Νέα

Ένα καλύτερο BOURDELA.COM! Η γνώμη σου μετράει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να ψηφίζουμε αν μια κριτική μας βοήθησε

• Ναι

Ψήφοι: 220 91,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 20 8,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    240
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
να μπει και ενα τσατ οπως παλια  :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
θελουμε αναλογα με την συμετοχη μας στο μπουρδελα κομ :) :) δωρο καμια κουτα κρουασαν κτλ :) :) :)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Οκ θα μπει παντού.
Mια που σε βρηκα.
Οταν παω το ποντικη πανω απο την επιλογη forum δεν μου βγαζει τις δυο υποκατηγοριες. Αυτο συμβαινει οταν ειμαι ηδη σε μια σελιδα του φορουμ. Οταν βγω αρχικη σελιδα και ξαναδοκιμασω μου τις εμφανιζει κανονικα.

Υ.Γ. Κανε μπαν τον Ολλανδο στο νημα του ολυμπιακου.  :coffee:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.241
Πόντοι
1.106
Mια που σε βρηκα.
Οταν παω το ποντικη πανω απο την επιλογη forum δεν μου βγαζει τις δυο υποκατηγοριες. Αυτο συμβαινει οταν ειμαι ηδη σε μια σελιδα του φορουμ. Οταν βγω αρχικη σελιδα και ξαναδοκιμασω μου τις εμφανιζει κανονικα.

Επισης κάνε ban οποιον αναρτα μπαζα πχ Βικυ Παγιατακη  :headbang: :headbang: :headbang:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Mια που σε βρηκα.
Το ξέρω. Φτιάχνεται.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.241
Πόντοι
1.106
Mια που σε βρηκα.

Αυτο που λεει ο φιλος για εναν περιεργο λογο στο iphone δεν γινεται

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Mια που σε βρηκα.
Σωστό.Συμβαίνει συχνά.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.241
Πόντοι
1.106
Για παμε μια αλλο:

Μου κανει request καποιος για buddy

A.Γιατι να μην ερχεται κατευθειαν στο inbox του bou
B.To λινκ του request στο γιαχου δεν μπορεις να κανεις click στο here

Εγγρ.
24 Ιαν 2014
Κριτικές
4
Like
13
Πόντοι
0
Πολλές φορές κάνοντας login δεν αναγνωρίζεται το password και χρειάζεται να μπω στη λευκή σελίδα καταχώρησης, να τικάρω το αυτόματη επανασύνδεση για να δεχτεί το password.
Μου συμβαίνει περίπου 1/15 login. Το έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα;

tampalouka

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Πολλές φορές κάνοντας login δεν αναγνωρίζεται το password και χρειάζεται να μπω στη λευκή σελίδα καταχώρησης, να τικάρω το αυτόματη επανασύνδεση για να δεχτεί το password.
Μου συμβαινει και μενα ορισμένες φορες αλλα δεν το θεωρησα σημαντικο..πιστευα ότι εγραψα λαθος κωδικο..

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.215
Πόντοι
4.365
Μάλλον θα γράψω κάτι που έχει ήδη αναφερθεί αλλά η μνήμη μου δεν τα πάει και πολύ καλά..

Θα πρότεινα τα σχόλια των κριτικών να εμφανίζονται αμέσως για να μπορεί να γίνεται άμεσος και ουσιαστικός διάλογος πάνω στην εκάστοτε κριτική

Ακόμα και να αναφερθεί κάτι που δεν πρέπει, μπορεί να σβηστεί εκ των υστέρων όπως γίνεται σε όλο το φόρουμ..

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616

εμενα μου συμβαινει πολυ συχνα,σχεδον στο 50% των προσπαθειων...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μάλλον θα γράψω κάτι που έχει ήδη αναφερθεί αλλά η μνήμη μου δεν τα πάει και πολύ καλά..

Θα πρότεινα τα σχόλια των κριτικών να εμφανίζονται αμέσως για να μπορεί να γίνεται άμεσος και ουσιαστικός διάλογος πάνω στην εκάστοτε κριτική

Ακόμα και να αναφερθεί κάτι που δεν πρέπει, μπορεί να σβηστεί εκ των υστέρων όπως γίνεται σε όλο το φόρουμ..
:thumbsup:

Εγγρ.
24 Ιαν 2014
Κριτικές
4
Like
13
Πόντοι
0
Θα βόλευε αν υπήρχε μια συγκεντρωτική με τα σχόλια των κριτικών μου (όπως αντίστοιχα υπάρχει "οι κριτικές μου" & "τελευταία μηνύματα")
Πολλές φορές μπορεί να ρωτήσουμει ή να περιμένουμε κάποια απάντηση σε ένα σχόλιο κριτικής τρίτου και δεν είναι εύκολο να θυμόμαστε όλες τις κριτικές που έχουμε σχολιάσει.

geo69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
498
Πόντοι
26
Εφαρμογή για iphone και android.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom