Νέα

Ένα καλύτερο BOURDELA.COM! Η γνώμη σου μετράει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να ψηφίζουμε αν μια κριτική μας βοήθησε

• Ναι

Ψήφοι: 220 91,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 20 8,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    240
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Να βάλετε κι άλλα εμότικονς ή έστω να βγάλετε μερικά που δεν τα χρησιμοποιεί ποτέ κανείς και να βάλετε άλλα, όχι σεξοεμότικονς όμως-έχουμε αρκετά.
A κι ένα που να γελάει αλλά σε πιο ήπιο τόνο ας πούμε. Είναι υπερβολικό το 2funny. Οκ είπε ένα αστείο ο άλλος, γέλασα αλλά δεν κατουρήθηκα κιόλας.

Αυτό θες 
lol.gif

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
να διαγραφονται με τη μια τα υβριστικα ποστ...θα μου πεις γι αυτο μπαινουν πολλοι αλλα σε αλλα αντιστοιχα σαιτ του εξωτερικου που εχω μπει δε βλεπεις πουθενα να βριζονται...τουλαχιστον σε 1-2 που εχω μπει κατα καιρους...

ειναι καθαρα πληροφοριακα χωρις μαλακιες θρεντ τυπου ''εκανα σημερα μια κουραδα μεγαλη'' ...

αυτο που λετε μερικοι με τις διαφημισεις δεξια-αριστερα μαλλον δε σκεφτεστε οτι ο τυπος που εχει το σαιτ δε το κανει για την ψυχη της μανας του αλλα για λεφτα  :)

μια χαρα ειναι το σαιτ απλως θελει να σβηνονται με τη μια τα ηλιθια θρεντ και οι βρισιες...(κι εγω εχω βριστει 1-2 φορες ενω δεν υπηρχε λογος) ...

αλλο το να κανεις τσατ κι αλλο να ανοιγονται μαλακιες που καμμια σχεση δεν εχουν με μπουρδελα κτλ...

βαλτε ενα τσατ οπως υπηρχε παλιοτερα και τελος...η ανοιχτε ενα σπαμοθρεντ οπως υπαρχει αλλα μονο ενα...
:thumbsup: :thumbsup:
οπως λεει το παλικαρι,θρεντ του τυπου ''εκανα σημερα μια κουραδα μεγαλη'' ...πρεπει να πηγαινουν κατευθειαν καδο...

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
να μπορούμε να γράφουμε χωρίς περιορισμούς ξανά όσες κριτικές επιθυμούμε για μια κοπέλα...η άποψή μου είναι ότι πρέπει να καταγράφεται η κάθε εμπειρία μας... :rockon: :rockon:

διαφωνώ... μερικοί άνθρωποι γίνονται πολύ κουραστικοί γράφοντας 4-5 κριτικές σε διάστημα λίγων μηνών, για την ίδια κοπέλα και την ίδια πάνω- κάτω εμπειρία.

πάνω σε αυτό που λες, εγώ πιστεύω ότι οι εμπειρίες μας ούτως ή άλλως είναι προσωπικές και κακώς εκτιθέμεθα τόσο πολύ. οι κριτικές πρέπει να βοηθάνε, να δίνουν μια πρώτη εντύπωση για κάποια κοπέλα, όχι να αυτοπαινευόμαστε, όχι να λέμε το πόσο καλά τα πάμε με μια κοπέλα...

από κει και πέρα, όταν αλλάζει κάτι νομίζω πως έχουμε δικαίωμα να γράφουμε μια διαφορετική κριτική κι αυτό νομίζω ότι είναι και το σωστό.

γνώμη μου πάντα... καλή σου μέρα  ;)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
*LIVE SHOWS με καμερα καθε σαββατο βραδυ απο λιλα

*ραδιοφωνικη interactive εκπομπη δημητρακη29 με τηλεφωνα ακροατων μεσω skype

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Να βάλετε κι άλλα εμότικονς ή έστω να βγάλετε μερικά που δεν τα χρησιμοποιεί ποτέ κανείς και να βάλετε άλλα, όχι σεξοεμότικονς όμως-έχουμε αρκετά.
Ευχαριστώ. :P

A κι ένα που να γελάει αλλά σε πιο ήπιο τόνο ας πούμε. Είναι υπερβολικό το 2funny. Οκ είπε ένα αστείο ο άλλος, γέλασα αλλά δεν κατουρήθηκα κιόλας.

Και πάλι ευχαριστώ.

icons οπως τοματακια, σαντουιτσακια, σως δεν θελεις;;

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
H λειτουργια εμφάνισης χωρις συνδεση με σβησμένο το πράσινο λαμπάκι θα πρέπει να βελτιωθεί.Δεν θα πρέπει να αναγράγεται ο χρόνος της τελευτάιας συνδεσής μας.Αυτός κιόλας είναι ο σκοπός που σβήνουμε το λαμπάκι.

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.321
Πόντοι
216
κάδο κατευθειαν τα κουραδοthread..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
φτιαχτε τσατ γαμω την πουτανα μου.ο λαος του μπου το απαιτει πανηγυρικα.

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
χρησιμοποιώ την Underground γιατί είμαι και πολύ μυστήρια  :S

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Κάποτε είχε αλλά έπρεπε να είσαι hacker για να το εντοπίσεις εκεί που το είχαν καταχωνιάσει!
το ξερω ρε στα τελειωματα το πετυχα αλλα το γελιο που ειχε ηταν ασυγκριτο.

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
το ξερουμε οτι εισαι αλλα η underground τι ειναι ρε καλα καλο τσατ?

Ψηφοφορία
Ερώτηση: Ποιά εμφάνιση χρησιμοποιείς;
Την High-Class (άσπρη) 210 (60.3%)
Την Underground (μαύρη) 105 (30.2%)
Και τις δύο! Αλλάζω κάθε λίγο και λιγάκι 33 (9.5%)
Σύνολο ψηφοφόρων: 156

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ψηφοφορία
Ερώτηση: Ποιά εμφάνιση χρησιμοποιείς;
Την High-Class (άσπρη) 210 (60.3%)
Την Underground (μαύρη) 105 (30.2%)
Και τις δύο! Αλλάζω κάθε λίγο και λιγάκι 33 (9.5%)
Σύνολο ψηφοφόρων: 156
μπορουμε να αλλαξουμε και εμφανιση?  :o

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Θελω να κανω μια σοβαρη προταση στους mods. Εχετε σκεφτει να προσθεσετε μια λειτουργια η οποια θα ειδοποιει τα μελη για ολες τις απαντησεις που δοθηκαν στα ποστ τους? (δηλαδη οπου και οταν εγινε "παραθεση" απο δικο τους ποστ)
Θα βοηθουσε πολυ σε περιπτωση που καποιος αποσυνδεεται για ωρα

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom