Νέα

Εμπειριες με Παντρεμενες.. ας μαθουμε απο την εμπειρια μας..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redduck
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
ταχυδρομικο Ταμιευτηρίο
Νισσαν Μικρα
σασμαν
πιπα
καπετανιος
12αρι Jack Daniels

τα χτυπας ολα μαζι στο μιξερ και το κεικ ειναι ετοιμο.
τρως το κεικ πινεις το γαλατακι σου και νανακια για το επομενο ονειρο.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Αμεσως να πεις οτι λεμε ψεμματα
Η ιστορία ειναι 100 % αληθινή και εγινε στα late 90's.
Κeep on Masturbating, arcans86

Ροδίνη

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Απο τη Πολη ερχομαι και στη κορφη κανελλα!

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Arcans αλλαξε χερι τυπε.Αν δεν εχεις να πεις κατι ασε τα εικονιδια ησυχα.Ειμαι εδω τοσα χρονια και εχω ποσταρει ελαχιστες φορες,
αν ηθελα να το παιξω καποιος θα ακολουθουσα την τακτικη σου.
καλυτερα που δεν ποσταρεις γιατι μας ειχες φλομοσει στο ψεμα αρχηγε.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
τέλη 90 και yaris... νομίζω δεν παίζει... και αν έπαιζε ήταν πανάκριβο...

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.811
Πόντοι
3.715
Χαλκίδα το 1999, Μάρτιος, η Μαριλένα ήταν παντρεμένη με τον Τάκη που δούλευε στη Σόγια, εγώ πηγαινοερχόμουνα στα τσιμέντα τότε με διάφορες δουλειές κι έτυχε να τη γνωρίσω Αβάντων στο άσχετο. Καφέ έπινε, καφέ έπινα, είχε σκύλο, είχα σκύλα, παίξανε τα δυο τους αφού ήταν διπλανά τραπέζια...γνωριστήκαμε.

Ανταλλάξαμε τηλέφωνα τη δεύτερη φορά που τρακαριστήκαμε και το καλοκαιράκι ένα Γκαζ με τον Τάκη να λείπει έξω για όλο το μήνα ήταν λαχείο. Πέρασα έναν Ιούλιο μεταξύ Πολιτικών, Αρτάκης, Χιλιαδού/ Αχλάδι και Σαρακήνικο...με κατάληξη κάθε φορά στο σπίτι της όπου της άλλαζα τα πετρέλαια, τα λάδια, τις βαλβολίνες κι όλα τα λιπαντικά.

Μέχρις ότου ο Τάκης μυρίστηκε το θέμα κι είμαι στο μπαλκόνι, πηδώντας στο μπαλκόνι του γείτονα με τα ρούχα στα χέρια, στον 4ο. Είχε έρθει φθινόπωρο δίχως να την ενημερώσει, εκπληξούλα...κι όπως αντιλαμβάνεστε μεγάλο ύψος από τον 4ο.
Έκανα ότι άπλωνα τα ρούχα στο μπαλκόνι, φορώντας μια φόρμα που βρήκα στην απλώστρα του γείτονα.
Ο Τάκης μάλλον θα με έκανε φιλέτο αν γνώριζε ότι προ ολίγου ήμουν στο κρεβάτι του και με πίπωνε η Μαριλού.

Μεγάλες στιγμές, αξέχαστα καρδιοχτύπια...αδρεναλίνα.

OP
OP
R

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
:rockon: :rockon:
Χαλκίδα το 1999, Μάρτιος, η Μαριλένα ήταν παντρεμένη με τον Τάκη που δούλευε στη Σόγια, εγώ πηγαινοερχόμουνα στα τσιμέντα τότε με διάφορες δουλειές κι έτυχε να τη γνωρίσω Αβάντων στο άσχετο. Καφέ έπινε, καφέ έπινα, είχε σκύλο, είχα σκύλα, παίξανε τα δυο τους αφού ήταν διπλανά τραπέζια...γνωριστήκαμε.

Ανταλλάξαμε τηλέφωνα τη δεύτερη φορά που τρακαριστήκαμε και το καλοκαιράκι ένα Γκαζ με τον Τάκη να λείπει έξω για όλο το μήνα ήταν λαχείο. Πέρασα έναν Ιούλιο μεταξύ Πολιτικών, Αρτάκης, Χιλιαδού/ Αχλάδι και Σαρακήνικο...με κατάληξη κάθε φορά στο σπίτι της όπου της άλλαζα τα πετρέλαια, τα λάδια, τις βαλβολίνες κι όλα τα λιπαντικά.

Μέχρις ότου ο Τάκης μυρίστηκε το θέμα κι είμαι στο μπαλκόνι, πηδώντας στο μπαλκόνι του γείτονα με τα ρούχα στα χέρια, στον 4ο. Είχε έρθει φθινόπωρο δίχως να την ενημερώσει, εκπληξούλα...κι όπως αντιλαμβάνεστε μεγάλο ύψος από τον 4ο.
Έκανα ότι άπλωνα τα ρούχα στο μπαλκόνι, φορώντας μια φόρμα που βρήκα στην απλώστρα του γείτονα.
Ο Τάκης μάλλον θα με έκανε φιλέτο αν γνώριζε ότι προ ολίγου ήμουν στο κρεβάτι του και με πίπωνε η Μαριλού.

Μεγάλες στιγμές, αξέχαστα καρδιοχτύπια...αδρεναλίνα.

OP
OP
R

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
Σωστος..
αφού την σκαπουλαρισες!!
Παρενθεση χωρις να θελβω να κουραζω.. αρκανς αν ειδες στην απαντηση διευλρινηση ειπα οτι το περιστατικο ελαβε χωρα το 1998!! και η ιστορια στην αρχικη αναφορα εγραφε 90s!! οχι 90!!
οσο για τα κινητα μαν ναι.. το 92-93 δοθηκαν οι αδειες ΕΛΛΑΔΑ!! γνωριζω ομως ατομα που ειχαν τ αλεγομενα δορυφορικα που μοιαζουν με παντοφλες!! και τα ειχαν κυριως στο ναυτικο, καθως και καποια καλομαθημενα παιδια που πηγαιναν εξωτερικο και ηθελαν αν πουλησουν μουρη/..και το λεω μετα λογου γνωσεως!!  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Α-Ω !! τι μου θυμησες!!
αυτο το θεμα με τους οροφους ηταν οντως θεμα!!
ειχα ενδωσει καποτε στην προσκληλη μιας παντρεμενης πιτσιρικας, φρεσκοπαντρεμενης σε επαρχια που εμενε σε διωροφη μονοκατοικια και αφου γνωριστηκαμε απο κοινη παρεα..καταληξαμε μαζι με ενα φιλο μου και μια φιλη της να κανουμε παιχνιδια στο ιδιο σπιτι σε διαφορετικα δωματια!!
ο αντρας της μιας που επαξα εγω ηταν χωραφας και ελειπε ολο το βραδυ... μπορει να καρφωνε κι εκεινος φυσικα.. αλλα αυτο δεν εχει σημασια για εμενα.. σημασια εχει οτι καποια στιγμη εκει που τελειωσαμε και καθομασταν χαλαρα μεσα στην νυχτα, ακουμε αυτοκινητο να σταματαει..η πορτα της αυλης.. αυτες τις παλιες μεταλλικες!! χαχαχα ευτυχως δηλαδη.. και με την ουρα στα σκελια κυριολεκτικα πηδηξαμε και οι δυο απο την πισω πορτα της κουζινας.. το κλασικο στυλ σπιτιου επαρχιας, χωριου.. οπου εχει στην εισοδο διαδρομο-σαλονι.. στο βαθοσ πισω κουζινα και αριστερα ή δεξια κρεβατοκαμαρα!!
απο την λαχταρα μας..θυμαμαι.. καναμε ενα τεραστιο κυκλο πριν εμφανιστουμε στην πλατεια του χωριου για να παει εκεινος σπιτι του κι εγω στο πατρικο μου!! το τι αγχος τραβηξα μεχρι να φυγω, μηνα μας ειδε κανεις.. δεν λεγεται!! φυσικα και δεν ξανασυναντηθηκα μαζι της.. μακρια και αγαμ(π)ημενοι!!

