Και εγω κατω των 30 ειμαι αδερφε κατα πολυ και δεχτηκε!! Μην παραπληροφορεις
Φίλε πως πέρασες? Έμεινες ευχαριστημένος? Σκεφτομαι να την πάρω και φοβάμαι μην κλαίω τα λεφτά μου!
Και εγω κατω των 30 ειμαι αδερφε κατα πολυ και δεχτηκε!! Μην παραπληροφορεις
Ναι αδερφε, η Αλια ειναι μοναδικη στην κατηγορια της στη Θεσσαλονικη (απο μιλφ εννοω)!! Τα λεφτα σου σιγουρα δεν τα κλαις, καθε αλλο μαλιστα!! Αμα πατησεις και www.bourdela.com/forum/index.php?action=search2;params=YWR2YW5jZWR8J3wwfCJ8dG9waWN8J3w1NDh8InxzaG93X2NvbXBsZXRlfCd8MXwifGJyZHwnfDU0fCJ8c3ViamVjdF9vbmx5fCd8fCJ8c29ydHwnfHJlbGV2YW5jZXwifHNvcnRfZGlyfCd8ZGVzY3wifHNlYXJjaHwnfM6xzrvOuc6x;start=0]εδώ[/url] θα δεις κριτικες και απο αλλους!! Κανεις δεν εμεινε παραπονεμενοςΦίλε πως πέρασες? Έμεινες ευχαριστημένος? Σκεφτομαι να την πάρω και φοβάμαι μην κλαίω τα λεφτά μου!
Καπου διαβασα μια καλη κριτικη και πηρα την αποφαση να κανονισω συναντηση με την Αφροδιτη. 40 λεει στην αγγελια 50 πρεπει να είναι. Προσωπο με σχετικα ωραια χαρακτηριστικα, ξανθο μαλλι μακρυ, αλλα σαν συνολο δεν λεει και πολλα. Βυζι καλο με ρογα που βγαζει ματι. Από το στηθος και κατω όμως τα πραγματα χαλανε.
Σαν ανθρωπος είναι πολύ ευγενικη και συννενοησιμη κανει τα παντα για να σε ευχαριστησει. Η πιπα της απλα δεν παιζεται βαθια υγρη με πνιξιματα και ότι άλλο θελει κανεις να προσθεσει στο μενου σιγουρα θα το βρει. Προτεινεται για αγριο ξεσκισμα αλλα για ατομα που δεν εχουν θεμα με την εμφανιση στην οποια πιανει τη βαση με το ζορι.
Λοιπον χτες είδα τις αγγελίες στην εν λόγο ιστοσελίδα.. Μου άρεσε αυτή η Στέλλα όπως την γράφει. Πήρα τηλέφωνο. Πρόγραμμα 100 με 1 εκτόνωση? Και ακαποτο ακόμα 20 και πρωκτικο 30 ακόμα. Κλείνω την κοπέλα για 1 ώρα και 2 φορές και πρωκτικο και ακαποτο. Έχετε μια κοπέλα. Άλλη από τις φώτο. Μιλούσε ελληνικά. Αλλά πρωκτικο δεν έκανε μου λέει. Μου τα χάλασε. Πιπουλα δεν ήταν και η καλύτερη που μου έκαναν στη ζωή μου. Έγλυψε και αρχιδια. Γενικά τόσο πολύ χαμένα λεφτά δεν είχα ποτέ. Δεν λέω πως δεν ήταν όμορφου λα. Ήταν 24 χρόνων. Από Σερβία. Ωραίο βυζάκια και γλυκό ξυρισμένο μουνακι outie να φας κια μουνοχειλα. Αλλά τονίζω ψεύτικες φωτογραφίες!! Και προσοχή τι ζητάμε και τι μας στέλνουν