Αν και έχω μεχρι στιγμής βρεθεί με αρκετά cg το site το ανακάλυψα σχετικά πρόσφατα δυστυχώς.
Στην προσπάθεια να κλείσω με jennifer η οποία έλειπε απο οτι μου είπε η Μαρία (απάντησε στο τηλέφωνο με συννενόηση στα Αγγλικά γιατι τα Ελληνικά της δεν τα καταλάβαινα) μου πρότεινε να πάρω την Εμμανουέλα όπως και έγινε μιας και είχα "κάψες" και έπρεπε κατι να κάνω γιαυτό...
Ηρθε με μιση ωρα καθυστέρηση ... πράγμα ικανοποιητικό (συνήθως περιμένω πάνω από ώρα σε ραντεβού με cg)
Η εμφάνιση είναι όπως την περιγράφουν οι προηγούμενοι...ξανθιά ψηλή, με καλό σωμα, χαμόγελο και ευγενική με μέτριο πρόσωπο αλλά χωρίς να με εντυπωσιάζει (ισως τελευταία εχω αρχίσει να γίνομαι πιο απαιτητικός).
Αρχικά πήγε στο μπάνιο και έκανε ένα ντουζάκι (καλό αυτό) ... και σιγά σιγά μπήκαμε στο ψητό. Ηρθε και ξάπλωσε με την πετσέτα του μπάνιου δίπλα μου και αφού τριφτήκαμε λίγο με χάδια κλπ (παρεπιπτόντως έχει ώραίο βυζί και μου άρεσε και το δερματάκι της που είχε αρπάξει κ λίγο απο το sοlarium) αρχισε να μου παίρνει πίπα αφού τον ντύσαμε πρώτα.
Η πίπα ... μέτρια θα έλεγα αργά , χωρίς να δείχνει βιασύνη με πείραζε λίγο που αισθανόμουνα συχνά τα δόντια της (αγχωνόμουν για καμια δάγκα και έχουμε τιποτα ντράβαλα)... την ξάπλωσα ανάσκελα και ανέβηκα πάνω της όπου της τον έδωσα στο στόμα σε συνδιασμό με ισπανική και τελείωσα χύνοντας στα βυζιά της...
Μετά απο το σχετικό διάλειμα, ξεκινήσαμε πάλι με ένα ελαφρό τσιμπουκάκι για να σφίξει το πράμα και αναρωτιόμουν αν θα τιμούσα το ωραίο κωλαράκι της με την όμορφη μικρή τρυπούλα... ξεκίνησα παίρνοντάς την απο μπροστά
και τελείωσα έχοντάς την πεσμένη στα 4 (δεν την πήρα απο κώλο μιας και ενα 15λεπτο μπαινοβγαίνοντας στο μουνάκι της είχα φτιαχτεί κ ήμουν έτοιμος να χύσω ).
Μού άρεσε η καλή της γενικά εμφάνιση, το χαμόγελο, η καθαριότητά της ...
Υπάρχουν όμως πράγματα που δεν μου άρεσαν τα όποια μάλλον έχουν ήδη αναφερθεί,
1ον η παθητικότητά της, είχε ελάχιστη συμετοχή και όλα τα περίμενε απο εμένα , μάλιστα δεν με άφηνε να της βάλω ούτε δακτυλάκι σε καμία τρύπα (!!!) ,
2ον με ξενέρωσε που ανέφερε τον τιμοκατάλογο όταν ήταν να προχωρήσω σε κάτι (π.χ. όταν έβγαλα την καπότα να χύσω στα βυζιά της μου λέει +20), όταν την επαιρνα και σκεφτόμουν να την πάρω από κώλο ... μου λέει +50) εκεί με χάλασε και είπα αρκετά ...
Το μαλί 120 + 20 (CIB) + 20 (extraball) = 160 , όταν την ρώτησα αν την έπαιρνα και απο κολο μου είπε ότι θα πλήρωνα +50 δηλ. 210 !!!!! έλεος ... η επόμενη παρακαλώ ....