Σωστος..
αφού την σκαπουλαρισες!!
Παρενθεση χωρις να θελβω να κουραζω.. αρκανς αν ειδες στην απαντηση διευλρινηση ειπα οτι το περιστατικο ελαβε χωρα το 1998!! και η ιστορια στην αρχικη αναφορα εγραφε 90s!! οχι 90!!
οσο για τα κινητα μαν ναι.. το 92-93 δοθηκαν οι αδειες ΕΛΛΑΔΑ!! γνωριζω ομως ατομα που ειχαν τ αλεγομενα δορυφορικα που μοιαζουν με παντοφλες!! και τα ειχαν κυριως στο ναυτικο, καθως και καποια καλομαθημενα παιδια που πηγαιναν εξωτερικο και ηθελαν αν πουλησουν μουρη/..και το λεω μετα λογου γνωσεως!!
Α-Ω !! τι μου θυμησες!!
αυτο το θεμα με τους οροφους ηταν οντως θεμα!!
ειχα ενδωσει καποτε στην προσκληλη μιας παντρεμενης πιτσιρικας, φρεσκοπαντρεμενης σε επαρχια που εμενε σε διωροφη μονοκατοικια και αφου γνωριστηκαμε απο κοινη παρεα..καταληξαμε μαζι με ενα φιλο μου και μια φιλη της να κανουμε παιχνιδια στο ιδιο σπιτι σε διαφορετικα δωματια!!
ο αντρας της μιας που επαξα εγω ηταν χωραφας και ελειπε ολο το βραδυ... μπορει να καρφωνε κι εκεινος φυσικα.. αλλα αυτο δεν εχει σημασια για εμενα.. σημασια εχει οτι καποια στιγμη εκει που τελειωσαμε και καθομασταν χαλαρα μεσα στην νυχτα, ακουμε αυτοκινητο να σταματαει..η πορτα της αυλης.. αυτες τις παλιες μεταλλικες!! χαχαχα ευτυχως δηλαδη.. και με την ουρα στα σκελια κυριολεκτικα πηδηξαμε και οι δυο απο την πισω πορτα της κουζινας.. το κλασικο στυλ σπιτιου επαρχιας, χωριου.. οπου εχει στην εισοδο διαδρομο-σαλονι.. στο βαθοσ πισω κουζινα και αριστερα ή δεξια κρεβατοκαμαρα!!
απο την λαχταρα μας..θυμαμαι.. καναμε ενα τεραστιο κυκλο πριν εμφανιστουμε στην πλατεια του χωριου για να παει εκεινος σπιτι του κι εγω στο πατρικο μου!! το τι αγχος τραβηξα μεχρι να φυγω, μηνα μας ειδε κανεις.. δεν λεγεται!! φυσικα και δεν ξανασυναντηθηκα μαζι της.. μακρια και αγαμ(π)ημενοι!!