bignick14
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 38
- Πόντοι
- 16
τους ξέρει κανένας?
τους ξέρει κανένας?
δεν βγαζει τιποτα το google!
Συμφωνω φιλε μου...το εχεις βαλει το θεμα στην σωστη του θεσηστην πρώτη περίπτωση πρόκειται για κάτι σαν "σχέση"....ενώ στην δεύτερη πρόκειται απλά για "εμπειρία"...το θέμα της πληρωμής (που ανακύπτει κατά τη δεύτερη) αν και μπορεί να θεωρηθεί "αντιαισθητικό" ή "αντιρομαντικό", είναι κάτι το καθαρά "συμβατικό" (ίσως και συμβολικό), γι'αυτό και καλό είναι να αντιμετωπίζεται με κατανόηση!!!
τους ξέρει κανένας?
Συμφωνω φιλε μου...το εχεις βαλει το θεμα στην σωστη του θεση
πολωνοι , οχι κατι το ιδιαίτερο. η γκομενα παει και μονη αλλα τα χρηματα δυσαναλογα για stadart υπηρεσιες . 150 η ωρα ???? και η γκομενα σιτεμενη ????ΚΑΥΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ!!!
αν μάθει κανείς περισσότερα ας ενημερώσει!!!
ΚΑΥΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ!!!
αν μάθει κανείς περισσότερα ας ενημερώσει!!!
πολωνοι , οχι κατι το ιδιαίτερο. η γκομενα παει και μονη αλλα τα χρηματα δυσαναλογα για stadart υπηρεσιες . 150 η ωρα ???? και η γκομενα σιτεμενη ????
πολύ καλή η γκόμενα(ξανθιά μαυρομάτα με ωραίο πρόσωπο)...το ζευγάρι είναι από Βουλγαρία και η τιμή πολύ καλή 100 ευρώπουλα για 1 ώρα...έκανα double vaginal και διπλή πούτσα στο στόμα...κοντολογίς pse κατασταση...το μόνο αρνητικό οτι δεν δίνει λώκο η γκόμενα.
εγω το μαρακι παντως τζαμπα το ξεσκιζα κι ο γιαννακης επαιρνε ματι
με συγχωρεις μιλω για αλλο ζευγαρι. μην παραπληφορω κιολας.
Μας μπερδέψατε συνάδελφοι!!!
Εξηγήσατε παρακαλώ:
1. Τι γνωρίζετε για το ζευγάρι της αγγελίας, για το οποίο και το αρχικό ερώτημα...
2. Ποιό είναι το έτερο ζευγάρι, για το οποίο ομιλεί ο ανωτέρω συναγωνιστής...
και τέλος
3. Ποιό είναι το Μαράκι και ποιός ο Γιαννάκης? (είναι προσβάσιμοι και σε μας???)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!
Καλημερα Μανο μπραβο γιατι εδω μπερδευτηκαμε για πειτε και ξεκαθαριστε το τι λετε για το 2 & 3 ερωτημα???Μας μπερδέψατε συνάδελφοι!!!
Εξηγήσατε παρακαλώ:
1. Τι γνωρίζετε για το ζευγάρι της αγγελίας, για το οποίο και το αρχικό ερώτημα...
2. Ποιό είναι το έτερο ζευγάρι, για το οποίο ομιλεί ο ανωτέρω συναγωνιστής...
και τέλος
3. Ποιό είναι το Μαράκι και ποιός ο Γιαννάκης? (είναι προσβάσιμοι και σε μας???)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!
δεν ξέρω τι λέει ο συνάδελφος, εμένα μου είπαν ότι είναι από Βουλγαρία και μάλιστα πιάσαμε και κουβέντα για το Bansko ;)...το σιτεμένη που αναφέρει είναι λίγο υπερβολικό, η κοπέλα είναι μάλλον 35+( λέει πως είναι 29) και το σώμα της είναι μια χαρά και έχει και ωραίες ...τώρα τιμή εμένα μου ζητήσαν 100 ευρώ από το κινητό χωρίς να τους γνωρίζω....απο λινκ στο συγκεκριμένο θρεντ το βρήκα χθες το κινητό...παρε ενα τηλεφωνο να κατατοπιστείς ο ίδιος
Τύπε που διαδραματίστηκε η περίπτυξη;