Είναι αδιανόητο τα διάφορα θέματα να ξεπερνούν τις πέντε δέκα σελίδες. Υπάρχουν θέματα με 1000 και πάνω σελίδες που δεν νομίζω ότι κανείς ποτέ θα μπει στον κόπο να τα διαβάσει. Λόγω των πολλων σελίδων υπάρχει το φαινόμενο ότι μία γνώμη μπορεί να γραφτεί και δύο και τρεις και περισσότερες φορές επειδή κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να διαβάσει όλα τα posts. Μία λύσει θα ήταν το κάθε ποστ να πιάνει πολύ λιγότερο χώρο έτσι ώστε να χωράνε πχ δέκα ποστ σε μία οθόνη και ενδεχομένως πενήντα σε μια σελίδα!!
Μία ακόμα λύση θα ήταν το chat!
Επίσης, (αν και προσωπικά το διασκεδάζω νομίζω ότι τα πολιτικο/θρησκευτικο/ιδεολογικού περιεχομένου θέματα θα πρέπει να εκλείψουν. Δεν γίνεται να μπαίνω σε site για μπουρδέλα και να διαβάζω για ποδοσφαιρο, θρησκεία, πολιτική, την κριση των τελευταίων ετών, και κάθε είδους μαμακία έχει γράψει καθένας που δεν έχει τι να κάνει. Ένα site με μπουρδέλα θα πρέπει να καλύπτει της ανάγκες ενός μπουρδελόβιου και όχι να προσφέρει χώρο για συζητήσεις του καφενείου (όχι, δεν τις υποτιμώ καθόλου!).
Πολύ σημαντικό είναι να βλτιωθεί με καποιο τρόπο ο τρόπος αναζήτησης ιερόδουλων έτσι ώστε να μπορεί κανείς με εύκολο τρόπο να βρει κάποια συγκεκριμένη 'τάνα που θέλει. Ίσως η χρήση ενός καταλόγου με τις διάφορες 'τάνες (αντίστοιχο με αυτόν των 'ντέλων να βοηθούσε). Στον κατάλογο αυτόν θα μπορούσαν να γίνονται αναφορές και με links από άλλα sites έτσι ώστε να υπάρχει μία πιό ολοκληρωμένη ενημέρωση. Με τον τρόπο αυτό θα υπάρχει ιστορικότητα για κάθε κοπέλα, πράγμα που θα βοηθούσε την αξιότιμη πελατεία της να κρατήσει επαφή μαζί της.
Κατά την ταπεινή μου άποψη νομίζω ότι το search μπορεί να βελτιωθεί πολύ με την χρήση smart searching (συνώνυμα, προτάσεις για βελτίωση αποτελεσμάτων κλπ κλπ).
Επίσης, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί το skype για απευθείας κλήση του 'ντέλου μέσω υπολογιστή και άμεση ενημέρωση για τις εργαζόμενες νεανίδες!!
Ακόμα για την ενημέρωση της βάρδιας των εργαζομένων νεανίδων θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μία ειδική εφαρμογή εντός του site έτσι ώστε να αποφεύγεται το αντιεπαγγελματικό φαινόμενο της ενημέρωσης με posts.
Μία ακόμη πρωτοτυπία θα μπορούσε να είναι η χρήση 3D προβολής για την περιγραφή των χώρων των studio όπου αυτό θα ήταν εφικτό.
Είναι πολύ σημαντικό (τουλάχιστον για μένα) να μπορώ να βλέπω την κοπέλα χωρίς να υπάρχουν το ενοχλητικό κρύψιμο της φάτσας στις διάφορες φωτο.