wrangler1996
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2018
- Like
- 931
- Πόντοι
- 96
Έχετε γαμησει ποτέ πορνοστάρ Ελληνίδα ή ξένη?
εγω την αννα πορνοσταρ απο τα σπαρΈχετε γαμησει ποτέ πορνοστάρ Ελληνίδα ή ξένη?
Έλενα Χατζή, έχω ανεβάσει και κριτική, όπως και άλλες δύο ή τρεις που ήρθαν στην Ελλάδα και σε αυτές έχω ανεβάσει κριτική!!!Έχετε γαμησει ποτέ πορνοστάρ Ελληνίδα ή ξένη?
Η Ashley Bulgari πιανεται ?
σκαει στα αθηναϊκα στουδιος + cg ανα τακτα διαστηματα.Πορνοστάρ είναι. Που την γάμησες;
αρχικα σε στουντιο και μετα σαν call-girl . . .Πορνοστάρ είναι. Που την γάμησες;
Φυσικα και πιανεται.Η Ashley Bulgari πιανεται ?
Άρχοντα,στείλε μήνυμα στον χρήστη Γιόρκι (Υorkie) να σου πει τις εντυπώσεις του ή διάβασες τις κριτικές* του.Έχετε γαμησει ποτέ πορνοστάρ Ελληνίδα ή ξένη?
Και βαβατση ρε σκύλε; Από τις τσόντες φαίνεται πως ζει για το καβλι το κορίτσιΛοιπον ξεκινω:
Dellai Twins παρτουζα με 8 αντρες. Ομαδικα χυσιματα και κατουρηματα . Ηταν στο πλαισιο μπατσελορ πριν 3 χρονια.
Δοκιμασμενο αυταρχικο με την Ηλεκτρα Γαλανου πριν μια 8ετια. Ποδολαγνεια η απολυτη.
Cathy Heaven καλοκαιρι η οποια ειναι ο,τι πιο τουμπανο εχω δει στη ζωη μου. Με τρελο μαυρισμα σε φτιαγμενο κωλο.
Σαντρα ρωσικη ολντ πιπα. Δεν μπηκα μεσα.
Lara De Santis τα πιο πολλα λεφτα που εδωσα ποτε. Πριν 2 χρονια στην Ιταλια σε επαγγελματικο ταξιδι. Θαρρω κοντα στο 800αρι για 3 ωρες απολυτου ξεφτυλισματος. Εκει εγιναν τα παντα περα απο το να μου χωσει στραπον ή το ποδι στον πατο.
Βουλα Βαβατση το πιο ωραιο ξεφτυλε ελληνικο.
Δεν πηγα με Ελενα Χατζη δυστυχως και το μετανιωνω ηθελα απειρα να μου κανει ποδολαγνεια, μαμαδιστικη πιπα οπως στην ταινια με τον φιλο του γιου και να καταληξουμε στο μπανιο ανταλλασοντας υγρα.
Κοιτα φιλε ζω γι αυτο που οι αλλοι το ονομαζουν ανωμαλο. Λατρευω το καλο σεξ και η κυρια ξερει να γαμιεται το ιδιο ειτε με ενα ειτε με 4 οπως στις τσοντες. Ναι τρελη εμπειρια, μακαρι το λιμανι μου να ηταν ετσι, αλλα δυστυχως η μοναξια ειναι η συντροφος για την επομενη περιπετεια.Και βαβατση ρε σκύλε; Από τις τσόντες φαίνεται πως ζει για το καβλι το κορίτσι