OP
OP
R

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
Αρχες 2001 αν θυμαμαι καλα.. ειχα επικοινωνια μεσω αγγελιας με ενα ζευγαρακι νοτια προαστια..αθηνα..
δεν θυμαμαι ακριβως.. αλαλ το αναφερω σχετικα με την αναρτηση του φιλου για καποια που ρωτησε στον πειραια? γλυφαδα?
ηταν ενα ζευγαρι που με πηρα απο την απραλιακαη μετα απο συντομη συννενοηση και πηγαμε σε ενα απομερο μερος.. για ζευγαρακια.. ματακηδες? δενθυμαμαι καλα αλλα ηταν σχετικα σε υψωμα και ειχε θυμαμαι παρα πολλα αυτοκινητα που παιζανε μεσα.. και εμεις αποτραβηχτηκαμε καπως πιο αποομερα.. βγηκαμε απο το αυτοκινητο.. και μας κοιτουσε πως την γαμουσα!! δενηταν και σπουδαια γκομενα.. ωστοσο μολις ειχα απολυθει εγω.. ποτε δεν με πολυενοιαζε κιολας :))
καλο ξεχαρμανιασμα.. και η γκομενα δεν ειχε αναστολες.. πανω στο καπω.. με την πορτα ανοιχτη αν ακουμπαει στο καθισμα.. καθιστη να με παιρνει πιπα.. απο τις λιγες φορες ομολογουμενως που προσωπικα επαιξα μεσα σε αμαξι!
ηταν τοτε γυρω στα 40 το ζευγαρακι.. σκουροχρωμα μαλλια.. μετριο σωμα..και ο αντρας της cuckold!!
ωστοσο δεν ηταν η φαση μου και δεν κρατησα επαφη.. προφανως και δεν τους ελειψα.. μιας και θα ηταν στο παιχνιδι πολυ πρινα ποα εμενα.. :2funny: :2funny:

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
τέλη 90 και yaris... νομίζω δεν παίζει... και αν έπαιζε ήταν πανάκριβο...
στα ονειρα ολα παιζουν. οι τυποι μπορει να ειχαν και iphone και mac απο τοτε.
με το πασοκ τοτε ολα ηταν πιθανα.

OP
OP
R

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
μιας και μιλαμε για πειραια..
εχει κανεις την ιδια εμπειρια με εμενα.. περιπου ιδια χρονολογια δηλαδη καπου στο 2001-2003 μεσα απο αγγελια σε εφημεριδα.. γνωριμια με ζευγαρακι νεαρο .. εκεινος σφιχτερμαν.. ειχε και δικο του γυμναστηριο στον πειραια καπου.. και το κονε εγινε τηλεφωνικα..
το σκηνικο ηταν οτι η γυναικα του θα ηταν μονη στο γυμναστηριο και πηγα εγω οπου βγαλαμε τα ματια μας ενω εκεινος φιλουσε τσιλιες και μας κοιτουσε στα κρυφα!!
ενα περιεργο..βιτσιο.. που μου εχει τυχει ουκ ολιγες φορες να πηδαω καποια και ο αντρας της να κοιταζει.. η να μην μετεχει.. η αν κρυφοκοιταζει!!
σιγουρα θα εχει τυγχει και σε αλλους..
καλη φαση.. που κρατησε 3-4 μηνες.. ωστοσο η αποσταση.. κεντρο εγω τοτε.. εκεινοι πειραια καπου ηταν λιγο σκοτωστρα και χωρις αυτοκινητο τοτε.. εε δεν ελεγε.. οποτε κοψαμε.. αλλα
αξιαγαμητη κοπελα!! το ειχε απο καθε αποψη το πακετο!!

OP
OP
R

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
στα ονειρα ολα παιζουν. οι τυποι μπορει να ειχαν και iphone και mac απο τοτε.
με το πασοκ τοτε ολα ηταν πιθανα.
Υaris παντως σιγουρα υπηρχε δευτερο μισο του 2000 γιατι το ειχε συναδελφοσ δοκιμος οταν υπηρετουσα.
χρυσαφι.. το χρωμα που τοτε ηταν το βασικο χρωμα λανσαρισμαος νομιζω.. αν κυκλοφορησε πιο νωρις δεν ξερω αλλα οτι υπηρχε σεπτεμβριο 2000 σιγουρα γιαυτο κοβω το χερι μου!!

Επισκέπτης
1999 πρέπει να βγήκε το πρώτο yaris στην Ελλάδα.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Σωστος..
αφού την σκαπουλαρισες!!
Παρενθεση χωρις να θελβω να κουραζω.. αρκανς αν ειδες στην απαντηση διευλρινηση ειπα οτι το περιστατικο ελαβε χωρα το 1998!! και η ιστορια στην αρχικη αναφορα εγραφε 90s!! οχι 90!!
οσο για τα κινητα μαν ναι.. το 92-93 δοθηκαν οι αδειες ΕΛΛΑΔΑ!! γνωριζω ομως ατομα που ειχαν τ αλεγομενα δορυφορικα που μοιαζουν με παντοφλες!! και τα ειχαν κυριως στο ναυτικο, καθως και καποια καλομαθημενα παιδια που πηγαιναν εξωτερικο και ηθελαν αν πουλησουν μουρη/..και το λεω μετα λογου γνωσεως!!  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Α-Ω !! τι μου θυμησες!!
αυτο το θεμα με τους οροφους ηταν οντως θεμα!!
ειχα ενδωσει καποτε στην προσκληλη μιας παντρεμενης πιτσιρικας, φρεσκοπαντρεμενης σε επαρχια που εμενε σε διωροφη μονοκατοικια και αφου γνωριστηκαμε απο κοινη παρεα..καταληξαμε μαζι με ενα φιλο μου και μια φιλη της να κανουμε παιχνιδια στο ιδιο σπιτι σε διαφορετικα δωματια!!
ο αντρας της μιας που επαξα εγω ηταν χωραφας και ελειπε ολο το βραδυ... μπορει να καρφωνε κι εκεινος φυσικα.. αλλα αυτο δεν εχει σημασια για εμενα.. σημασια εχει οτι καποια στιγμη εκει που τελειωσαμε και καθομασταν χαλαρα μεσα στην νυχτα, ακουμε αυτοκινητο να σταματαει..η πορτα της αυλης.. αυτες τις παλιες μεταλλικες!! χαχαχα ευτυχως δηλαδη.. και με την ουρα στα σκελια κυριολεκτικα πηδηξαμε και οι δυο απο την πισω πορτα της κουζινας.. το κλασικο στυλ σπιτιου επαρχιας, χωριου.. οπου εχει στην εισοδο διαδρομο-σαλονι.. στο βαθοσ πισω κουζινα και αριστερα ή δεξια κρεβατοκαμαρα!!
απο την λαχταρα μας..θυμαμαι.. καναμε ενα τεραστιο κυκλο πριν εμφανιστουμε στην πλατεια του χωριου για να παει εκεινος σπιτι του κι εγω στο πατρικο μου!! το τι αγχος τραβηξα μεχρι να φυγω, μηνα μας ειδε κανεις.. δεν λεγεται!! φυσικα και δεν ξανασυναντηθηκα μαζι της.. μακρια και αγαμ(π)ημενοι!!
δορυφορικα τηλεφωνα εκεινη την εποχη ειχε το μεγκα για οσους δημοσιογραφους εστελνε σε πολεμικες αποστολες, ο λατσης και καμια 10αρια εφοπλιστες ειχαν.και μην εχεις την εντυπωση οτι το δορυφορικο τηλεφωνο λειτουργουσε ολη μερα για να μαλακιζεσε και να στελνεις sms. συγκεκριμενες ωρες και χρονο εδινε ο οτε κυκλωμα με δορυφορο για να λειτουργισει.

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλυτερα που δεν ποσταρεις γιατι μας ειχες φλομοσει στο ψεμα αρχηγε.
Εχεις δικιο δεν φταις εσυ,φταιω εγω που ασχολουμε με πιτσιρικια και τα δινω αξια.Δεν θα ασχοληθω ξανα με την περιπτωση σου,και γραψε οτι μαλακια σου κατεβει,δεν θα σου απαντησω.Απλως μου κανει εντυπωση ποσο κωλοτρωγεσαι για να γινεις ρομπα.Επειδη δεν θα ξανααπαντησω σε οτι γραψεις,αν θελεις μπορω να σου δωσω την διευθυνση μου και να ερθεις να με επισκεφθεις να σε ξεναγησω στο μαγαζι του φιλου μου το sex shop να σου πει κι αυτος αν ειναι αληθεια,να σε γνωρισω και τον κολλητο μου που του πασαρα την κυρια.Αλλα μην μου ζητησεις μονο να σου κανουμε τα ιδια που καναμε σ αυτην.Το πολυ πολυ να σε στειλω στο μαγαζι για κανενα δωρακι.

