Νέα

Εμπειριες με Παντρεμενες.. ας μαθουμε απο την εμπειρια μας..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redduck
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
εμπειρία την οποία είχα σκοπό να μη πω ποτέ εδώ μέσα αλλά θα τη πώ.

πριν 2 χρόνια είχα γνωρίσει  μια παντρεμένη απο chat. Ο άντρας της ελεύθ.επαγγελματίας τη παραμελούσε κι αυτοί ψαχνόντανε στα chat για πιπίνια. Μετά απο μια βδομάδα κι αφού είχαμε αλλάξει τηλέφωνα ήρθε σπίτι μου και πηδηχτήκαμε :tits:. Ανοίγοντας μετά το λάπτοπ μου βλέπει το bourdela.com και μου είπε πως το χει δει και η ίδια στο ιστορικό του άντρα της.

Συναγωνιστά συγνώμη.. :think:
Ηθικό δίδαγμα. Κύριοι του Bourdela που είστε παντρεμένοι, μην παραμελέιτε τα καθήκοντά σας στο σπίτι. :2funny: :2funny:

apos74

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2010
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Ετος 1999 25 χρονων, δουλευα προισταμενος φρεσκων προιοντων σε μεγαλη αλυσιδα super market.Ειχα καθημερινα επαφες σχεδον με ολους τους προμηθευτες του καταστηματος, καποια στιγμη χρειαστηκα επιπλεον εμπορευμα και πηρα τηλεφωνο τον προμηθευτη στο μαγαζι του για να δωσω την παραγγελια και το σηκωνει η συζυγος.... εχασα την φωνη μου.... η γυναικα ειχε φωναρα... την ακουγες και χτυπουσες τρεις μαλακιες στο λεπτο. Αφου ξεπερασα το σοκ τις εξηγω ποιος ειμαι και τη θελω.Απο  εκεινη την ημερα  οι παραγγελιες γινοταν μονο απογευμα  και συγκεκριμενη ωρα , ωστε να το σηκωνει η ιδια. Περασαν αρκετες μερες και δημιουργηθηκε μια οικιοτητα σε φαση να μιλαμε μεταξυ μας με τα μικρα ονοματα και για θεματα ασχετα απο την δουλεια.Πρωτη κινηση της κυριας αρχισε να μου στελνει επιπλεον εμπορευμα ως δωρο για την καλη συνεργασια μας και οταν μπορεσω με την πρωτη ευκαιρια να περασω απο το μαγαζι.Για μαλακες ψαχνεις λεω , ο αντρας της ηταν αλανι μεγαλο...σιγα μην πηγαινα.....Συνεχιζουμε απο το τηλεφωνο ολο χαχαχα και μπου χουχου ωσπου  τελικα σκαει μυτη στο μαγαζι  με την Μercedes ντυμενη σαν να βγηκε απο τσοντα , εξω ολα  βυζια κολια.'' Γεια σου '', μου λεει εφερα  την παραγγελεια σημερα γιατι αυριο δεν μπορει ο υπαλληλος να την φερει.Την κατσαμε την βαρκα (λεω)ετσι και μας παρει χαμπαρι το μαγαζι, τι να κανω το παιζω τρελιτσα κανω πως δεν βλεπω το θεαμα ,και γρηγορα την περναω απο τις παραλαβες στο γραφειο μου.Αρχιζει το παιχνιδι η κυρια, και εισαι ποιο μικρος απο κοντα και τι καλο παιδι εισαι και δεν ηρθες στο μαγαζι σε περιμενα.....και που βγανεις με την παρεα σου και αν εχω φιλους-φιλες..... ο πουτσος μου να γινει κονταρι , να προσπαθω να παραμεινω ηρεμος.... ωσπου ηρθε το τελειωτικο χτυπημα, εχεις δουλεια τωρα? θελεις να παμε για ενα καφε ...? δεν αντεξα ειπα το ΝΑΙ.
Μολις πηγαμε στο αυτοκινητο μου λεει οδηγα εσυ που ξερεις καλα την πολη σου.Δεν προλαβα να κανουμε διακοσια μετρα με το αμαξι και μου βαζει χερι... δεν σου αρεσω...... και μου δειχνει τις βυζαρες τις...... αυτο ηταν αλλαγη πορειας σε ξενοδοχειο εκτος πολεις , απομερο και εγινε του κουτρουλι ο γαμος. Η κυρια ηταν αγαμη πανω απο ενα χρονο, ο συζυγος ξενογαμουσε συνεχεια και ειχε μπλεξει με  κουμαρι και ηταν συνεχεια απων.
Περασα 6 μηνες φανταστικα..... μεχρι που την πηρε χαμπαρι ο αντρας της και κοψαμε λασπη.Περασμενα μεγαλεια....

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Πριν αρκετό καιρό, τα έλεγα σε chat site με μία παντρεμένη από την Κέρκυρα. Την είχα ψήσει να βρεθούμε, αλλά είχε ενδοιασμούς να συναντηθούμε εκεί που έμενε (λογικό), γιατί φοβόταν μήπως μας δει κάποιος κοινός γνωστός με τον άνδρα της.

Έτσι αποφασίστηκε από κοινού, να βρεθούμε στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, τα Ιωάννινα αφού εκείνη την εποχή είχα συχνά ταξίδια εκεί και με δικαιολογία γι' αυτήν ότι έπρεπε να κάνει ιατρικές εξετάσεις στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων που δεν μπορούσε να τις κάνει στην Κέρκυρα.

Πρώτη συνάντηση και με περίμενε στο δωμάτιο του ξενώνα που είχα κάνει κράτηση για τους δυό μας, με φαγητό γιατί έφθασα στα Γιάννενα αργά το μεσημέρι. Μόλις χόρτασα με τα εδέσματα που είχε αγοράσει, άρχισε η μάχη επί του καναπέως!

Συνολικά συναντηθήκαμε τρείς φορές, για ΠΣΚ.

Πέρασα σαν ΠΑΣΣΑΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ!!!

Τη δεύτερη και τρίτη φορά που βρεθήκαμε, είχε και πλάτες από τη μητέρα της. Αφού ήρθαν μαζί στα Γιάννενα, η μητέρα έμεινε σε ξενοδοχείο στην πόλη και εμείς φύγαμε για τα Ζαγοροχώρια!!!

Πολύ μετά αφού χωρίσαμε, έμαθα ότι "τον έτρωγε" από έναν Dj από τη Θεσσαλονίκη όπου τον συναντούσε στην Κέρκυρα.

(Μετά από 'μένα ξεψάρωσε αφού ήταν πρωτάρα.......) :grin: :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Πριν αρκετό καιρό, τα έλεγα σε chat site με μία παντρεμένη από την Κέρκυρα. Την είχα ψήσει να βρεθούμε, αλλά είχε ενδοιασμούς να συναντηθούμε εκεί που έμενε (λογικό), γιατί φοβόταν μήπως μας δει κάποιος κοινός γνωστός με τον άνδρα της.

Έτσι αποφασίστηκε από κοινού, να βρεθούμε στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, τα Ιωάννινα αφού εκείνη την εποχή είχα συχνά ταξίδια εκεί.

Πρώτη συνάντηση και με περίμενε στο δωμάτιο του ξενώνα που είχα κάνει κράτηση για τους δυό μας, με φαγητό γιατί έφθασα στα Γιάννενα αργά το μεσημέρι. Μόλις χόρτασα με τα εδέσματα που είχε αγοράσει, άρχισε η μάχη επί του καναπέως!

Συνολικά συναντηθήκαμε τρείς φορές, για ΠΣΚ.

Πέρασα σαν ΠΑΣΣΑΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ!!!

Τη δεύτερη και τρίτη φορά που βρεθήκαμε, είχε και πλάτες από τη μητέρα της. Αφού ήρθαν μαζί στα Γιάννενα, η μητέρα έμεινε σε ξενοδοχείο στην πόλη και εμείς φύγαμε για τα Ζαγοροχώρια!!!

Πολύ μετά αφού χωρίσαμε, έμαθα ότι "τον έτρωγε" από έναν Dj από τη Θεσσαλονίκη όπου τον συναντούσε στην Κέρκυρα.

(Μετά από 'μένα ξεψάρωσε αφού ήταν πρωτάρα.......) :grin: :grin: :grin:
τον house of fun :)

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.267
Πόντοι
5.595
..εμπειρια-cyber sex κολλαει εδω στο θεματακι...???
Να το πω...??!!! :grin:
Αντε..παμε..
Απο τσατακι εχω πιασει κουβεντουλα με μια ωραια τουμπανο μιλφρα...(παντρεμενη)που εμενε σε κοντινο νησι του Αιγαιου..
Μιλαμε η γυναικα..μεσ'την καυλα...  Εβγαζε φωτογραφιες γυμνες κ μου τις εστελνε..  της ελεγα τι να φοραει..τι χρωμα ζαρτιερες κλπ... και κατευθειαν εβγαζε την αντιστοιχη φωτο κ την εστελνε!!
Μετα αρχισαμε να ανοιγουμε καμερα...skype.. Μολις εφευγε ο αντρας της.. μου εστελνε μυνημα να μπουμε... και μου εμφανιζοτανε με διαφορικα καυλιαρικα εσωρουχα... Μετα αρχιζε επαιζε με τις τρυπουλες της... κλπ κλπ... :tits:
Μια μερα μου λεει... 'Αντε..ελα καμια βολτιτσα απο το νησι μου..να τα πουμε κ απο κοντα..!' :fuck2:
Δυστυχως ή ευτυχως ποτε μου δεν ειμουν μουνοδουλος...  Δεν θα εκανα τοσα χλμ απλα για να γαμησω...  Τις ειχα πει οτι βαριεμαι να ερθω μονος μου.. και μου ειχε πει το θεικο.. 'Παρε κ κανενα φιλο σου μαζι..'  :2on1:  Θυμαμαι το ειχα πει σε φιλαρακι τοτε... κ με ειχε φαει να παμε.... :2funny: αλλα τελικα ΔΕΝ!

Κλασικα, τελειωσε καπως αδοξα.. μια μερα που 'μιλαγαμε' στο skype... στις 2 η ωρα το βραδυ... με τον αντρα της να κοιμαται στο διπλα δωματιο... ξαφνικα.. ΞΥΠΝΗΣΕ!!! και τον ειδα πισω της στο πλανο...!!! :new_shocked:
Μετα μου ειπε οτι ο αντρα της με ψαχνει... και της ειπα οτι θα μου κλασει τα αρχιδια... Οπως κ εγινε!!! :sunglasses:

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
1999 πρέπει να βγήκε το πρώτο yaris στην Ελλάδα.

επειδη οι τυποι δεν γαμανε, βλεπουνε σιρινα και τον παιζουνε , νυχθημερον, νομίζουν οτι λεμε
ψέμματα για τις παντρεμενες.
Οπως ακριβως τα εξιστόρησα ειναι τα γεγονοτα, με την ΜΑΙΡΟΎΛΑ, του ΤΤ

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Την Αδυνατη την Πειραιωτησα εννοεις??
[/quote]

Ποιά είναι η αδύνατη η Πειραιώτισσα ένας Θεός ξέρει...........μάλλον για καμια άλλη λέω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom