nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 6.327
- Πόντοι
- 1.106
Να προστεθει favoutites/αγαπημενα list
κι εγω θελω τσατ με τεστ,τοστ,ζαριες,χυσιματα απο γκομπρ,κικ απο ντουρασελ ,τσατσιες και να κολλαει ο σερβερ.....και με πριβε να καυλαντιζουμε και να παιζουμε το πουλι μας οπως παλιαθελω τσατ αντισθενη τι πρεπει να κάνω -να φιλήκω κατουρημένες ποδιες;
κι αμα θελω να το αλλαξω σε φαλλοκρατης δλδ;το σκεφτηκες αυτο μαν;να μπορει ο καθενας να αλλαζει στο προφιλ του , το ονομα χρηστη
μηνυμα , οτι ηδη υπαρχεικι αμα θελω να το αλλαξω σε φαλλοκρατης δλδ;το σκεφτηκες αυτο μαν;
Στειλε ενα πμ στην εξουσια. Καποιοι εχουν αλλαξει ονομα.να μπορει ο καθενας να αλλαζει στο προφιλ του , το ονομα χρηστη
ο μπαλρογκ7 ας πουμε που εγινε λαιον7 ,ο λαλακουλακις και ο μεφιστοφεληςΣτειλε ενα πμ στην εξουσια. Καποιοι εχουν αλλαξει ονομα.
ναι ηδη εκανα μια αλλαγηΣτειλε ενα πμ στην εξουσια. Καποιοι εχουν αλλαξει ονομα.
Μην ξεχναμε τον Πακιστανο βιαστη που το εκανε Πακιστανος εραστης.ο μπαλρογκ7 ας πουμε που εγινε λαιον7 ,ο λαλακουλακις και ο μεφιστοφελης
α και η εριναλ_w
Ρε φιλε ποιοι ειναι οι λογοι ασφαλειας;ναι ηδη εκανα μια αλλαγη
αλλα λεω για εδω : στο προφιλ μου , στο ρυθμίσεις λογαριασμού , να μπορω να αλλαζει το ονομα χρηστη οποτε ο καθενας θελει.
π.χ. για λογους ασφαλειας
π.χ. καποιος εχει δει το ονομα χρηστη και δεν θελω να το ξερειΡε φιλε ποιοι ειναι οι λογοι ασφαλειας;
Βλεπεις υποπτες σκιες στους δρομους;
π.χ. καποιος εχει δει το ονομα χρηστη και δεν θελω να το ξερει
βοδι εισαι , σου ξαναεχω πει , μαθε τροπουςεμ ειστε και βοδια
εμ ειστε και βοδια
ναι, εγω λεω οτι εδω : στο προφιλ μου , στο ρυθμίσεις λογαριασμού , να μπορει να αλλαζει το ονομα χρηστη οποτε ο καθενας θελει.Μηπως εννοεις την παγιδα που υπαρχει στην εγραφη με το ονομα χρηστη που φαινεται στο φορουμ και το ονομα που φαινεται στο προφιλ;
βοοδι εισαι , σου ξαναεχω πει , μαθε τροπους
ναι, εγω λεω οτι εδω : στο προφιλ μου , στο ρυθμίσεις λογαριασμού , να μπορει να αλλαζει το ονομα χρηστη οποτε ο καθενας θελει.
το θεμα ειναι αν εκανες εσυ ;)τι γλυκεια... εκανες σεξ or something?