Νέα

Εμπειριες με Παντρεμενες.. ας μαθουμε απο την εμπειρια μας..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redduck
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
468
Πόντοι
36
Ολα ξεκινησαν στην "αθωα" ηλικία που ημουν ακομη φοιτητης.. στην νυφη του Βορρα..
όπως καθε ευσυνηδειτος..φοιτητης ..ειπα κι εγω ν δουλεψω το καλοκαιρακι στην Χαλκιδικη..
με τα λιγα με τα πολλα.. με πηρανε σε ενα Ξενοδοχειο στην Χαλκιδικη για ολη την σαιζον.. απο Μαιο μεχρι Σεπτεμβριο..
Το ξενοδοχειο ηταν ιδιωτικο συγκροτημα που σημαινει μεν οτι ηταν μεγαλο.. αλλα δουλευε με αρκετα στενο φιλικο κυκλο για ολη τη σαιζον ως επι το πλειστον..
φυσικα υπηρχαν και οι τουριστες, και οι επισκεπτες του Παρ-Σαβ-Κου. που γινοταν χαμος και λιγοτερο τις καθημερινες.. αλλα η πληροτητα ηταν παντα ανω του 50-60% γαι εκεινη την εποχη.. μιλαμε για 90's..
Ως σχετικα ιδιωτικο-απομερο συγκροτημα.. ηταν φυσικο να αναπτυσσονται σχεσεις μεταξυ του προσωπικου.. Σερβιτοροι..μπαρμεν...ρεσεψιονιστ.. μιας και αυτα τ αποστα επανδρωναν κυριως εποχιακοι φοιτητες.. η νεαρα ατομα στην τελικη..
γαι να μην μακρυγορω, καποια μερα εκει που ηρθαν στο δωματιο μας εγω κι ενας φιλος μου μεναμε μαζι.. 2 ρεσεψιονιστ.. για να κοιμηθουμε.. μιας και για παιχνιδια πηγαιναμε συνηθως βραδυ παραλια για να μην δινουμε στοχο στους ενοικους..
πως σπαει το ποδι του κι ενα πρωι ερχεται να μας φωναξει το αφεντικο..γιατι ειχε ερθει ενα γκρουπ και επρεπε να ετοιμασουμε πιο νωρις πρωινα, και μεσα στον υπνο μας ασυναισθητα σηκωθηκε να ανοιξει μια κοπελα.. και...
μας βλεπει ο τυπος και τους 4 στο δωματιο σε μια φαση να σηκονομαστε μολις..δεν ειπε τιποτα.. μας ειπε ετοιμαστειετε να κατεβειτε.. και ως εδω ολα καλα.. με την αναμενομενη αμηχανια αρχικα.. γελοιο μετα απο μερους μας μεταξυ μας.. μαις και ο τυποσ ηταν 45-50? και η οψη του οταν ανοιξε την πορτα η κοπελα και μας ειδε και τους 4..ηταν..ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ!!1 ΧΑΧΑΧ  :rockon: :rockon:α ρε τι θυμηθηκα.. δοξες μεγαλες!!
τελος παντων το ολο σκηνικο εισαγωγη κολλαει στο οτι φυσικα εκεινος το μετεφερε στους κολλητους του.. οικογενειες.. και μας πικαρανε οι αντρες.. προφανως απο ζηλο.. να μαθουν.. καλα ρε κανατε παρτουζες πανωσ το δωματιο κι ετσι.. ελα ομως που υπηρχε και μια χωρισμενη παντρεμενη.. που εμ αυτο ως αφορμη αρχισε να γιενται πιο οικεια..και διαχυτικη μαζι μου.. βεβαια ειχε και παιδια..αλλα καποια στιγμη που ειχε στειλει τα παιδια παραλια με φιλικο ζευγαρι .. εκανε παραγγελια room service..
πηγαινω.. χτυπαω την πορτα μου ανοιγει..με το babydoll διαφανο που δεν εκρυβε τπτ..και μου λεει αφησε τα εκεισ το τραπεζι... εγω ξεροκαταπια..γιατι το θεαμα παροτι ηταν κοντα στα 35+ ειχε πολυ ωραιο σωμα.. μου λεει δεν θελεις να κατσεις μαζι μου παρεα λιγο..?
ψαρωσα..και με την μια μου την πεφτει!!
το τι εγινε.. το ελα να δεις.. χαμος κυριου..και ολα αυτα ενω δουλευα!!
καποια στιγμη με αναζητα ο φιλος μου στο κινητο και μου λεειπ ου εισια ρε μαλακα..σε ψαχνει το αφεντικο!.. με καλυψε αλλα εφυγα αρον αρον.. αφου ομως ειχε ηδη σιροπιαστει το γλυκο!! :fuck2: :pipa2:
επιστρεφω στο ποστο μου και μου ολα καλα.. μου λεει καποια στιμγη που ειμασταν πιο χαλαρα.. τι εκανες ρε μαλακα την γαμησες? του λεω το εριστατικο και μου λεει καλα εκανες.. φυσικα !!
ετσι ξεκινησε ενα παιχνιδι.. που ειχε αρκετα μεγαλη ποικιλια μιας και στο παιχνιδι μπηκε και η παντρεμενη.. με οποιες δυσκολιες βεβαια λογω παιδιων..
καποια στιγμη αμθαινω οτι θα ερθει και η αδερφη της..2-3 χρονια πιο μεγαλη.. γιατι αποτα 3 παιδια που ειχε μαζι της το 1 ηταν της αδερφης της!
Η αδερφη της μουναρα!! ακομη πιο ομορφη!!
ι εδω αρχιζουν τα ομορφα.. η μεγαλη αδερφη ηξερα οτι πηδιομουν με την μικρη.. και ενιοτε με πικαρε..
ωσπου καποια στιμγη που ειμασταν μονοι μου την επεσε στην ψυχρα και εγω φυσικα αλλο που δεν ηθελα την  :knockinb: :knockinb: χωρις να το ξερει η μικρη!! :dancing: :dancing:
το ολο σξκηνικο συνεχιστηκε και οταν επεστρεψα θεσσαλονικη.. απο οπου και ηταν οι κυριες..μενανε και μαζι γιατι και η δευτερη ηταν χωρισμενη.. οποτε.. κατεληξα να εχω παραλληλη σχεση με 2 αδερφες χωρισμενες με παιδια!! που η μια ηξερε η αλλη οχι!!
καλη φαση,... περασα τελεια.. εμπειρια ζωης .. εμαθα πολλα..και περασα υπεροχα.. το ολο σκηνικο διηρκεσε κοντα στο 1 χρονο.. ειχα πελον οικειοτητα και εμπαινα και στο σπιτι τους. ..
ο λογος που τελειωσε αρον αρον και εχασα και καθε επαφη.. ηταν οτι καποια στιγμη.. παιζοντας με τα παιδια..
ολοι μαζι με φωναζει το ενα μπαμπα!!! :idiot: :idiot: κι εκει  :headbang: :headbang: :headbang: :helpplea: :helpplea: σαν να μου εδωσε καποιος μια κλωτσια και επεσα απο τον 4ο που εμεναν!!
συνηδητοπποιησα οτι το φιλαρακι μου με το οποιο κρατησαμε επαφη απο τοτε που δουλευαμε μαζι.. ειχε δικιο.. μαλακα μου ελεγε.. προσεχε εινια χωρισμενη με παιδια ..μην καταληξεις μπαμπας!!
και ποσο δικιο ειχε!!
ξηγημενες και οι δυο.. πολυ καλες.. δεν μου εδωσαν ποτε αφορμη..αυτο πρεπει να τοπ ω.. ηξεραν βεβαια και λογω εμεπιριας ενδεχομενως πως να με παιξουν..ισως αι να ξερανε και οι δυο και εγω να ειχα την εντυπωση οτι ηξερε μονο η μια..
αλλα.. το σοκ με το παιδακι.. με προσγειωσε ανωμαλα!!