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μετα την προηγουμενη κυρια,και ενω ημουνα ακομα ελευθερο πουλι εκει γυρω στα 28 μου ειχα την δευτερη εμπειρια με παντρεμενη.Ενα βραδυ κατα τις 11 χτυπαει το τηλεφωνο στο σπιτι και ηταν μια γυναικα απο την αλλη γραμμη που ελεγε οτι με ηξερε και ηθελε να γνωριστουμε.Το μυαλο μου φυσικα πηγε σε φαρσα απο την παρεα,γι αυτο και οταν εκλεισα το ραντεβου με την κυρια πηρα μαζι μου και ενα φιλο σε περιπτωση που ηταν μουφα να πηγαιναμε τουλαχιστον με τον κολλητο για καφε.Πραγματι την επομενη μερα πηγαμε στο ραντεβου(στο κεντρο της πολης στην Αγια Σοφια) και κει σκαει μυτη ενα ωραιο μουνακι ηλικιας 32 ετων οπως εμαθα αργοτερα,με τουμπανο βυζι.Μου εσκασε και το μυστικο απο που με ξερει.Ηταν η αφεντικινα της ξαδερφης μου (που δουλευε στο κομμωτηριο της).Ειχε η ξαδερφη μια φωτογραφια που ειμασταν μαζι,την ειδα η κυρια(μολις 3 χρονια παντρεμενη) και ζητησε το τηλεφωνο μου.
Εκεινο το βραδυ δεν εγινε τιποτα φυσικα αφου ημουν με τον φιλο αλλα μετα αποδειχθηκε η κυρια μεγαλη γκαυλα.Πηδηχτηκαμε 3-4 φορες και σταματησαμε γιατι την τελευταια φορα που βρεθηκαμε,πηγα ο μαλακας στο κομμωτηριο της(λιγο πανω απο την καμαρα) την ωρα που το εκλεινε και την ωρα που την πιπωνα χτυπησε το κουδουνι απο κατω(το μαγαζι ηταν στον πρωτο οροφο).Τρεξαμε και οι 2 στην τουαλετα του μαγαζιου (απο τον φοβο μας δεν ξεραμε τι αλλο να κανουμε).Αυτη ελεγε οτι ειναι μαλλον ο αντρας της.Μειναμε κλεισμενοι στην τουαλετα για μιση ωρα.Μολις βγηκα και σκεφτηκα οτι την γλυτωσα,εριξα μαυρη πετρα πισω μου.Και ας ηταν καλλιτεχνης η κυρια.

OP
OP
R

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
δορυφορικα τηλεφωνα εκεινη την εποχη ειχε το μεγκα για οσους δημοσιογραφους εστελνε σε πολεμικες αποστολες, ο λατσης και καμια 10αρια εφοπλιστες ειχαν.και μην εχεις την εντυπωση οτι το δορυφορικο τηλεφωνο λειτουργουσε ολη μερα για να μαλακιζεσε και να στελνεις sms. συγκεκριμενες ωρες και χρονο εδινε ο οτε κυκλωμα με δορυφορο για να λειτουργισει.
[/quote

δεν διαφωνουμε πουθενα  :grin: :grin:
η πεισημανση ηταν οτι υπηρχαν δορυφορικα τηλεφωνα και πριν την κινητη του 1993, παροτι αυτο δεν αφορα την δικη μου περιπτωση γιατι το ξεκαθαρισα οτι εγω αναφερομουν σε χρονολογια 1998-1999  :rockon: :rockon:
κατα τα υπολοιπα οντως ετσι ειναι ειχαν περιορισμους και δεν ηταν φυσικα κινητο οπως οτ γνωριζουμε εμεις την σημερο ημερα η με την ελευση της κινητης.
:rockon: :rockon:

