Επισκέπτης
Τύπε που διαδραματίστηκε η περίπτυξη;
Σε χοτέλι ή σε σπίτι;Μη βρεθούμε σε κανά χαντάκι
σε χοτέλι φίλε
Τύπε που διαδραματίστηκε η περίπτυξη;
Σε χοτέλι ή σε σπίτι;Μη βρεθούμε σε κανά χαντάκι
Το δυο πούτσες σε μια τρύπα,μουνί ή στόμα,ακούγεται καλό φίλε.Και με καλό μουνί όπως λες,ακόμη καλύτερο.σε χοτέλι φίλε
Το δυο πούτσες σε μια τρύπα,μουνί ή στόμα,ακούγεται καλό φίλε.Και με καλό μουνί όπως λες,ακόμη καλύτερο.
το μαρακι το ασκουσεδύο πούτσες και σε μουνί και σε στόμα...το κλασσικό dp μουνί-κώλος δεν το ασκεί όμως :-
Ντάξει τύπε,εγώ δεν είμαι και κωλάκιας έτσι κι αλλιώς.Ψιλοψήνομαι να πω την αμαρτία μου.Ο τύπος είναι ο κλασσικός Βούλγαρος σαν δίφυλλη ντουλάπα;δύο πούτσες και σε μουνί και σε στόμα...το κλασσικό dp μουνί-κώλος δεν το ασκεί όμως :-
σε χοτέλι φίλε
Ντάξει τύπε,εγώ δεν είμαι και κωλάκιας έτσι κι αλλιώς.Ψιλοψήνομαι να πω την αμαρτία μου.Ο τύπος είναι ο κλασσικός Βούλγαρος σαν δίφυλλη ντουλάπα;
Μην έχει τίποτα περίεργες ορέξεις να μπορώ να τον κουμαντάρω,γιατί είμαι κι ομορφόπαιδο,μη βρω κανά μπελά
Ντάξει,θα τον ψαρώσω με το φίδι μου και την λιπαρή κοιλίτσα μουναι είχε σωματότυπο ανεπτυγμένο , αλλά ήταν οκ στρειτ το παλληκάρι
Ντάξει,θα τον ψαρώσω με το φίδι μου και την λιπαρή κοιλίτσα μου
Καλημερα Μανο μπραβο γιατι εδω μπερδευτηκαμε για πειτε και ξεκαθαριστε το τι λετε για το 2 & 3 ερωτημα???
η ιδια κοπελια, καιο στις δυο αγγελίες , ειναι απο ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. παει και μονη της στα 150 €. δεν κανει ελεύθερο στοματικο. κανει λεσβιακό με φίλη της δηλαδή 300 € και βαλε.......
Ωραια γυναικα περασα πολυ ωραια μαζι τους ειναι ολα αληθειαΓια αυτήν την αγγελία... ... πείρα αυτήν την απάντηση...
Καλησπέρα
Το κόστος είναι 160 χωρίς πρωκτικό ή 200 ευρώ με πρωκτικό + το δωμάτιο του ξενοδοχείου. Προσφέρεται ελεύθερο στοματικό, φιλιά, χάδια, dp, ελεύθερη εκσπερμάτωση. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα στραπ ον για όποιον ενδιαφέρεται. . Πίεση χρόνου και αριθμού εκτονώσεων δεν υπάρχει και αυτό το εννοούμε. Μιλάμε λοιπόν για περίπου 3 ώρες, όσες μας επιτρέπει την ημιαδιαμονή το χοτέλ Πρίαμος, στο οποίο συνήθως συναντιόμαστε στο Καλιμάρμαρο χωρίς αυτό να είναι δεσμευτικό. Εννοείται ότι μπορούμε να κανονίσουμε και σε άλλο ξενοδοχείο. Δεν είμαστε επαγγελματίες με τη στενή έννοια του όρου, απλώς κάνουμε την καύλα μας συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Το ζητούμενο είναι να περάσουμε και οι 3 καλά. Καθημερινές είμαστε διαθέσιμοι γύρω στις 11+μ.μ.. Σ/Κ είμαστε πιο ευέλικτοι.η εχεμύθεια εννοείται ότι παρέχεται και απαιτείται κι από μας. Όποια διευκρίνιση ή ό,τι θα ήθελεςνα μάθεις περαιτέρω μπορείς να μας ρωτήσεις.
Αν σε ενδιαφέρει, στείλε μας μνμ
Ευχαριστούμε
Ωραια γυναικα περασα πολυ ωραια μαζι τους ειναι ολα αληθεια
Για να καταλάβω καλύτερα : κάνει τελειωτικό ελεύθερο ή γυναίκα ? χωρίς προφυλακτικό όλα μέσα ?[size=12pt]Καλημέρα συμπαίκτες
Έχει δοκιμάσει κάποιος να μας πει περισσότερα
Η απάντηση τους είναι ότι δεν είναι επαγγελματίες και με 80 ευρώ τους συναντάς χωρις χρονικό περιορισμό... η γυναίκα είναι Ρωσσίδα milf και ο τύπος συμμετέχει μόνο αν του το ζητήσουμε...στο mail στέλνουν και φωτογραφίες!!![/size]
καλο κορμακι η γυμνάστρια ε;Ωραια γυναικα περασα πολυ ωραια μαζι τους ειναι ολα αληθεια
Ωραια γυναικα περασα πολυ ωραια μαζι τους ειναι ολα αληθεια