Εκτοτε φυσικα και εχω κι αλλες εμπειριες.. εκτος του λαδωαμτος που το αρχισα ως σπορ σχετικα προσφατα.. επειδη μου αρεσει το μασαζ.. που ομως εκ φυσεως περιεχει κατι ερωτικο και προεκψε τυχαια.. και εκ τοτε μπηκα στο τρυπακι και οπως ολοι μας το καθιερωσα.. και πιο επαγγελματικο..και οχι μονο το ερασιτεχνικο που δεν ξερεις αν σου κατσει..
συνεχιζω τα παιχνιδια μου με παντρεμενες.. αλλα εχοντας παρει πλεον το μαθημα μου..
Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ: περνας καλα.. πηδας καλα.. και ως εκει!! μακρια και αγαπημενοι!! οχι πολλα πολλαα!!
το 1990 κινητο δεν ειναι ουτε ο κοκκαλης στην ελλαδα μεγαλε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
468
Πόντοι
36
Την πρωτη παντρεμενη που γαμησα ημουν 25 χρονων φανταρος(μεχρι τοτε μας ειχε φαει η καψουρα) δεν χρειαστηκε καν να την γνωρισω και να την ριξω.Ειχα φιλο κολλητο που ειχε μαγαζι sex shop στην γειτονια μου.Μια ωριμη κυρια(40βαλε τοτε η ηλικια της) επαιρνε τηλεφωνο στο μαγαζι και ζητουσε τον Γιαννη τον υδραυλικο.Ο κολλητος μου ευγενικα της εξηγουσε οτι δεν υπηρχε Γιαννης υδραυλικος.Αυτη ομως συνεχιζε το βιολι της,ωσπου μια μερα που ειχα αδεια και περασα απο το μαγαζι να τον δω,και εκεινη την ωρα χτυπησε το τηλεφωνο.Ηταν η κυρια και εψαχνε τον Γιαννη παλι.Ο κολλητος σκεφτηκε αφου ειχα το ιδιο ονομα να μου δωσει το τηλεφωνο να της μιλησω,περισσοτερο για τον χαβαλε.Ελα που η κυρια ψαχνοτανε και κλεισαμε στο αψε σβησε ραντεβου να γνωριστουμε.Συνεπεστατη η κυρια ηρθε στο ραντεβου,γνωριστηκαμε και σε 2 μερες βρισκομασταν σε γνωστο πορνοξενοδοχειο της πολης(θεσσαλονικη) και απο εκεινη την ημερα εβγαλα το στρατιωτικο,λεγοντας τον Δεσποτη Παναγιωτη.Η κυρια ειχε αστειρευτες ορμες και ο συζυγος δουλευε σαν κοκκορακι,οποτε δεν μπορουσε να οργωσει το χωραφι οπως επρεπε.Τι ξενοδοχεια,τι στο πατρικο μου,τι στην αποθηκη κατω απο το σπιτι με τους γονεις μεσα στο σπιτι και την κυρια να φωναζει,με ξεζουμισε στην κυριολεξια.
Οταν τελειωσα το στρατιωτικο μετα απο καποιους μηνες,την ψιλοβαρεθηκα,και την πασσαρα σε φιλο που δεν ειχε απολυθει ακομα και τον εδερνε η αγαμια.Συνεπεστατη η κυρια,εννοειται πως δεν ειπε οχι.Η πλακα ειναι μετα απο καποιο διαστημα που δεν ασχολουμουν μαζι της αλλο,πηγα στον φιλο που δεν τελειωσε ακομα το στρατιωτικο και τον ειπα να βγουμε εξω.Φιλε,μου λεει δεν μπορω,εχω ραντεβου με την κυρια.Αμεσως μου περασε απο το μυαλο και του προτεινα να την παρτουζωσουμε.Και τι εκανε ο φιλος?.Στην αρχη αρνηθηκε γιατι ειπε οτι η κυρια δεν θα δεχοτανε.Τον πηρα με το ζορι στο αυτοκινητο μου,πηγαμε πηραμε την κυρια,βγηκαμε εξω απο την πολη σε κατι χωραφια,και εκει πηρα μερος και στην πρωτη μου παρτουζα.Η κυρια δεν καταλαβαινε τιποτα,δουλευε ολες τις τρυπες της,φωναζε,επιανε πουτσες,δοκιμασε ολες τις στασεις,μας ξεζουμισε στην κυριολεξια.Αυτο ηταν,εγω δεν την ξαναειδα,ο φιλος μου δεν την ξαναειδε(ετσι ειπε τουλαχιστον) και οσες φορες την αναφερουμε τωρα στην κουβεντα μας,σκαμε στα γελια.Να ειναι καλα εκει που ειναι.
φρεσκοαπολυμενος εσυ, φανταρος ο αλλος ακομα, επρεπε να την πατε για παρτουζα σε πεδιο βολης και οχι σε χωραφι.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

OP
OP
R

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
Προσφατα.. επισκεψη σε μια εταιρια για υποστηριξη σε θεματα δικτυων.. μετα την ολοκληρωση ενημερωση της προισταμενης.. μαις κυριας 40+ καλοδιατηρημενης ..θα μπορουσα να την παρομοιασω καλλιστα με την Μενεγακη!! ωστοσο δεν ηταν η Μενεγακη οποτε μην τρελενεστε :)
αφου ετοιμασα ολα τα απαραιτητα εγγραφα, πηγαμε στο γραφειο της να τα υπογραψει και να μου ζητησει αν μπορουσα ν της πω την γνωμη μου για καποιο θεμα που ειχε στο σπιτι της σε σχεση με την συνδεση ιντερνετ της και φυσικα ως καλο παλικαρι.. ειπα φυσικα οπου και καταληξαμε να δινουμε ραντεβου στο σπιτι της να διερευνησω το προβλημα των συνεχων διακοπων επιτοπου.
Κλεισαμε ραντεβου.. παρουσιαστηκα κυριος οπως κι εκεινη, παρων και ο συζηγος της, αφου μου προτεινανε καφε, προχωρησα τυπικα στην δουλεια μου.. καποια στιγμη μας χαιρεταει ο συζηγος και μενω εγω με την κυρια.
το προβλημα εξιχνιαστηκε και μετα παο προσκληση της καθησα να τελειωσω και τον καφε που μου ειχαν ετοιμασει.. δτην  κουβεντα πανω, της εξηγουσα καποια πραγματα για το ιντερνετ και το ενα εφερε οτ αλλο..πιαστηκαμε στον υπολογιστη της οπου εριχνα εγω σποντες..τι σου αρεσει.. αν μπαινεις.. σε πονηρες σελιδες οπου μπορει να κολλησεις σπαμ κοκ..εν πασει περιπτωση δεν παιχτηκε κατι.. ωστοσο μου προτεινε να παρω το φορητο της να το ελεγξω για ιους να βαλω καποιο antivirus κοκ.
οταν ολοκληρωσα τις εργασιες, μετα παο καποιες μερεσ κανονιζουμε ραντεβου αν της τον παραδωσω..
ετυχε και ειμαστανμονοι μιας και ηταν σχετικα νωρις απογεμα..αφου κανω τις απαραιτητες επισημανσεις που θα πρεπει να εχει υποψη της οταν χρησιμοποιει υπολογιστη φτανουμε στο κομματι της αμοιβης.. μιας και την ειψχα γνωρισει και μου αρεσε κιολας.. ο μουνοδουλος ειπα να μην με πληρωσει παρα μονο για το antivirus .. οποτε μιας και επεμεινε..ειπαμε να μου το ξεπληρωσει καποια στιγμη με καποιο καφεδακι επιπλεον.. ετσι προεκυψε να μου κανει κι αλλο καφε χωρις να φυγω.. και να ζητησω φρεσκια κρεμα στο καφε!! χαχα εκει τσιμπησε στο υπονοουμενο.. ηρθε κοντ αμου και χωρις να το καταλαβουμε βρεθηκαμε να φιλιομαστε και μετα να  :pipa2:.. τ αειδα ολα.. και φυσικα δεν χρειαστηκα παροτρυνση γαι να προχωρησουμε  σε  :tits2: :fuck1: :pipa3: :fuck2:.. εκ τοτε..συνεχισαμε να βρισκομαστε για σχεδον 1 χρονο εν αγνοια του αντρα της.. το μονο μας προβλημα ηταν οταν πηραν ενα σκυλακι που δεν μας αφηνε σε ησυχια οποτε τοκλειδωναμε..
η γκομενα το ειχε, απο  καθε αποψη.. ο λογος που ξεκοψαμε.. καποια στιγμη ωστοσο μας ψιλιαστηκε ο αντρας της.. και αναγκαστηκα ξεκοψαμε.. οταν την αναζητησα μετα απο μηνες, ειχε φυγει στα γραφεια της εταιριας στο εξωτερικο με τον αντρα της..
κριμα.. η μονη περιπτωση που μετανιωσα!!

OP
OP
R

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
το 1990 κινητο δεν ειναι ουτε ο κοκκαλης στην ελλαδα μεγαλε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Φιλτατε αρκανς...
μιας και βιαζεσαι να λογοκρινεις.. κανεις λαθος δεν ειπα οτι ειχα το 1990!! παροτι υπηρχαν κατι παντοφλες με κεραια που ξεδιπλωνε .. ωστοσο οχι δεν ημουν τυχερος να εχω.. ουτε και μεγιστανας φυσικα..
ωστοσο σε πληροφορω μιας και θελεις να ξερεις λεπτομερειες, η χρονολογια που αναφερομαι ειναι το  1998 και υπηρχαν κινητα!! και επειδη τυγχανε να εχω καποια σχεση με τον ΟΤΕ απο μεσα.. ειχα το ericsson με το πορτακι αν θυμασαι που εκανε μεγαλη επιτυχια.. οχι φυσικά οσο το νοκια 8210 που βγηκε λιγο αργοτερα..  το 1999 νομιζω.
οποτε μην βιαζεσαι να κρινεις εκ των ιδιων!!
διαβασε μεσα απο τις γραμμες και αν εχεις να πεις κατι εποικοδομητικο .. να το δεχτω εφοσον εχεις δικιο.. αλλα να με παιρνεις απο τα μουτρα οταν δεν με ξερεις και να με αμφισβητεις ετσι ορθα κοφτα.. φιλε μου παροτι δεν σε ξερω, με ενοχλει...
θελεις να πεις κατι πες το.. μην μου πετας ομως φατσουλες που μαλακιζονται!!!!! δικαιωμα σου να εχεις την γνωμη σου.. αλλα ειναι και δικαιωμα μου να μην δεχομαι να υπονοεις οτι λεω μαλακιες !!
δεν εχω διαθεση να το παμε σχοινι κορδονι οπως γινεται γενικοτερα.. απλως δεχομαι την αποψη σου, σου παραθετω την διευκρινηση απο μερους μου επειδη υπονοησες οτι λεω μαλακιες..
επιχειρηματολογησε επανω σε αυτο που λες και αν εχεις δικιο ειμαι ο πρωτος που θα το πω οτι λεω μαλακιες.. ωστοσο, δεν λεω γιατι δεν συνηθιζω να γραφω... να τρολαρω.. απλα και μονο για να ανεβασω τον αριθμο των μυνηματων μου και να φαινομαι παλιοσειρα.. με ολη μου την συμπαθεια μου σε οσους βοηθουν στην ενημερωση..
λοιπον...  εγω εδωσα την διευκρινηση γιατι αυτο θεωρησα σωστο απο την ωρα που με λογοκρινεις...και οποιος ειναι της σειρας μου λιγο πολυ θα το θυμηθει οτι ισχυουν οσα υποστηριζω για τα κινητα..

καλα να περναμε..και ελπιζω
τα δικα σου γραφομενα να ειναι ΠΙΟ οικοδομητικα απο τα δικα μου !!
και οι ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ αναρτησεις και σχολια να ειναι ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ απο τις δικες σου και των υπολοιπων γιατι αυτο σημαινει οτι θα βοηθηθουν ολοι οσοι μετεχουμε σε αυτο το φορουμ-σαητ..
καλο ξημερωμα... δεν μεταδιδω αλλο! :headbang: :headbang: :headbang:
καλη συνεχεια...

ioannis42

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
123
Πόντοι
0
Δεν υπάρχεται λεμε κλαιω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
φρεσκοαπολυμενος εσυ, φανταρος ο αλλος ακομα, επρεπε να την πατε για παρτουζα σε πεδιο βολης και οχι σε χωραφι.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

To καλο ητανε οτι την πασαρα και σε αλλο φιλο μου φανταρο,που την γαμησε κι αυτος.Ειπε τουλαχιστον ενα ευχαριστω,ενω ο κολλητος εκανε τον δυσκολο,εκανε τον αισθηματια,και νομιζε οτι η γκομενα θα πηδιοταν μονο μ αυτον.Κι ας την γαμουσα εγω πιο μπροστα.Οταν ειδε με ποση ευκολια δεχτηκε την παρτουζα,μπορει να εκλαψε απο μεσα του.Η κυρια ομως δεν χαμπαριαζε τιποτα.Δωστηνα πουτσα και παρτης την ψυχη.Η μαλακια μου ηταν οτι την εχασα.Και εφταιγα εγω γι αυτο.Μεγα λαθος.Εχουνε περασει ποσα χρονια απο τοτε(μιλαμε για το 91) αλλα μπορει να βρισκεται σε καμμια πουτσα πανω ακομα και τωρα.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Εγώ λίγο μετά έφυγα και ξαναγυρισα στα ορεινα της ελασσονας να βοσσκω προβατα και η ΑΝΝΑ έγινε -από ότι έμαθα αργότερα- βουλευτης στο ελληνικο κοινοβουλιο(αφού πρώτα άλλαξε το όνομά της σε ΗΛιας Κασιδιαρης).

Μωρή ΑΓΛαΐτσα είσαι τυχερή που χθες έφθασα μέχρι τα ορεινά της Γυρτώνης.

Διαφορετικά θα σου είχα ΓΛασσάρει την ΓΛίστρα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Μωρή ΑΓΛαΐτσα είσαι τυχερή που χθες έφθασα μέχρι τα ορεινά της Γυρτώνης.

Διαφορετικά θα σου είχα ΓΛασσάρει την ΓΛίστρα.
ισα μωρη που πηγες και γυρτωνη με πακετο εταιρικο πληρωμενα ολα....

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
πρώην συμμαθήτριες  ακόμα  και από το δημοτικό που φυσιολογικά έχουν παντρευτεί στέκουν ως σχετικές δεδομένου πως είναι παντρεμένες?

Συνημμένα

• idiot.jpg
    idiot.jpg
    68,9 KB · Εμφανίσεις: 19
  • datamouth_hello-idiot.jpg
    datamouth_hello-idiot.jpg
    80,6 KB · Εμφανίσεις: 14

Επισκέπτης
κανεις λαθος δεν ειπα οτι ειχα το 1990!! παροτι υπηρχαν κατι παντοφλες με κεραια που ξεδιπλωνε .. ωστοσο οχι δεν ημουν τυχερος να εχω.. ουτε και μεγιστανας φυσικα..

Η κινητή στην Ελλάδα ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 1992
(τότε ψηφίστηκε ο σχετικός νόμος, τα δίκτυα άρχισαν αρχές του 1993 να λειτουργούν).
ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙΣ.

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
Μολις ειχα τελειώσει τη σχολή και εψαχνα για μικρο, αμαξι, γιατι μονο με παπι 70cc, και εξάτμιση SEBRING, 85 DECIBEL, δεν έλεγε,χαλαγα λεφτα σε χυμενα,μπουρδελοχοτελ του κεντρου της αθηνας. Με το αμαξι, σκεφτομουν, οτι θα βγαινω παραεξω και θα γαμαω ΚΑΙ καμια γκόμενα, μεσα στο αυτοκίνητο.Ανοιγω μια εφημερίδα με αγγελίες και πέρνω τηλ/νο για ενα Νισσαν Μικρα. Το πουλούσε μια κυρία,Προισταμένη Τραπεζας, ταχυΔδρομικού Ταμιευτηρίου, που εμενε στο ΚΑΛΑΜΑΚΙ.
Οταν την συναντησα , της ειπα οτι θελω να το δοκιμάσω. Εκει που οδήγαγα στην παραλιακή ,
μου επιασε το χερι και μου ειπε, νεαρε δεν αλλαζεις καλα τις ταχύτητες, θα μου χαλασεις το σασμαν.
Φυσικα το επιασα το υπονοούμενο, σταμάτησα σε ενα παρκινκ , και αρχισαμε το χαμουρεμα, που κατέληξε σε πιπα. Στην επιστροφή, με καλεσε για ποτό στο ρετιρέ που εμενε.
Ο αντρας της έλειπε, ήταν ναυτικός και θαλασσοδερνόταν, στον ατλαντικό ωκεανο. Ξεσκιστήκαμε , ηπιαμε και λίγο από το 12αρι Jack Daniels, και έφυγα. Tην αλλη μερα , με παίρνει τηλ/νο , και με ρώτησε εαν τελικά θα παρω το αμάξι της, της ειπα ευχαριστώ, όχι , θα παρω ένα, γιαρις, και μου είπε στην, οτι επειδή με συμπάθησε, θα μου το χαρίσει. Συμφώνησα,συναντηθήκαμε, στην Γλυφάδα, φτιαξαμε τα χαρτια και πηρα το Νισσαν Μικρα. Στην πορεία και ενω συνεχίζαμε και βρισκόμασταν, σπίτι της, της γνωρίζω, εναν φίλο μου Γλυφαδιώτη, ο οποίος συνέχισε το έργο μου, δηλαδή να την γαμαει, όσο ο αντρας της , ο Καπετάνιος,  έλλειπε, μπαρκαρισμένος , σε δεξαμενόπλοιο, του Λαιμού.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Μολις ειχα τελειώσει τη σχολή και εψαχνα για μικρο, αμαξι, γιατι μονο με παπι 70cc, και εξάτμιση SEBRING, 85 DECIBEL, δεν έλεγε,χαλαγα λεφτα σε χυμενα,μπουρδελοχοτελ του κεντρου της αθηνας. Με το αμαξι, σκεφτομουν, οτι θα βγαινω παραεξω και θα γαμαω ΚΑΙ καμια γκόμενα, μεσα στο αυτοκίνητο.Ανοιγω μια εφημερίδα με αγγελίες και πέρνω τηλ/νο για ενα Νισσαν Μικρα. Το πουλούσε μια κυρία,Προισταμένη Τραπεζας, ταχυΔδρομικού Ταμιευτηρίου, που εμενε στο ΚΑΛΑΜΑΚΙ.
Οταν την συναντησα , της ειπα οτι θελω να το δοκιμάσω. Εκει που οδήγαγα στην παραλιακή ,
μου επιασε το χερι και μου ειπε, νεαρε δεν αλλαζεις καλα τις ταχύτητες, θα μου χαλασεις το σασμαν.
Φυσικα το επιασα το υπονοούμενο,
μετα της εβαλες ολες τις ταχυτητες μαν;δοκιμασες και την οπισθεν;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ναι οι παντρεμενες αποτελουν δελεαρ για τους νεολαιους,προσοχη ομως μην σας κυνηγαει ο αντρας τους!

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
468
Πόντοι
36
Φυσικα το επιασα το υπονοούμενο, σταμάτησα σε ενα παρκινκ , και αρχισαμε το χαμουρεμα, που κατέληξε σε πιπα. Στην επιστροφή, με καλεσε για ποτό στο ρετιρέ που εμενε.
Ο αντρας της έλειπε, ήταν ναυτικός και θαλασσοδερνόταν, στον ατλαντικό ωκεανο. Ξεσκιστήκαμε , ηπιαμε και λίγο από το 12αρι Jack Daniels, και έφυγα. Tην αλλη μερα , με παίρνει τηλ/νο , και με ρώτησε εαν τελικά θα παρω το αμάξι της, της ειπα ευχαριστώ, όχι , θα παρω ένα, γιαρις, και μου είπε στην, οτι επειδή με συμπάθησε, θα μου το χαρίσει. Συμφώνησα,συναντηθήκαμε, στην Γλυφάδα, φτιαξαμε τα χαρτια και πηρα το Νισσαν Μικρα. Στην πορεία και ενω συνεχίζαμε και βρισκόμασταν, σπίτι της, της γνωρίζω, εναν φίλο μου Γλυφαδιώτη, ο οποίος συνέχισε το έργο μου, δηλαδή να την γαμαει, όσο ο αντρας της , ο Καπετάνιος,  έλλειπε, μπαρκαρισμένος , σε δεξαμενόπλοιο, του Λαιμού.
ταχυδρομικο Ταμιευτηρίο
Νισσαν Μικρα
σασμαν
πιπα
καπετανιος
12αρι Jack Daniels

τα χτυπας ολα μαζι στο μιξερ και το κεικ ειναι ετοιμο.
τρως το κεικ πινεις το γαλατακι σου και νανακια για το επομενο ονειρο.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχουν μούσια παντού......εγώ σε μια εμπειρία μου με παντρεμένη που μιλούσα απο zoo (δυνατό) την έπεισα να βγούμε για καφέ......με το που τη συναντάω της λέω οτι δεν έχω όρεξη και να πάμε καμια βόλτα με το αμάξι που θα είμαστε και πιο ήρεμα......μόλις ανεβάζω χειρόφρενο χρειάστηκαν 20 λεπτά για να μπώ......ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ........

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
19
Πόντοι
1
Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχουν μούσια παντού......εγώ σε μια εμπειρία μου με παντρεμένη που μιλούσα απο zoo (δυνατό) την έπεισα να βγούμε για καφέ......με το που τη συναντάω της λέω οτι δεν έχω όρεξη και να πάμε καμια βόλτα με το αμάξι που θα είμαστε και πιο ήρεμα......μόλις ανεβάζω χειρόφρενο χρειάστηκαν 20 λεπτά για να μπώ......ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ........

Την Αδυνατη την Πειραιωτησα εννοεις??

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Arcans αλλαξε χερι τυπε.Αν δεν εχεις να πεις κατι ασε τα εικονιδια ησυχα.Ειμαι εδω τοσα χρονια και εχω ποσταρει ελαχιστες φορες,
αν ηθελα να το παιξω καποιος θα ακολουθουσα την τακτικη σου.

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
ταχυδρομικο Ταμιευτηρίο
Νισσαν Μικρα
σασμαν
πιπα
καπετανιος
12αρι Jack Daniels

τα χτυπας ολα μαζι στο μιξερ και το κεικ ειναι ετοιμο.
τρως το κεικ πινεις το γαλατακι σου και νανακια για το επομενο ονειρο.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μινχαουζεν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom