Νέα

Ένα κραγιόν δείχνει πότε θέλει να κάνει Σεξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.672
Πόντοι
26.141
Το Mood Swing Emotionally Activated Lip Gloss είναι ένα διαφορετικό κραγιόν...

το οποίο δείχνει πότε η γυναίκα που το φορά είναι ερεθισμένη, πότε δηλαδή έχει τη διάθεση να κάνει σεξ.

Πως λειτουργεί; Όταν μια γυναικα είναι… ξαναμμένη, αλλάζει το χρώμα του και από απαλό ροζ γίνεται κόκκινο!

Αυτή η αλλαγή επέρχεται με την αντίδραση του οργανισμού της γυναίκας, όταν εκείνει ερεθίζεται σεξουαλικά. Το κάθε ένα κοστίζει γύρω στα 15€ και συνοδεύεται από ένα χρωματικό διάγραμμα ώστε να μπορεί ο άντρας να καταλαβαίνει πόσο καυλωμένη είναι η γυναίκα που έχει δίπλα του.

Το «Mood Swing Emotionally Activated Lip Gloss» είναι επινόηση της καλιφορνέζικης εταιρείας, «Too Faced» και είναι διαθέσιμο στο e-shop της ιστοσελίδας της.

Είναι το απόλυτο… παγοθραυστικό

Η Lorraine Adams, η οποία είναι dating expert, λέει: «Είναι το απόλυτο… παγοθραυστικό. Σπάει τον πάγο στο ραντεβού. Αλλά όταν το χρησιμοποιείς κάθε μέρα μπορεί να γίνει ενοχλητικό. Θα θέλατε, πραγματικά, ο άνδρας που κάθεται δίπλα σας στο λεωφορείο να γνωρίζει ότι έχετε καυλώσει;»
ρε τι αλλο θα ακουσουμε????? :think: :think: :think: :think: :think:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

Να το αγοράσουμε εμείς οι άντρες!

Πας ... το βάζεις στα χειλάκια της γκόμενας που γοσυτάρεις... κι αν γίνει κόκκινο θα είναι καυλωμένη!!!

"Γλυκειά μου πάμε να σου ρίξω έναν, τώρα που είσαι ερεθισμένη; Το λέει και το κραγιόν σου!"

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.672
Πόντοι
26.141
  Να το αγοράσουμε εμείς οι άντρες!

Πας ... το βάζεις στα χειλάκια της γκόμενας που γοσυτάρεις... κι αν γίνει κόκκινο θα είναι καυλωμένη!!!

"Γλυκειά μου πάμε να σου ρίξω έναν, τώρα που είσαι ερεθισμένη; Το λέει και το κραγιόν σου!"

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
θα μας προστατευε απο πολλες πορνες που νομιζαμε οτι μας γουσταρουν αλλα μαλλον ηθελαν κτι αλλο απο εμας και οχι την σεξουλικοτητα μας!!!!!!!!!!!
χρησιμο εργαλεια  για τον αντρα ακι οχι για την γυναικα τελικα
νε βγει και καεννα τετοιο κραγιον που μολις το φορα η γυνιακα να κοκκινιζει οταν σε θελει για γαμο και γενικα το μαλακα του σπιτιου!!!!
τοπ πωλησεις σε ολο το κοσμο
τρια δυσεκατομυρια ανδες θα το αγοραζαν

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
22
Πόντοι
616
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
θα μας προστατευε απο πολλες πορνες που νομιζαμε οτι μας γουσταρουν αλλα μαλλον ηθελαν κτι αλλο απο εμας και οχι την σεξουλικοτητα μας!!!!!!!!!!!
χρησιμο εργαλεια  για τον αντρα ακι οχι για την γυναικα τελικα
νε βγει και καεννα τετοιο κραγιον που μολις το φορα η γυνιακα να κοκκινιζει οταν σε θελει για γαμο και γενικα το μαλακα του σπιτιου!!!!
τοπ πωλησεις σε ολο το κοσμο
τρια δυσεκατομυρια ανδες θα το αγοραζαν
Η ανακαλυψη του αιωνα!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

Λοιπόν να η γαμάτη εφεύρεση!!

Κι όποιος το φτιάξει θα γαμηθεί στο χρήμα.

Είναι γνωστό πως όταν η γυναίκα έχει καύλες, ανεβαίνει η θερμοκρασία του σώματός της.

Οπότε ... αυτός που θα ανακαλύψει τα αντρικά γυαλιά ηλίου που ενώ τα φοράς, πλησιάζεις το γκομενάκι που γουσταρεις. Αν το γυαλί μέσω ακτινοβολίας, "ανιχνεύσει" υψηλή θερμοκρασία, άρα καύλες, σου δίνει σήμα με φωτάκι-σινιάλο στο μάτι.

Γαμάτο;

:fuck2:

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246

Είναι γνωστό πως όταν η γυναίκα έχει καύλες, ανεβαίνει η θερμοκρασία του σώματός της.

Οπότε ... αυτός που θα ανακαλύψει τα αντρικά γυαλιά ηλίου που ενώ τα φοράς, πλησιάζεις το γκομενάκι που γουσταρεις. Αν το γυαλί μέσω ακτινοβολίας, "ανιχνεύσει" υψηλή θερμοκρασία, άρα καύλες, σου δίνει σήμα με φωτάκι-σινιάλο στο μάτι.

Γαμάτο;

μηπως θα πρεπει :smitten: :smitten: να αλλαξεις φαρμακα?? :smitten: :smitten:

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246

Γαμάτο;

μωρο μου εισαι καβλωμενη.. το ξερω μου το ειπανε τα γυαλια μου οτι ανεβασες θερμοκρασια...παμε να σε γαμησω.
εκεινη: εισαι μαλακας.πηγαινε να μου φερεις 4 ντεπον γιατι εχω γριππη και 38,5 πυρετο.  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:      καλη χρονια  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Βγηκε ταμπον που δειχνει ποτε εχεις περιοδο

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Το κραγιον αυτο εχει σχημα πεους!!!  :grin:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   
getpic2.php

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Καμιά άλλη μαλακία , θα γραφτεί εδώ μέσα? SERAPIS

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
μωρο μου εισαι καβλωμενη.. το ξερω μου το ειπανε τα γυαλια μου οτι ανεβασες θερμοκρασια...παμε να σε γαμησω.
εκεινη: εισαι μαλακας.πηγαινε να μου φερεις 4 ντεπον γιατι εχω γριππη και 38,5 πυρετο.  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:       καλη χρονια  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

:2funny: :2funny: :2funny:

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Καμιά άλλη μαλακία , θα γραφτεί εδώ μέσα? SERAPIS

ου εχει ακομα δρομο  φιλε SERAPIS. πρωτοχρονια ειναι ακομα. το πασχα θα κανουμε 3μηνο απολογισμο. εδω τοσες μαλακιες λεμε για πουτανες και χαλιομαστε μεταξυ μας στα υπολοιπα θα κολλησουμε?  χρονια καλα να εχουμε ολοι μας

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Κι αν το κραγιον γινει εμπριμε (διχρωμο τριχρωμο) τι γινεται τυποι ?

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007

" ποδολάγνος "  πολύ αρπάζεσαι ρε φίλε!! Αν δεν σου αρέσουν τα σχόλια , τότε , τι είσαι εδώ μέσα. SERAPIS.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom