οχι φιλε...το σδοε δεν στελενει ανθρωπους σε τεοιες φασεις...προστατευει τους υπαλληλους του και προωθει την οικογενιακη γαληνη
αλλιως θα παιζανε τετοιες φασεις
εφοριακος του σδοε σε διαλογο με τη συζηγο
- Γυναικα εχω βραδυνη βαρδια αποψε
- Βραδυνη που θα κανετε εφοδο ?
- Στις πουτανες
οχι φιλε...το σδοε δεν στελενει ανθρωπους σε τεοιες φασεις...προστατευει τους υπαλληλους του και προωθει την οικογενιακη γαληνη
αλλιως θα παιζανε τετοιες φασεις
εφοριακος του σδοε σε διαλογο με τη συζηγο
- Γυναικα εχω βραδυνη βαρδια αποψε
- Βραδυνη που θα κανετε εφοδο ?
- Στις πουτανες
εγω φιλε το λεω σοβαρα.
ειναι καιρος να κανουν ενα ντου καλο σε ολα τα μπουρδελα-κολομπαρα-στριπτιτζαδικα γιατι εχει ατομα που εχουν βγαλει πολλα λεφτα απο αυτην την δουλεια,και δηλωνουν κατι εισοδηματα για γελια.και για να μην παρεξηγηθω δεν μιλαω για κατι φτωχοπουτανες που ειναι περαστικες απο το επαγγελμα,μιλαω γιαυτους-ες που κανουν αυτη τη δουλεια χρονια,και εχουν βγαλει πολλα λεφτα.ολοι θα ξερετε καποιον τετοιο στην περιοχη σας,ειμαι σιγουρος.
παλι τα ιδια...ενα προβλημα το εχουνε οι δημοσιογραφοι γενικα να διαχωρισουν μεσα στο μυαλο τους την νομιμη απο την παρανομη πορνεια...ολα τα σφαζουμε,ολα τα μαχαιρωνουμε....
εγω φιλε το λεω σοβαρα.
ειναι καιρος να κανουν ενα ντου καλο σε ολα τα μπουρδελα-κολομπαρα-στριπτιτζαδικα γιατι εχει ατομα που εχουν βγαλει πολλα λεφτα απο αυτην την δουλεια,και δηλωνουν κατι εισοδηματα για γελια.και για να μην παρεξηγηθω δεν μιλαω για κατι φτωχοπουτανες που ειναι περαστικες απο το επαγγελμα,μιλαω γιαυτους-ες που κανουν αυτη τη δουλεια χρονια,και εχουν βγαλει πολλα λεφτα.ολοι θα ξερετε καποιον τετοιο στην περιοχη σας,ειμαι σιγουρος.
τι εγινε ρε τυποι?
γιατι δεν γραφει κανενας τιποτα?
φοβαστε να μην σας βρουν οι νταβαδες και σας δειρουν?
σε κατι αλλα θρεντ του κωλου,δεν σταματατε να γραφετε.
τι εγινε ρε τυποι?
τι εγινε ρε τυποι?
-----------
opa!!!ρε μαγκα κλασαμε απο φοβο!!!!
θα πλρωνεις κ φπα 23%????
α!!και τις αποδειξεις παιρνανε εφορια μασουρι....
σε λιγο θα μας πεις να βαλουν ταμειακες τα τραβελια κ τα πρεζακια....
ΝΟΜΟς η καθε παρανομη δραστηριοτητα ΥΠΑΡΧΕΙ γιατι υπαρχει αναγκη απο την ιδια την κοινωνια..
α!!!!κ ταμειακη στις εκκλησιες στα κερματα για τα κερια...
ασε μας ρε φιλε...
ουτοπια ειναι...
στα city tours εχεις παρει τιμολογιο...
ffk γερμανια αποδειξη στην εισοδο...αν γαμας 3 χ 50 σου δινει αποδειξη για καθε γαμισι???
αν ρωτησεις 10 θα πληρωνες 5ε με 8ε παραπανω το γαμησι για να χει ικα η πουτανα οι 9 θα σου λεγαν στα αρχιδια μου..
φιλικα στα λεω..