παιδια :)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Δεν ξερω αν διανυκτερευει ρε xevrakote...

Αλλα ετσι για να μαθαινεις και εσυ και οι νεωτεροι, απο εκει αρχισε την καριερα της ως stripper η συχωρεμενη η Τζεσικα του gold...Aυτα..!!

respect και μονο respect......για τον θειο παπαζογλου!αυτα τα ξερουν ολιγοι και καλοι...

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
Δεν το συζητώ...

επειδή πηγαίνω σχετικά συχνά στο Princess ποια είναι αυτή η Σοφία που λες; ( ξανθιά ή μαύρο μαλλί; )

To Σοφακι ειναι μια ξανθια ,πολυ αδυνατη με μικρο στηθος.Πραγματικα ειναι φοβερος χαρακτηρας με πολυ χαβαλε.
Μην περιμενεις απο αυτη φραπεδες και cappoutsina.Εξαλλου και στο αντιστοιχο thread του Princess δεν την εχει αναφερει κανεις και ποτε,οποτε και για να μην την θυμασαι και εσυ,θα σου εχει περασει απαρατητηρητη.Δεν μπορω να πω οτι ειναι απο τα ''δυνατα'' χαρτια της νυχτας.
Oμως πρεπει να παραδεχτω οτι εχω ιδιαιτερη αδυναμια σε αυτη την γυναικα.....

Επισκέπτης
Προς nikos 1890 - Aυτη η Σοφια που λες ειναι Ελληνιδα ?
Στην Ανατολη/Χαμοστερνας δουλευε barwoman ?
(σε ρωτησα και πιο πανω αλλα μπορει να μην το ειδες ..)

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
Προς nikos 1890 - Aυτη η Σοφια που λες ειναι Ελληνιδα ?
Στην Ανατολη/Χαμοστερνας δουλευε barwoman ?
(σε ρωτησα και πιο πανω αλλα μπορει να μην το ειδες ..)

Ναι σορρυ δεν το ειδα
Οχι δεν ειναι Ελληνιδα,ειναι ρωσιδα και κανει strip

zouzis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Μην περιμενεις απο αυτη φραπεδες και cappoutsina.

Μπα μη νομίζεις και εγώ δεν πολυγουστάρω καφέδες ( ειδικά βράδυ με πειράζουν... lol ) προτιμώ ένα σωστό χορό.

Νομίζω ξέρω ποια λες αλλά αφού της έχεις αδυναμία η γνώμη μου περισσεύει, το βασικό αυτό είναι να τη γουστάρεις εσύ. Εγώ πχ γουστάρω μια άλλη ρωσιδούλα από το princess, τη Λίντα με κόκκινο μαλλί που σκέψου ότι δεν κάνει καν πριβέ.  Αν γουστάρω φραπέ ξέρω που να απευθυνθώ αλλά δεν θέλω, είπαμε γούστα είναι αυτά...

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
To Σοφακι ειναι μια ξανθια ,πολυ αδυνατη με μικρο στηθος.Πραγματικα ειναι φοβερος χαρακτηρας με πολυ χαβαλε.
Μην περιμενεις απο αυτη φραπεδες και cappoutsina. :headbang: :headbang: :headbang:Εξαλλου και στο αντιστοιχο thread του Princess δεν την εχει αναφερει κανεις :headbang: :headbang: :headbang: και ποτε,οποτε και για να μην την θυμασαι και εσυ,θα σου εχει περασει απαρατητηρητη.Δεν μπορω να πω οτι ειναι απο τα ''δυνατα'' χαρτια της νυχτας.

Φιλε μου με προσβαλεις / νομιζω οτι λεμε την ιδια Σοφια μια πολυ αδυνατη / σε παραπεμπω και στο αναλογο thread που την εξαιρω

Υ.Γ : εκει που λεω Αννα ηθελα να πω Σοφια / μπερδεψα τα κοριτσια - τι να κανω / εχω πολλα στο κεφαλι μου

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Οντως η Σοφια ειναι εγγυηση...Τρελλο γλωσσιδι...Και αυτακι εγλυφε...Ζαχαρη το μωρο...:thumbsup:

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
Tελικα το Σοφακι σερβιρει καφε ή οχι γιατι εγω νομιζα οτι δεν....?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom