Νέα

Εμπειρίες BDSM Αναγνωστών .

• Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
28
Πόντοι
6
Πηγή : [URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/[/url]
Εμπειρίες BDSM Αναγνωστών : [URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/p/blog-page_10.html[/url]

Αποφάσισα να εγκαινιάσω μια νέα ενότητα στο μπλόγκ και συγκεκριμένα , μια σελίδα αφιερωμένη αποκλειστικά στις απόψεις των αναγνωστών .
Κατά καιρούς δέχομαι στο mail διάφορες ερωτήσεις , απορίες και ιδέες απο αναγνώστες και αναγνώστριες απο τις οποίες , πολλές φορές εμπνέομαι και γράφω άρθρα σχετικά με όσα καταλαβαίνω ότι τους απασχολούν ή απλώς απαντώντας σχετικά με τα φετίχ και τα παιχνίδια που τους αρέσουν .
Θα ξεκινήσω λοιπόν την ενότητα «Γωνιά των Αναγνωστών» με τις ιδέες σας και τις εμπειρίες σας σχετικά με τον δημόσιο εξευτελισμό που τόσο πολύ φαίνεται ότι άρεσε , ειδικά στις Κυρίες αναγνώστριες του μπλόγκ.
Η Εύα , είναι μια τακτική αναγνώστρια του μπλόγκ και μάλιστα μου έχει δώσει έμπνευση με τα ερωτήματά της .  Δείτε τι μας γράφει ..

Εξευτελισμός μπροστά στις φίλες μου .
[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/2011/12/blog-post_10.html[/url]

.... διαβάζω το site σου καιρό τώρα , απο όταν μου το έστειλε μια φίλη μου που της αρέσει και εκείνης . Μου αρέσουν όσα γράφεις για την γυναικεία κυριαρχία μιας και ανέκαθεν μου άρεσε να έχω το πάνω χέρι στις σχέσεις μου . Οι άντρες με βρίσκουν ελκυστική και δεν είχα ποτέ ιδιαίτερη δυσκολία να περνάει το δικό μου .
Στις σελίδες σου όμως είδα ότι και εσάς των αντρών σας αρέσει οπότε ΟΚ ! με βρίσκει σύμφωνη και εμένα .
Με τον Πέτρο είμαστε μαζί ένα χρόνο τώρα και μπορώ να πώ ότι έχω το πάνω χέρι στην σχέση μας . Έχουμε μια πολύ καλύ σεξουαλική ζωή αλλά αυτό που μου αρέσει είναι ότι απο την αρχή μου είχε πει ότι είναι ποδολάγνος και του αρέσουν τα γυναικεία πόδια . Αυτό για μένα ήταν και το κλειδί να τον υποτάξω μιας και λατρεύω και εγώ τα ψηλοτάκουνα και την φροντίδα των ποδιών μου .
Πριν μια εβδομάδα και ενώ βλέπαμε ταινία στο σπίτι μιας φίλης , τον έβαλα να μου κάνει μασάζ στα πόδια και να τα φιλήσει , μπροστά στα μάτια της έκπληκτης φίλης μου .
Έπρεπε να τον έβλεπες πως είχε κοκκινήσει αλλά δεν τόλμησε να πεί τίποτε . Υπάκουσε , γονάτισε μπροστά στο καναπέ , μου έβγαλε τις γόβες και μου έκανε μασάζ ενώ η Μαρία          (η φίλη μου) είχε μείνει με ανοικτό το στόμα . Μετά ζήλεψε και ήθελε και αυτή .
Βρεθήκαμε να μας φιλά τα πόδια ο Πέτρος ενώ είχα καταλάβει ότι είχε ερεθιστεί κιόλας. Φυσικά δεν έγινε κάτι άλλο , είμαι πολύ κτητική για να τον μοιραστώ αλλά σαν εμπειρία ήταν πολύ έντονη και μου άρεσε .
Απάντηση :
Εύα , να είσαι σίγουρη ότι ο Πέτρος το ευχαριστήθηκε πιό πολύ απο εσάς , ειδικά αν είναι και ποδολάγνος όπως λες . Είσαι πολύ δυναμική και κυριαρχική και προβλέπω πολλά κίνκυ παιχνίδια που θα ακολουθήσουν .
Θα περιμένω και άλλα ....

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Καλα, εξευτελισμος ειναι αυτος? αλλα ονειρευεται ο Λαγουδακης για σενα.

OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
28
Πόντοι
6
Δεν ξέρω σου αρέσει ή όχι ανάρτηση αλλά αυτή την φορά δεν την έγραψα εγώ αλλά μια γυναίκα  :s&m_2:
Συμπέρασμα ;
Μάλλον υπάρχει κόσμος που του αρέσει το bdsm οπότε για κάποιους λίγους που δεν τους αρέσει ας κάνουν υπομονή

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
τυπε tsouli απορω πως δεν εχει εμφανιστει ακομα o lagoudakis να αρχισει τις ανηθικες προτασεις του :grin:..η συμμετοχη του lagoudaki σε καθε νεο thread που ανοιγεις εχει γινει "must" πλεον :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Μην λες τέτοια εδώ μέσα, είσαι εκτός θέματος... :sunglasses:

Επισκέπτης
Ναι αλλά BDSM λέγεται όταν η γυναίκα δέρνει τον άντρα, το αντίστροφο που λες εσύ ονομάζεται έρωτας... :grin:

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Βεβαίως...
Ξεκινάμε και γράφουμε την απάντησή μας αφού έχουμε ανοίξει την ''απάντηση'', όταν τελειώσουμε πατάμε ''αποστολή'',  εάν τώρα κάποιος έχει προλάβει και έχει στείλει μήνυμα πρίν από εμάς, τότε κάνουμε copy αυτά που γράψαμε, πάμε στο σχόλιο που θέλουμε ν' απαντήσουμε και κάνουμε paste. ;)

Επισκέπτης
Δεν χρειάζεται να κάνεις paste. Απλά πατάς το κουμπί "Εισαγωγή παράθεσης" στο σχόλιο που θες ν' απαντήσεις ;)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δεν ξέρω σου αρέσει ή όχι ανάρτηση αλλά αυτή την φορά δεν την έγραψα εγώ αλλά μια γυναίκα  :s&m_2:
Συμπέρασμα ;
Μάλλον υπάρχει κόσμος που του αρέσει το bdsm οπότε για κάποιους λίγους που δεν τους αρέσει ας κάνουν υπομονή
Γραψε αγαπητε και καμια ιστορια με γυναικα να δεχεται εξευτελισμο.
Θα εχει μεγαλυτερη επιτυχια σε αυτο το σιτε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom