Νέα

Εμπλοκή και του βουλευτή Κ. Γκιουλέκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pisoxostis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
Εμπλοκή και του βουλευτή Κ. Γκιουλέκα στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου
Η σύζυγός του έκανε τα συμβόλαια με τον Εφραίμ για "φιλέτο" στο κέντρο της Αθήνας!

Ο Ελεύθερος Τύπος αποκαλύπτει στο σημερινό πρωτοσέλιδό του:
"Χρυσοφόρες αποδεικνύονται οι επενδύσεις της Μονής Βατοπαιδίου στο real estate, παρά το γεγονός ότι ο ηγούμενος Εφραίμ αρνείται οποιαδήποτε επιχειρηματικού χαρακτήρα δραστηριότητα της Μονής. Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο ΕΤ, η Μονή Βατοπαιδίου -με εκπρόσωπο προσωπικά τον αρχιμανδρίτη Εφραίμ- αγόρασε πριν από ένα χρόνο πολυώροφο «φιλέτο» στο κέντρο της Αθήνας και μάλιστα σε καλή τιμή. Το ενδιαφέρον είναι ότι τα συμβόλαια της αγοραπωλησίας συνέταξε σύζυγος βουλευτή της Ν.Δ. – το όνομα της οποίας βρίσκεται στη διάθεση του ΕΤ"...
Σε ποιον βουλευτή αναφέρεται η εφημερίδα δίχως να τον κατονομάζει; Δεν πρόκειται, όπως μαθαίονουμε, για τους "συνήθεις ύποπτους". Πρόκειται για τον βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Γκιουλέκα και τη σύζυγό του, που είναι συμβολαιογράφος.

gioulekas_main.jpg

ΥΣΤ. Σεμνα και ταπεινα. Κανεις δεν τους πηρε ειδηση...

SMOKER

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
............τελικα καποιος που δεν πιρε ευλογια υπαρχη ?

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
Η εξουσία είναι γλυκιά και ... προσοδοφόρα. Πάντα υπάρχει δούναι και λαβείν. Όχι κατ' ανάγκη χρήματα εν τη παλάμη, αλλά δεν ξεχνάμε όποιον μας ...εξυπηρέτησε. Έίναι μέρος της σχέσης των πολιτικών με τους ισχυρούς (για τους μόνους που πραγματικά δεν δίνουν δεκάρα είναι οι απλοί ψηφοφόροι).
Δεν είμαστε ασυνήθιστοι και δεν είναι κάτι νέο αυτό. Το γεγονός όμως πως η ΝΔ είχε σαν σημαία το "σεμνά και ταπεινά" ενώ στην πραγματικότητα αποτελεί συνέχεια προηγουμένων καταστάσεων δεν άκούγεται και τόσο ωραίο. Δεν με εντυπωσιάζουν η "διαπλοκή" (χθες) ή τα σκάνδαλα (σήμερα), αλλά το γεγονός πως τα σκάνδαλα και η διαφθορά προέρχονται από "αδιάφθορους".

υγ. δεν έχω γνώμη για τον κύριο Γκιουλέκα, δείχνει συμπαθής και ίσως η όποια εμπλοκή να είναι ακούσια.
υγ2. τελικά ο κύριος Κ.Καραμανλής ίσως δεν "ξεκουραζόταν στη Ραφήνα" τα 5 τελευταία χρόνια. Μάλλον γνωρίζει πάρα πολλά, όπως ίσως και ο κος Ζαχόπουλος

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Επειδή είναι το δεύτερο παρεμφερές θέμα που διαβάζω σήμερα, αν και δεν συμετέχω σε πολιτικές συζητήσεις αποφάσισα να πω την άποψη μου.

Αυτοί που ήταν πριν, έκλεβαν
Αυτοί που είναι τώρα κλέβουν.
Αυτοί που θα έρθουν, θα κλέψουν.

Πως μπορώ να μπω στο κύκλωμα να κλέβω και να τρώω και εγώ ?

Γιατί να ζω σε διαμέρισμα στα δυτικά προάστεια και όχι σε βίλα/οροφοδιαμέρισμα στο Φάληρο να βλέπω τη θάλασσα ???

Γιατί να έχω ένα οικογενιακό αμάξι και μία μηχανή και να μην έχω και στο γκαράζ μία μερσεντες κάμπριο για να πηγαίνω στα στριπτιζάδικα ???

Και αν δω μία μέρα το όνομα μου στις εφημερίδες ότι έκλεψα 5-6 εκ € στα @@ μου ...!!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Επειδή είναι το δεύτερο παρεμφερές θέμα που διαβάζω σήμερα, αν και δεν συμετέχω σε πολιτικές συζητήσεις αποφάσισα να πω την άποψη μου.

Αυτοί που ήταν πριν, έκλεβαν
Αυτοί που είναι τώρα κλέβουν.
Αυτοί που θα έρθουν, θα κλέψουν.

Πως μπορώ να μπω στο κύκλωμα να κλέβω και να τρώω και εγώ ?

Γιατί να ζω σε διαμέρισμα στα δυτικά προάστεια και όχι σε βίλα/οροφοδιαμέρισμα στο Φάληρο να βλέπω τη θάλασσα ???

Γιατί να έχω ένα οικογενιακό αμάξι και μία μηχανή και να μην έχω και στο γκαράζ μία μερσεντες κάμπριο για να πηγαίνω στα στριπτιζάδικα ???

Και αν δω μία μέρα το όνομα μου στις εφημερίδες ότι έκλεψα 5-6 εκ € στα @@ μου ...!!!
Οι πορτες για εμας ειναι κλειστες δεν ανοιγουν ευκολα

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Μεγάλη μαφία ο Εφραίμ τελικά.

Κωστάκη, Κωστάκη σε παρακαλώ,
βάλε τον Εφραιμ στο Οικονομικώ(ν)

(Το ν κόβεται για λόγους ομοιοκαταληξίας)

ΥΓ. Καλό γκομενάκι φαίνεται η Γκιουλέκα.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
πω ρε πούστη...τα πράματα ειναι πολύ χειρότερα απο όσο νομιζα

Προφανέστατα πρόκειται για τη χειρότερη κυβέρνηση που ειχε ποτέ η χώρα απο τη μεταπολίτευση και μετα

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.879
Πόντοι
42.697

Προφανέστατα πρόκειται για τη χειρότερη κυβέρνηση που ειχε ποτέ η χώρα απο τη μεταπολίτευση και μετα

Συμφωνώ.
Επιπλέον πιστεύω πως ο μπούλης θα μείνει στην ιστορία σαν ο Πρωθυπουργός που δεν έκανε (κυριολεκτικα) τίποτα.

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Τι εγινε ρε παιδια ? Ολοι οι βουλευτες εχουν παρει και απο μια συμβολαιογραφο?

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16

Mεχρι την επομενη. ;)

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Μας πανε δρομολόγιο κανονικά.... η πλακα ειναι οτι θα ξαναψηφισουμε οχι για να δουμε φως αλλα για να αλλαξουν απλα οι τσεπες....

ε ρε μαμιση και αυστηρο περιπατο που θελουν τα λαμογια....

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Μας πανε δρομολόγιο κανονικά.... η πλακα ειναι οτι θα ξαναψηφισουμε οχι για να δουμε φως αλλα για να αλλαξουν απλα οι τσεπες....

ε ρε μαμιση και αυστηρο περιπατο που θελουν τα λαμογια....
Ακριβως, το θεμα ειναι ποιοι θα μας κλεβουν οχι αν θα σταματησουν.

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Η μεγαλύτερη κατάκτηση του περήφανου Ελληνικού λαού είναι να έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να διαλέγει ποιος θα τον γαμαει και θα τον δέρνει....

ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ??????

Τέτοιοι μαλάκες που είμαστε αυτοί μας αξίζουν αυτούς και θα έχουμε

badi

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μπραβο του γκιουλεκα ολοι μεσα σε ολα

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895
Συμπαθής φυσιογνωμία ο κ. Γκιουλέκας οφείλω να ομολογήσω, νέος άνθρωπος, ξέρει να μιλά όμορφα. Όπως φαίνεται εκ πρώτης άποψης, δεν υπάρχει εδώ κάτι ποινικά κολάσιμο, ούτε και ηθικά κολάσιμο θα έλεγα, τουλάχιστον από ό,τι φαίνεται, γιατί  δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω όλο το παρασκήνιο. Πήγε ο Εφραίμ να κάνει ένα συμβόλαιο, σε συμβολαιογράφο θα πήγαινε, αντί να πάει σε οποιονδήποτε άλλο πήγε στη σύζυγο του κ. Γκιουλέκα.Ίσως εάν δεν ήταν σύζυγος βουλευτή και μάλιστα της ΝΔ, ίσως να πήγαινε αλλού βέβαια. Από την άλλη πλευρά, τώρα αρχίζει και εξηγείται επακριβώς η φράση του Μακαριστού Χριστόδουλου για την Δεξιά του Κυρίου.....

OP
OP
pisoxostis

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545

Απο συστασης κρατους και μετα πες καλυτερα.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom