Νέα

Ένα καλύτερο BOURDELA.COM! Η γνώμη σου μετράει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να ψηφίζουμε αν μια κριτική μας βοήθησε

• Ναι

Ψήφοι: 220 91,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 20 8,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    240
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ας εχουν ό,τι θελουν, δεν φοβομαστε τίποτα.
Πολυ καλα εγινε ό,τι εγινε, ξεφορτωθηκαμε κι αυτον τον βλακα τον Μπαλτακο.
Καιρος ηταν.
επεται και συνεχεια τυπε

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
θα τα δωσει για το καλό της τέχνης.
Να τα δωσει τσαμπα αυτος που πουλαει ξυσμενα ξυστα στους τυφλους και ληγμενα λαχεια;
Δεν αποκτας ετσι χρυσα ρολεξ και την πολυτελεια να εχεις 5 χιλιαρικα να βρισκονται στην τουαλετα σου.

Palouki4V

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2014
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Μόλις έκανα εγγραφή και ήταν πολύ φασαρία, πρέπει να βελτιώσεται την διαδικασία εγγραφής και όσα Nick είναι πιασμένα να εμφανίζεται κατά την μετάβαση σε άλλο πεδίο της εγγραφής. Επίσης όταν ένα πεδίο είναι λάθος μην σβήνονται όλα τα υπόλοιπα! Προσπάθησα 6-7 φορές να κάνω εγγραφή!

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Μόλις έκανα εγγραφή και ήταν πολύ φασαρία, πρέπει να βελτιώσεται την διαδικασία εγγραφής και όσα Nick είναι πιασμένα να εμφανίζεται κατά την μετάβαση σε άλλο πεδίο της εγγραφής. Επίσης όταν ένα πεδίο είναι λάθος μην σβήνονται όλα τα υπόλοιπα! Προσπάθησα 6-7 φορές να κάνω εγγραφή!

ναι αλλα τωρα ενας νεος κοσμος ανοιγεται εμπρος σου ... μη γκρινιαζεις απο τωρα... εχεις καιρο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
ναι αλλα τωρα ενας νεος κοσμος ανοιγεται εμπρος σου ... μη γκρινιαζεις απο τωρα... εχεις καιρο

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πες του οτι παλι καλα που εμαθε τα κολπα ωστε μετα που θα κανει κλωνο θα ειναι πιο ευκολο γι αυτον  ;)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Δεν ξέρω αν ειπώθηκε πιο πίσω αλλά θα ήταν ευκολία αν γινόταν να μπει ανά θέμα αναζήτηση με ημερομηνία ή σελίδα. Π.χ. είμαι στα CITY TOURS και θέλω να πάω πίσω σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία να δω τι γράφτηκε ή είμαι στη σελίδα 5200 και θέλω να πάω στην 4150. Γίνεται αυτό?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ηταν πιασμενο το βασιλις καρακο και το κανες μετα αγγλικο;

xplorerxx

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
15
Πόντοι
6
H δική μου πρόταση για ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ βελτίωση του sait είναι η εξής.
Να στέλνει ο κάθε συναγωνιστής τις προτιμήσεις και τα γούστα του, τη περιοχή και τα διαθέσιμα χρήματα καθώς και τις ώρες που είναι διαθέσιμος και οι υπηρεσίες του sait να του κανονίζουν ραντεβού για ένα ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ πήδημα. :rockon: :rockon: :rockon:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
H δική μου πρόταση για ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ βελτίωση του sait είναι η εξής.
Να στέλνει ο κάθε συναγωνιστής τις προτιμήσεις και τα γούστα του, τη περιοχή και τα διαθέσιμα χρήματα καθώς και τις ώρες που είναι διαθέσιμος και οι υπηρεσίες του sait να του κανονίζουν ραντεβού για ένα ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ πήδημα. :rockon: :rockon: :rockon:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom