Επισκέπτης
Γιατι στη βουλγαρια ρε αδερφε? κει πανω εχεικρυο...
δροσιά τύπε...
κρύο έχει Σουηδία και πάνω
Γιατι στη βουλγαρια ρε αδερφε? κει πανω εχεικρυο...
Εχει και πιο κατω..εχω ανεβει αρκετα πανω και ο κολος μου αρχησε να κρυωνει απο τη σερβια ακομα...εκει επρεπε να παρεις διαμερισμα...βελιγραδι!δροσιά τύπε...
Εχει και πιο κατω..εχω ανεβει αρκετα πανω και ο κολος μου αρχησε να κρυωνει απο τη σερβια ακομα...εκει επρεπε να παρεις διαμερισμα...βελιγραδι!
Δε ξερω γιατι το λες αυτο αλλα αν δει ο διμιτρακης τις σερβες θα του φυγουν τα τσισα...εγω τις ειδα και αλλαξα βρακι...τύπε μη λες τέτοια, γιατί θα μας διαβάσει ο dimitrakis και θα μας λέει πιρφόρους μετά
Μιλαμε για αλλη φαση οι βοροιες γενικα.Τιποτα δε πευτει κατω απο 1.70...δεν ειδα ουτε ενα κολο πλαδαρο ρε στο λογο μου ολλες ητανε ετοιμοπολεμες.Και κυριως εκει πανω ξερουν να πινουν αντρικια!!!
φιλε εχει κι αλλους αυτο ειναι σιγουρο..δεν το κανει γιατι ειναι πορνη ομως..πρεπει να επιβιωσει..και γι αυτο την λυπαμαι
δροσιά τύπε...
ποσο πιο πανω τυπε,στους εσκιμωνους του βορειου πολου; :o
δεν λεω απο φιλοξενεια σκιζουν,μεχρι τις γυναικες τους σου τραταρουν,και ειναι και καλα μουνια
Φιλαράκο πιθανόν ο λόγος που σου απέκλεισε δεσμό και στο ξέκοψε ήταν γιατί ήξερε ότι αυτός ήταν ο πιο σίγουρος τρόπος για να κολλήσεις εσύ πάνω της και να τη καψουρευτείς χοντρά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη κόλα από την άρνηση. Βαράει κατ' ευθείαν στον ανδρικό εγωισμό και σε καταλήγει σε κατάσταση εμμονής. Το έχω βιώσει αυτό που σου λέω σε νεώτερη ηλικία, αλλά το έχω δεί σαν μοτίβο και σε άλλους αντρες. Οι γυναίκες και ιδίως οι όμορφες σε παιχνίδια συναισθηματικής φύσεως που καταλήγουν σε παιχνίδια ελέγχου ( mind games ) είναι πραγματικά άπιαστες. Το κάνουν σχεδόν ενστικτωδώς. Η παροιμία το μουνί σέρνει καράβι λαικά σε αυτό το γεγονός παραπέμπει.η κοπελα μου φερθηκε πολυ τιμια και μου ειχε αποκλεισει δεσμο και τετοια..απλα εγω ειχα φαει κολλημα και ηλπιζα..κανενα παραπονο απο την κοπελα που ηρθε μαζι μου και 2 σαβ/κυριακα σε Συρο και Μυκονο
Καλύτερα να μετανοιώνω για κάτι που έκανα παρά για κάτι που δεν έκανα. Μη το παίρνεις λοιπόν βαριά. Εκανες τη γκάβλα σου, το τράβηξες αρκετά παραπάνω από όσο έπρεπε, αλλά τελείωσε. Κάνεις τον απολογισμό σου και χαίρεται.
ναι δεν ειπα οτι δεν το ευχαριστηθηκα..οσο για το που πηγαμε για φαγητο..σε πασιγνωστη ψαροταβερνα στην Γλυφαδα..οσο για το οτελ ειχαμε στο στριπ αρκετες φορες κανει φραπεδακια οποτε δεν ηταν αποτομο που της το ζητησα..απλα ειχα πιστεψει οτι γουσταρε σχεση κλπ..ειπα εγω ημουν ο φταιχτης..απλα με αντιμετωπισαν αχαριστα αυτο μου εκανε εντυπωση..
Πως γινεται ρε φιλε να νομιζες οτι πηγαινες για σχεση με την ξεκωλιαρα οταν σου εκανε φραπεδιες στο κωλομπαρο?
Παμε καλα ρε μαλακες?
Καλημερα τυπε μου, εκανα παραθεση στο δικο σου ποστ κια οχι στου τυπου που ανοιξε το θρεντ γιατι ειπες τα καταληλα λογια , αυτο ακριβος παιχνιδι μυαλου......μουχει τυχει και μενα.....αλλα δεν καταφερε μετα απο 8 μηνες νταραβεριου να μου αποσπαση ουτε μια δεκαρα.....περασα καλα αλλα πονεσα κια πολυ φυσικα θιγμενος εγωισμος που αργοτερα καταλαβα οτι δεν επρεπε να διχτο και ηρεμησα.....και σεχ εθισμος οπου μετα απο 4 μηνες χαλαροσα και ολα ηταν πιο καλα κια απο πριν γιατι οτι δε σε σκοτονη σε κανει πιο δυνατο Φυσικα δεν ξανα θελω τετοια εμπειρια οχι γιατι φοβαμε μην χασο χρηματα κτλ....για λογουσ καθαρα ψυχολογικους ακομα και αν γνωρισο μια κοπελα του χωρου παντα λεμε που κανει παιχνιδι μυαλου την πηδαο μια φορα και τελος.........Φιλαράκο πιθανόν ο λόγος που σου απέκλεισε δεσμό και στο ξέκοψε ήταν γιατί ήξερε ότι αυτός ήταν ο πιο σίγουρος τρόπος για να κολλήσεις εσύ πάνω της και να τη καψουρευτείς χοντρά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη κόλα από την άρνηση. Βαράει κατ' ευθείαν στον ανδρικό εγωισμό και σε καταλήγει σε κατάσταση εμμονής. Το έχω βιώσει αυτό που σου λέω σε νεώτερη ηλικία, αλλά το έχω δεί σαν μοτίβο και σε άλλους αντρες. Οι γυναίκες και ιδίως οι όμορφες σε παιχνίδια συναισθηματικής φύσεως που καταλήγουν σε παιχνίδια ελέγχου ( mind games ) είναι πραγματικά άπιαστες. Το κάνουν σχεδόν ενστικτωδώς. Η παροιμία το μουνί σέρνει καράβι λαικά σε αυτό το γεγονός παραπέμπει.
Είναι λοιπόν πολύ πιθανόν το ότι σου απέκλεισε τη σχέση να μην ήταν και τόσο τίμιο όσο νομίζεις, αλλά σκόπιμο για να κολλήσεις και να συνεχίζεις να τα ακουμπάς.
Προσωπικά έχω ένα μπούσουλα στη ζωή μου. Καλύτερα να μετανοιώνω για κάτι που έκανα παρά για κάτι που δεν έκανα. Μη το παίρνεις λοιπόν βαριά. Εκανες τη γκάβλα σου, το τράβηξες αρκετά παραπάνω από όσο έπρεπε, αλλά τελείωσε. Κάνεις τον απολογισμό σου και χαίρεται.
Βλέπω προσωπικά πολύ θετικό το ότι μοιράζεσαι την εμπειρία σου γιατί έτσι βοηθάς και άλλους.
Φιλαράκο πιθανόν ο λόγος που σου απέκλεισε δεσμό και στο ξέκοψε ήταν γιατί ήξερε ότι αυτός ήταν ο πιο σίγουρος τρόπος για να κολλήσεις εσύ πάνω της και να τη καψουρευτείς χοντρά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη κόλα από την άρνηση. Βαράει κατ' ευθείαν στον ανδρικό εγωισμό και σε καταλήγει σε κατάσταση εμμονής. Το έχω βιώσει αυτό που σου λέω σε νεώτερη ηλικία, αλλά το έχω δεί σαν μοτίβο και σε άλλους αντρες. Οι γυναίκες και ιδίως οι όμορφες σε παιχνίδια συναισθηματικής φύσεως που καταλήγουν σε παιχνίδια ελέγχου ( mind games ) είναι πραγματικά άπιαστες. Το κάνουν σχεδόν ενστικτωδώς. Η παροιμία το μουνί σέρνει καράβι λαικά σε αυτό το γεγονός παραπέμπει.
Είναι λοιπόν πολύ πιθανόν το ότι σου απέκλεισε τη σχέση να μην ήταν και τόσο τίμιο όσο νομίζεις, αλλά σκόπιμο για να κολλήσεις και να συνεχίζεις να τα ακουμπάς.
Προσωπικά έχω ένα μπούσουλα στη ζωή μου. Καλύτερα να μετανοιώνω για κάτι που έκανα παρά για κάτι που δεν έκανα. Μη το παίρνεις λοιπόν βαριά. Εκανες τη γκάβλα σου, το τράβηξες αρκετά παραπάνω από όσο έπρεπε, αλλά τελείωσε. Κάνεις τον απολογισμό σου και χαίρεται.
Βλέπω προσωπικά πολύ θετικό το ότι μοιράζεσαι την εμπειρία σου γιατί έτσι βοηθάς και άλλους.
Εχεις ενα δικιο...αλλα εδω μειλαμε για γυναικες επαγγελματιες η στριπερ η ιεροδουλες σε οικους ανοχης...Οταν καποια θελει σχεση γκρινιάζετε οτι θελει να σας τυλιξει και δε μπορειτε να βρειτε γυναικα μονο για σεξ χωρις δεσμευσεις.
Οταν δε θελει σχεση και το λέει ξεκαθαρα τα κανει επιτηδες, βαση στρατηγικης για να σας κανει να κολλησετε.
Δεν παιζεστε με τιποτα!!!!
Εχεις δίκιο. Σκεπτόμαστε λίγο αλλοπρόσαλα. Αυτό όμως συμβαίνει γιατι και στις γυνσικίες συμπεριφορές απο όλα έχει ο μπαξές. Το σχόλιο του formet ότι αυτές οι γυναίκες δεν είναι συνηθισμένες είνσι απόλυτα σωστό. Για παράδειγμα αυτές οι γυναίκες αγοράζουν έρωτα απο τους νταβάδες τους ξέροντας ότι ο νταβάς εκτός απο την ίδια έχει άλλες 10 αγαπητικές.Οταν καποια θελει σχεση γκρινιάζετε οτι θελει να σας τυλιξει και δε μπορειτε να βρειτε γυναικα μονο για σεξ χωρις δεσμευσεις.
Οταν δε θελει σχεση και το λέει ξεκαθαρα τα κανει επιτηδες, βαση στρατηγικης για να σας κανει να κολλησετε.
Δεν παιζεστε με τιποτα!!!! :2funn