OP
OP
R

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
Μετα την προηγουμενη κυρια,και ενω ημουνα ακομα ελευθερο πουλι εκει γυρω στα 28 μου ειχα την δευτερη εμπειρια με παντρεμενη.Ενα βραδυ κατα τις 11 χτυπαει το τηλεφωνο στο σπιτι και ηταν μια γυναικα απο την αλλη γραμμη που ελεγε οτι με ηξερε και ηθελε να γνωριστουμε.Το μυαλο μου φυσικα πηγε σε φαρσα απο την παρεα,γι αυτο και οταν εκλεισα το ραντεβου με την κυρια πηρα μαζι μου και ενα φιλο σε περιπτωση που ηταν μουφα να πηγαιναμε τουλαχιστον με τον κολλητο για καφε.Πραγματι την επομενη μερα πηγαμε στο ραντεβου(στο κεντρο της πολης στην Αγια Σοφια) και κει σκαει μυτη ενα ωραιο μουνακι ηλικιας 32 ετων οπως εμαθα αργοτερα,με τουμπανο βυζι.Μου εσκασε και το μυστικο απο που με ξερει.Ηταν η αφεντικινα της ξαδερφης μου (που δουλευε στο κομμωτηριο της).Ειχε η ξαδερφη μια φωτογραφια που ειμασταν μαζι,την ειδα η κυρια(μολις 3 χρονια παντρεμενη) και ζητησε το τηλεφωνο μου.
Εκεινο το βραδυ δεν εγινε τιποτα φυσικα αφου ημουν με τον φιλο αλλα μετα αποδειχθηκε η κυρια μεγαλη γκαυλα.Πηδηχτηκαμε 3-4 φορες και σταματησαμε γιατι την τελευταια φορα που βρεθηκαμε,πηγα ο μαλακας στο κομμωτηριο της(λιγο πανω απο την καμαρα) την ωρα που το εκλεινε και την ωρα που την πιπωνα χτυπησε το κουδουνι απο κατω(το μαγαζι ηταν στον πρωτο οροφο).Τρεξαμε και οι 2 στην τουαλετα του μαγαζιου (απο τον φοβο μας δεν ξεραμε τι αλλο να κανουμε).Αυτη ελεγε οτι ειναι μαλλον ο αντρας της.Μειναμε κλεισμενοι στην τουαλετα για μιση ωρα.Μολις βγηκα και σκεφτηκα οτι την γλυτωσα,εριξα μαυρη πετρα πισω μου.Και ας ηταν καλλιτεχνης η κυρια.

χαχαχαα οποως τα λες... οταν συμβαινει κατι τετοιο.. τηελφωνο..κουδουνι.. αμαξι..πορτα... η αδρεναλινη χτυπαει 1000!!! τι μπαντζι τζαμπινκ και σκαι νταιβινκ... οταν νιωθεις οτι ερχεταιε κεινος που του πηδηξες την γυναικα.. και δεν ξερεις τι μπορει αν συμβει για την μαλακια που εκανες εις γνωση σου... σου κοβονται τα ποδια.. ξεροκαταπινεις και προσαπθεις να βρεις εναλλακτικες διαφυγης..δικαιολογιας.. αν και μαλλον παντα το 1ο προτιμαται!!

OP
OP
R

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
θυμαμαι ενα σκηνικο οπου πηδουσα την γυναικα ενος γιατρου..
πανω στην καυλα μας.. ετυχε να γαμηθουμε ακομη και μεσα στο σπιτι της με τ απαιδια να κοιμουνται στα παιδικα δωματια!! κι εμεις να πηδιομαστε στο σαλονι με θεα το παραθυρο μην σκασει μυτη το αυτοκινητο του συζηγου που και καλα θα εφευγε για επαγγελματικο ταξιδι!!
η μονη φορα για την οποια ντρεπομαι που το εκανα με παντρεμενη ενω ηταν παιδια μεσα στο σπιτι!!
ισως το νεαρο της ηλικιας.. λιγο η καυλα..ισως ελλειψη ευθυνης.. δεν ξερω τι θα γινοταν αν ξυπνουσε κανενα παιδι και ερχοταν στο σαλονι και μας εβλεπε!!
ευτυχως τιποτε τετοιο δεν εγινε.. και το ολο σκηνικο συνεχιστηκε για κανενα 3μηνο στην αθηνα, νοτια προαστια..
απο τις καλυτερες εμπειριες.. ωστοσο απο ενα σημειο και μετα λογω αλλαγης στα επαγγελαματικα μου διακοψαμε..παροτι ητνα ισως η καλυτερη περιπτωση .. με δωρακια..κρυφα ραντεβουδακια.. μεχρι και η νταντα της μας εκανε πλατες εις γνωση της!!
τρελη φαση..

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
εμπειρία την οποία είχα σκοπό να μη πω ποτέ εδώ μέσα αλλά θα τη πώ.

πριν 2 χρόνια είχα γνωρίσει  μια παντρεμένη απο chat. Ο άντρας της ελεύθ.επαγγελματίας τη παραμελούσε κι αυτοί ψαχνόντανε στα chat για πιπίνια. Μετά απο μια βδομάδα κι αφού είχαμε αλλάξει τηλέφωνα ήρθε σπίτι μου και πηδηχτήκαμε :tits:. Ανοίγοντας μετά το λάπτοπ μου βλέπει το bourdela.com και μου είπε πως το χει δει και η ίδια στο ιστορικό του άντρα της.

Συναγωνιστά συγνώμη.. :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom