hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
δεν είδα κάπου να λέει θεσσαλονίκη μίστερ. Ούτε περιστασιακά. Είδα παλά το Εμπειρίες...
που την βρισκουμε την συγκεκριμενη? εχει και φωτος?Εμπειρία με Νεφέλη,
Κλείσιμο ραντεβού μέσω website και sms σε κεντρικό ξενοδοχείο. Η κοπέλα ήρθε στην ώρα της. Πρώτη εντύπωση: Μια ψηλή κοπέλα 1,75+ χωρίς τακούνια. Μελαχρινή με μαλλιά πιασμένα ψηλά και καλοσχηματισμένο πρόσωπο. Ελληνίδα 100%, τελειόφοιτη της δραματικής σχολής κατά δήλωσή της. Μετά από δεκάλεπτη κουβεντούλα για να σπάσει ο πάγος, η Νεφέλη πάει για ντουζ και επιστρέφει για το ματς. Παρατηρώ λοιπόν καλύτερα το σώμα της. Απλά τέλειο. Χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας και περιττών κιλών αλλά με πιασίματα στα κατάλληλα σημεία (μπούτια, κώλο κλπ). Βυζιά μικρά ( 2άρι βαριά βαριά ) αλλά με ρώγες που σηκώνονται αμέσως σαν κεράσια. Επιδερμίδα σα μωρού και μοσχομύριζε ένα διακριτικό άρωμα που προσωπικά μου άρεσε. Στον αγώνα άφησε σε μένα την πρωτοβουλία και ήταν πρόθυμη να με ικανοποιήσει. Συμμετοχή πολύ καλή, φιλιά με γλώσσα, χάδια, βογγητά... Συμπέρασμα πέρασα ευχάριστα για 2 ώρες και έδωσα 200 ευρώ για όλα εκτός πρωκτικό.
Επειδή πολλοί συναγωνιστές ρωτάνε, λοιπόν η κοπέλα έχει δικό της site το εξής:που την βρισκουμε την συγκεκριμενη? εχει και φωτος?
κατι σαν τα μεντιουμ που καλουν τα πνευματα αλλα σε ηλεκτρονικη εκδοχηΕπειδή πολλοί συναγωνιστές ρωτάνε, λοιπόν η κοπέλα έχει δικό της site το εξής:
Στην αρχική σελίδα εμφανίζεται ένα παράθυρο κάτω δεξιά για chat και ζητά να συμπληρώσεις όνομα, email και κινητό τηλέφωνο. Κατόπιν αν η κοπέλα είναι online σου απαντά αλλιώς σου στέλνει μήνυμα στο email που έδωσες ή στο κινητό σου και κανονίζεις τα καθέκαστα. Ακούγεται λίγο πολύπλοκο αλλά με εμένα δούλεψε όλο το σύστημα και η κοπέλα ήταν συνεπής.
κατι σαν τα μεντιουμ που καλουν τα πνευματα αλλα σε ηλεκτρονικη εκδοχη
Φίλος δεν ξέρω από μέντιουμ και πνεύματα...αλλά η κοπέλα είναι σε όλα της πραγματική και χειροπιαστή. Επαναλαμβάνω αξίζει τον κόπο η διαδικασία
και εμεις επαναλαμβανουμε να βαλετε φωτο στο site και στις αγγελιες αλλιως παρακαλουμε το αβανταρισμα να συνεχιστει σε αλλα φορουμ, ευχαριστουμε για την κατανοηση.Φίλος δεν ξέρω από μέντιουμ και πνεύματα...αλλά η κοπέλα είναι σε όλα της πραγματική και χειροπιαστή. Επαναλαμβάνω αξίζει τον κόπο η διαδικασία
Διακρίνω μια καχυποψία στο σημείωμά σου. Λοιπόν να ξεκαθαρίσω κάτι.και εμεις επαναλαμβανουμε να βαλετε φωτο στο site και στις αγγελιες αλλιως παρακαλουμε το αβανταρισμα να συνεχιστει σε αλλα φορουμ, ευχαριστουμε για την κατανοηση.
Thanks a lot που λένε οι φίλοι και σύμμαχοι μας οι Άγγλοι. Βέβαια υπάρχει πάντα η περίπτωση ο loveforoyur69 να σχηματίσει την εντύπωση πως και εσύ αβαντάρεις εμένα που με τη σειρά μου αβαντάρω την Νεφέλη και...πάει λέγοντας...Όχι, όχι. Δε νομίζω ότι παίζει τέτοιο θέμα. Ο κ. somitim έχει προτείνει και παλαιότερα άλλες εργαζόμενες από διάφορους χώρους και η προσωπική εκτίμησή μου είναι ότι είναι απόλυτα αξιόπιστος.
Ας μην αποκαθηλώνουμε τα πάντα.
Κατά τα λοιπά ναι ... Το συγκεκριμένο λινκ της εργαζομένης είναι πολύ δύσκολο στη χρήση [ για τέτοιου είδους υπηρεσίες ] και εγώ μάλλον δε θα μπω στη διαδικασία. Αλλά γι΄ αυτό δε φταίει ο κ. somitim.
Από ένα σημείο και μετά ο κάθε ένας μας είναι υπεύθυνος για τη συμπεριφορά του και τις εμμονές του. Εμένα με έχεις βοηθήσει και παλαιότερα και άρα σε πιστεύω.Thanks a lot που λένε οι φίλοι και σύμμαχοι μας οι Άγγλοι. Βέβαια υπάρχει πάντα η περίπτωση ο loveforoyur69 να σχηματίσει την εντύπωση πως και εσύ αβαντάρεις εμένα που με τη σειρά μου αβαντάρω την Νεφέλη και...πάει λέγοντας...
Πραγματικά ότι και στον αγοραίο έρωτα υπαίτιος για τα "κακώς κείμενα" της ΣαΛονίκης θα ήταν το Αθηνοκεντρικό κράτος, ο Πειραιάς, Ο Γάβρος και ο Μαρινάκης... ε αυτό ειλικρινά δεν περίμενα να το ακούσω!!! ( μάλλον να το διαβάσω)φιλε εσυ με την κριτικη....μπορει αυτο το κοριτσι να αξιζει..μπορει μπορει...αλλα εγω χεστηκα οταν μιλαμε για τους "δρομους" της γκαβλας στην θεσσαλονικη μιλαμε πλεον για πραγματικες φωτο..μιλαμε για τιμες και υπηρεσιες...χεστηκα για την νεφελη και οποια νεφελη...μπουχτησαμε απο αυτα στην σαλονικη....μια γυρα στην "αγορα" της αθηνας θα καταλαβεις τι εννοω..μαλακιες τελος...
Πραγματικά ότι και στον αγοραίο έρωτα υπαίτιος για τα "κακώς κείμενα" της ΣαΛονίκης θα ήταν το Αθηνοκεντρικό κράτος, ο Πειραιάς, Ο Γάβρος και ο Μαρινάκης... ε αυτό ειλικρινά δεν περίμενα να το ακούσω!!! ( μάλλον να το διαβάσω)
το πιο πιθανό... εκτός κι αν έχουν απλά το ίδιο θέμα, αλλά τότε απλά θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι...παντως και μια λιλα χρησιμοποιει παρομοιο σιτε με της νεφελης. μαλλον ιδιο γραφειο ειναι.
Για αυτή τη Θάλεια έχει κανείς γνώση?
Φαίνεται καλούτσικο στις φώτο. Βέβαια οι φωτογραφίες είναι ο γρηγορότερος τρόπος να πεις ψέματα.
Καλημέρα συναθλητές,
θέλω να μοιραστώ μαζί σας μερικές εμπειρίες από κορίτσια που βρέθηκα μαζί τους τον τελευταίο καιρό.
Βαλέρια (40ρα)
1.70, ξανθιά, συμπαθητικό πρόσωπο. Βρεθήκαμε 4,5 φορές. Πολύ καλό σώμα και καλά ελληνικά. Μικρό αλλά σφιχτό στήθος. Για Ρωσίδα συμμετέχει πολύ. Φιλάει με γλώσσα και φένεται να το απλαμβάνει. Καλή και βαθιά πίπα. Τα 80 ευρώ για μια ώρα τα αξίζει με το παραπάνω. Μειονέκτημα το ότι δουλεύει ως το απόγευμα γιατί μετά εργάζεται javascript:void(0); σε "σπίτι". Για εραστές των MILF την συστήνω.
Αλέξια (25 με 30)
1.65 μελαχροινή, Ρουμάνα, γεματούλα με σφιχτό σώμα. Δουλεύει μόνη της(;). 80 ευρώ για μια ώρα χωρίς βιασύνη. Πολύ καθαρή και χαμογελαστή. Μεγάλα (3.5 με 4) βυζιά και συγχρόνως σφιχτά. Πρόσωπο...δεν θα το έλεγες άσχημο. Καλά ελληνικά. Πίπα μέτρια (χωρίς σάλιο και πολύ χρήση χεριών) αλλά καλό γαμήσι. Ιδιαίτερα στο ιεραποστολικό έδωσε ρέστα. Ενώ την αυτή δεν σταμάτησε να με φιλάει. Ευτυχώς είχε καθαρή αναπνοή!!!
Ζωή 40+ρα, Βουλγάρα, 1,75, καλό σώμα, λίγο χαλαρή στο κώλο και στα μπούτια. Μικρό έως πολύ μικρό στήθος. Χαμογελαστή, άνετη, φιλκή νοιώθεις ότι την ξέρεις πολύ καιρό. Τρελαίνεται στα γλωσσόφιλα και είναι πολύ στενή για την ηλικία της (και τη δουλειά της). Μου πρότεινε χωρίς έξτρα κουλούρι αλλά δεν είμαι λάτρης του σπορ και αρνήθηκα. Αρνητικό η καθαριότητα. Αν και έκανε ντούς πριν ξεκινήσουμε εξακολουθούσε να μυρίζει. Όταν μάλιστα δοκίμασα να την γλύψω μετάνοιωσα στη στιγμή!!! Ευτυχώς μου είπε ότι δεν της αρέσει(είναι πολύ ευαίσθητη εκεί) οπότε με έβγαλε από τη δύσκολη θέση. Συμπέρασμα: πριν την να την πλύνεις δυό τρία χέρια.